Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 01:48 09.11.25 
Взаимопомощ
   >> Бъдещи и настоящи майки-happy mama
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | (покажи всички)
Тема А къде са майските 2005 ?нови  
Автор jana (силна)
Публикувано06.11.04 20:04

Има ли ?
Я признавайте и бързо на отчет

Тема Re: А къде са майските 2005 ?нови [re: jana]  
Автор jana (силна)
Публикувано20.11.04 14:55

Това е срамота, да не съм само аз ?!?

Автор moni_ka (непознат)
Публикувано22.11.04 09:29

Не си само тиПо едно време се беше събрала една групичка майски мами, но нещо много се закротиха.Дано пак се съберем. Пиши ти как си...Аз вече съм по- спокойна, бременността си напредва нормално и .... ме чака сватба след 2 седмициЩе се повеселим с бебчо

Автор ani.g (непознат)
Публикувано22.11.04 10:40

Здравейте, момичета! Аз ще се включа при вас, макар че терминът ми е 7.06. Последният път лекарката каза, че бебчо бил с една седмица по-голям, така че божа работа, може да минем и в май. Всъщност не знам това хубаво ли е или не, все пак трябва да има някаква причина за това. Иначе аз пия Но-шпа и Магнерот, понеже имах малко проблеми. Все още съм само на фолиева киселина и се замислям за по-сериозни витамини. Вие пиете ли вече Матерна?

Тема Re: А къде са майските 2005 ?нови [re: ani.g]  
Автор Slanchezara (щастлива мама)
Публикувано22.11.04 10:45

Моля да ме извините, че се намествам в темата, аз не съм бъдеща мама, но видях, че си с моя термин (ама моя беше за 2004). Та искам да ти кажа,че моята бебка все бягаше с 2 седмици напред, даже ми местиха термина на дата 20.5. Да ама бебока се роди баш на термин (5.06) 3,750 кг. Така че нямаш никакви, ама никакви поводи за притеснения! Грешката, която се допуска в термина може да бъде две седмици, а и ти може да родиш просто по едро бебче.
Желая лека бременност на всички ви и сладки бебоци след няколко месеца

Тема Re: А къде са майските 2005 ?нови [re: Slanchezara]  
Автор ani.g (непознат)
Публикувано22.11.04 11:12

Благодаря, мила! Това ми е първа бременност и колкото и литература да съм прочела все още много неща не са ми ясни. Понякога споделеният опит е по-важен от всичко написано по разни книги.
Поздрави!

Автор jana (силна)
Публикувано22.11.04 14:48

ЗДравей на мен термина ми е 5-10 май ама нещо не могат с точност да го изчислят. На последният преглед ни видяха затворен гръбнака, но ми казаха да си продължа с фолиевата само, че по 1 на ден до края. Пия отвреме навреме Но шпа заради контракции. Предписаха ми и Магнерич заради много спазми на кръвоносните съдове след преглед на доплер .... Това е от мен
Ти защо пиеш- контракциии ли ?

Автор ani.g (непознат)
Публикувано22.11.04 16:53

Да, контракции бяха. Слава богу, случи ми се точно в деня преди прегледа. Усетих стягане на корема ниско долу, без да има болка. На прегледа още преди да спомена, лекарката "ги видя" на ултразвука и ми изписа Магнерот. Иначе Но-шпа пия още от първия преглед за установяване на бременността, понеже имах болки..., е от време навреме си го спестявам, когато преценя, че няма нужда...
Поздрави !

Тема Re: А къде са майските 2005 ?нови [re: moni_ka]  
Автор Jungle (wild)
Публикувано22.11.04 18:57

Не си сама душа. Заради тебе ще го извадим 2 седмици по рано за да е майско;)
При мен нищо ново, освен че днес вечерта съм на преглед. Спрях прогестерона от 2 седмици вече - на своя глава. От време на време ме боли, но по леко, не с такива придърпвания като през 1вия месец. Излязоха ми резултатите за глюкозата и прогестерона, в норма са, но днес пак ще ги изследвам. Така всеки месец до 6тия.
Сватби няма на хоризонта въпреки че моя ми предложи да сме се оженили пак;)))Хормона на бременността явно го удря и него;)
поздрави от нас и леко мътене;)

Автор Jungle (wild)
Публикувано22.11.04 19:03

Еее най после едно бебе на моя рожден ден;) Ти си почти 12та седмица - може ли толкова рано да се определи пола? Аз вече всяка сутрин питам мъжа ми - "кажи какво изработи" и той не смее, защото аз веднага започвам да искам противоположно на това което е казал:)

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.