Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 11:41 28.11.25 
Взаимопомощ
   >> Бъдещи и настоящи майки-happy mama
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема бебефонинови  
Автор snowy ()
Публикувано01.12.04 22:57

някой ползва ли бебефони?или всички бебета са в една стая с майките си?
гледах в един магазин най-различни видове и се чудех дали да не подаря на една моя приятелка с бебе на 6 месеца. дали ще й върши работа?

http://daisyPath.com/ani/050817/1/0/+3/3/.png

Тема Re: бебефонинови [re: snowy]  
Автор Ancheto* (на Петър)
Публикувано01.12.04 23:22

По наследство от една приятелка се сдобихме с бебефон. Използваме го, но не активно. Апартамента ни е с такова разположение, че ако ревне детето се чува. Ползваме го главно когато ходим при бабите (там разстоянията от стая до стая са големи, пък на едното и двор има и т.н.). Вкъщи го ползваме главно, когато дребосъка е болен (толкова е чуствителен че се чува как диша).
Аз съм доволна, а като гледам вече и таткото скептик го оцени. Според мен зависи какъв модел ще подариш.

Автор sema (african)
Публикувано01.12.04 23:33

На мен лично ми вършеше много удобна работа, тъй като живеем в къща на два етажа и голям двор, така че определено имах нужда от такова устройство, но за апартамент ... знам ли, нека мамите с такъв опит споделят!

П.П. за да ти излезе подписа трябва да промениш файла по следния начин:

I az baia zor vidiah dokato razbera greshakta si

Автор Пeпeляшka (дрипла ;-))
Публикувано01.12.04 23:34

не е лоша идея. Сестрата на мъжа ми ползва и се убедих, че ако живееш в къща е много полезна вещ.

keep it simple, stupid!

Тема Re: бебефони [re: snowy]  
Автор medusa (Мамино Меде)
Публикувано01.12.04 23:50

Ние нямаме и не съм усетила липса :))) Твоята приятелка щом се е оправила 6 месеца без бебефон, вероятно ще се оправи и занапред. Има къде къде по-полезни неща за подаряване. На мен например колегите искаха да ми подарят бебефон, а аз като чух (обадиха ми се от магазина, бяха го купили почти), им казах веднага да ми купят столче за хранене вместо това, върши ми много по-добра работа от бебефон :) Чаках някой да ни подари и столче за кола, че все не можехме да отделим пари, ама нейсе, чак сега успяхме да купим (на година и половина е мойто дребосъче). Е, ако пък си имахме всичко останало... в такъв случай и аз не бих отказала бебефон :))) Така че, ако си тръгнала да даваш стотина лева за бебефон, най-добре й кажи колко пари си приготвила и я попитай дали няма нужда от нещо по-полезно.

Автор vemite (минаващ)
Публикувано02.12.04 09:04

Аз живея в апартамент и ползвам бебефон много активно. Особено сега, когато е студено и се затварят всички врати. Шанса да го чуя ако плаче не е много голям. А освен това като беше болен всяко изкашляне, задавяне и т.н. го чувах. Като по-малък много повръщаше и чрез бебефона го чувах за да не се задави и да го преоблека. Така, че когато моята зълва ме попита какво искам за подарък за бебето това беше първото нещо което поръчах.

Автор Kиka (жълтоока)
Публикувано02.12.04 09:34

Живеем в апартамент.
Ползвам бебефон от самото раждане на дъщеря ми. Определено смятам, че това е една от най-полезните и нужни за бебето и родителите вещи! Да не говорим, че когато пътуваме - при баби, на почивка и пр., мога да оставя детето да си спи в стаята, а ние с баща й да слезем да вечеряме или да се видим с приятели в ресторант или дискотека - ако сме в хотел, на двора - ако сме на вилата, в друга стая или дори в съседен апартамент.
В първите месеци след раждането, бях направо озверяла от изолацията и затова вечер, след като сложим Ива да спи, се качвахме при съседите, било да играем карти, било просто да поговоря с други хора във време, през което бебето не е с мен. Без бебефон, това не би било възможно...
Освен това бебефонът е една от малкото бебешки вещи, които имат много дълъг период на ползване - 5,6, пък и повече години...

Автор geminarius (beauty fool)
Публикувано02.12.04 10:32

Идеята е добра, но я попитай дали няма вече, след като бебето е на 6 месеца.

* Bacteria is sometimes the only culture some people have. *

Автор NadiaNGX (добричка)
Публикувано02.12.04 13:29

Най-добре ако е възможно я попитай дали има нужда от такова нещо. Въпреки че бебето е на 6 мес. може сега да и потрябва ние го купихме когато дъщеря ни навърши 6 мес. защото я отделихме да спи сама. Върши чудесна работа не си позволихме да купуваме маркови и скъпи взехме си Бертони струва 46 лв. незнам скакво са повече марковите може би по-голям обхват.

Тема Re: бебефонинови [re: NadiaNGX]  
Автор Andrea$ (Ая)
Публикувано02.12.04 14:41

А в ХИТ бебефонът на Бертони е 40лв. Направи ми впечатление ниската цена. Явно и качеството не е лошо.
Аз не ползвам, де. Само пускам инфо

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.