|
Тема
|
за кожата
|
|
Автор |
veni1 () |
Публикувано | 01.12.04 12:12 |
|
Хей майчета, споделете как се промени кожата на лицето ви при бременност?
Скоро разбрах че съм бременна , а са ме нападнали ужасни пъпки и на всичкото отгоре ми излезе херпес. Не че ми пука как изглеждам, след добрата новина, но все пак при първата бременност кожата ми блестеше! Сега защо е така?
| |
Тема
|
Re: за кожата
[re: veni1]
|
|
Автор |
Biba () |
Публикувано | 01.12.04 12:22 |
|
Моята беше станала много хубава през бременността, а преди това все си имах по една-две дежурни пъпки. И твоята ще се оправи сигурно, като премине първата "хормонална буря". Преди време имаше подобна тема и в нея 1-2 мами бяха казали, че при тях при тях било точно обратно, т.е. имали са проблемна кожа през цялата бременност, но това е по-скоро изключение мисля, поне от това което аз съм чувала до сега
Ама голяма съм патка, от писане за пъпки и други глупости забравих да ти честитя за щастливото събитие. Лека и безпроблемна бременност ти желая
Редактирано от Biba на 01.12.04 12:25.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
jen (мапепи) |
Публикувано | 01.12.04 16:55 |
|
При мен цялат бременност беше съпроводена от по-мазна кожа + пъпки и сега 7мес. след това все още немога да кажа че кожата ми е като преди раждането. Предполагам промянат се дължи на хормоналните промени, но това никак не ме успокояваше. Дано при теб да е само временно в началото.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
mimi23 (nova mama) |
Публикувано | 01.12.04 20:05 |
|
Първо честито за хубавата новина.Лека и безпроблемна бременност ти желая !!!
При всеки е различно,при някои състоянието се подобрява,при други се влошава.Лично при мен всичко се подобри-коса,кожа,нокти...
За херпесите съм чувала че се появяват заради отслабналата имунна система.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
iva78 (гъба Пънчушка) |
Публикувано | 01.12.04 20:33 |
|
И аз с първата бременност нямах проблеми с кожата.Сега с тази, в началото се изпъпчих като пубер, но след 4-5 месец кожата ми отнов се изчисти.Всичко е на хормонална основа и ще се оправи
| |
|
Сигурна е така, защото съм и настинала, но вече се оправям.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
sema (african) |
Публикувано | 02.12.04 08:36 |
|
Сигурно защото чакаш момиченце ! Само това с херпеса не е много приятно - другото минава!
| |
Тема
|
[re: sema]
|
|
Автор |
veni1 () |
Публикувано | 02.12.04 09:39 |
|
А дано! И аз това искам!
Но се сещам за една позната, която също имаше проблеми, пък роди момче.
Абе да е живо и здраво.....
Редактирано от veni1 на 02.12.04 09:41.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Biba () |
Публикувано | 02.12.04 11:28 |
|
В отговор на:
Но се сещам за една позната, която също имаше проблеми, пък роди момче.
Аз пък нямах проблеми, а родих момиче . Явно пъпките на са много добри предсказатели
| |
|
|
|
|