|
Тема
|
пак питане за гинеколог
|
|
Автор |
kapинa (mimi) |
Публикувано | 06.12.04 17:53 |
|
здравейте ,много спешно ми трябва съвет къде да отида на гинеколог за лечение /горене/ на раничка на шийката. ще съм ви много благодарна ако ми препоръчате защото след 2 седмици заминавам за чужбина и тази раничка трябва да съм я излекувала.
| |
|
Бих ти препоръ4ала Николай Генов от клиника "Панацея".
Редактирано от pepeliashka на 06.12.04 22:28.
| |
Тема
|
Re: пак питане за гинеколог
[re: kapинa]
|
|
Автор |
Ripple (вече трима) |
Публикувано | 06.12.04 22:37 |
|
Влез в www.zachatie.org , там ще намериш координатите на д-р Коларов и д-р Динчо Георгиев, много добри специалисти са. Ако ти трябва лекар работещ със здравната каса-д-р Барбова, Медицински център "Полимед". Телефона го има в услуги-144, нямам визитка пред себе си. Става въпрос за София.
Успех!
Редактирано от Ripple на 06.12.04 22:42.
| |
|
благодаря ти много  
| |
Тема
|
[re: Ripple]
|
|
Автор |
kapинa (mimi) |
Публикувано | 06.12.04 22:43 |
|
благодаря ти но неможах да разбера къде да влезна а не ми трябва здравната каса защото имам 5-6 месеца неплатени усигуровки и нмам време да се разправям да ги плащам сега.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Ripple (вече трима) |
Публикувано | 06.12.04 22:48 |
|
Редактирах се , д-р Барбова работи и без здравна каса, но за всеки случай.
И от тримата лекари имам лични впечатления.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Kapиммa (мама на Ася) |
Публикувано | 07.12.04 17:19 |
|
Д-р Мазнейкова - 02/951-55-92. Кабинетът й се намира на ул. "Св. Георги Софийски", точно срещу арката на Медицинска академия /не помня номера, за съжаление/. Доволна съм - прегледите и манипулациите са платени, но вниманието, отделеното време и точността, с която всичко се върши, заслужават това. Отделен въпрос е, че съм осигурена за всеки ден от трудовия си стаж, но като отида в болница, дето това има значение, се сещате какво става, нали?
| |
Тема
|
|
|
Автор |
vaja (мама на Йоана) |
Публикувано | 08.12.04 12:57 |
|
Ами виж във Вита- моята приятелка е много доволна от там
/аз не съм ходила на генеколог, овен през бремеността от мого време, но в сайта зачатие и бг-мамма има много добри отзиви
РС Абе Мазнейкова ще ти вземе 40лв. за преглед, кой знае колко струва манипулацията при нея, във Вита прегледа е 18 или 20,да не те излъжа
| |
|
|
|
|