|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | (покажи всички)
Тема
|
Какви играчки
|
|
Автор |
Чeтa () |
Публикувано | 26.11.04 18:49 |
|
ще подарите на бебоците за Коледа и НГ. Без значение колко са големи.
Чудя се какво да подарим на Борис. Това ще му е първата Коледа и НГ, която ще посрещне що-годе съзнателно. Искам да е нещо по-хголемичко, но да е за него - играчка да разбере и той, че е празник. 
| |
Тема
|
Re: Какви играчки
[re: Чeтa]
|
|
Автор |
bez_men (мама на Искрен) |
Публикувано | 26.11.04 19:00 |
|
Аз още октомври съм избрала подаръка, един голям камион тип ТИР !
Искрем много се впечатлява от големината на играчките вечe. Миналата година получи кола с дистанционно, но не се оказа удачен подарък не можа да се справи... Така че тази година нещо по просто, но по Голямо ! 
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Flash_ () |
Публикувано | 26.11.04 19:06 |
|
За Георги да казвам ли?
При него всичко в разумни парични граници му е подарено през годините, сега съм му дала лимит/голям щото има и рожден ден след Коледа/ да си избере нещо. Едно съветче - давайте кротко с подаръците че бързо идва момента в който няма какво да се подари.
Сиси е лесна. Просто отложих 2 много желани от нея играчки във времето...от 2-3 месеца иска барабан и тротинетка. Знае, че това ще и донесе дядо Коледа и евентуални изненади ще я разстроят. Ще има и още разбира се...Нищо не съм купувала до момента обаче, имам и за други деца да купувам и ми се реве от ужас, че трябва да обикалям и избирам.
| |
Тема
|
[re: Flash_]
|
|
Автор |
bez_men (мама на Искрен) |
Публикувано | 26.11.04 19:24 |
|
Ауу не ти завиждам с тоя барабан .
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Rampelina (мама на Валерий) |
Публикувано | 26.11.04 19:24 |
|
Ние купихме на Валери надуваем въртолет с топки от Комсед - хипермаркета. Дано му хареса!
| |
Тема
|
|
|
Автор |
marid () |
Публикувано | 26.11.04 19:45 |
|
Ние сме намислили да купим на Мартин люлка -конче, мисля, че ще и се радва много, понеже в момента ролята се изпълнява от краката на баща му
| |
Тема
|
[re: marid]
|
|
Автор |
Flash_ () |
Публикувано | 26.11.04 20:08 |
|
Това е добра идея!
При баба ми в има такова дървено конче - люлка, руско, на възраст 25 години! Като всяка руска машина - абсолютно здраво! Борбата между Сиси, братовчедка и/с 4м по-голяма/ и братовчед/по-малък/ е безмилостна и писъците са до небесата.
Голям кеф им е...
| |
|
Не съм чувала за този хипермаркет. Къде се намира?
А колко струваше въртолета? Имаше ли и други видове?
И аз си мислех да подарим на Лили нещо подобно. Струва ми се добра идея Ще пасне идеално на мястото на кошарата.
Поздрави
| |
Тема
|
|
|
Автор |
coccinella (мама на Калоян) |
Публикувано | 26.11.04 22:19 |
|
И на Калоян това ще е първата Коледа и Нова година.
Твърдо сме решили да му купим шейна, нищо че е още малък, нищо че още нищо не разбира, нищо че дори още не може да стои седнал самостоятелно.
Понеже приятното трябва да върви с полезното, като добавка ще има и гърне .

| |
Тема
|
|
|
Автор |
bimba (викината мама) |
Публикувано | 26.11.04 22:23 |
|
аз все още се чудя,но ще избирам май между кукла със аксесоари,касов апарат,един лаптоп на прилична цена,строител,но най ми е легнала на сърце една кухня като
,но производителя точно незнам и цената и е една третта от тази ,вижда ми се пладнешки обир-120 лева
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | (покажи всички)
|
|
|