Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 07:06 14.07.25 
Взаимопомощ
   >> Бъдещи и настоящи майки-happy mama
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | (покажи всички)
Тема Какви играчкинови  
Автор ЧeтaМодератор ()
Публикувано26.11.04 18:49

ще подарите на бебоците за Коледа и НГ. Без значение колко са големи.
Чудя се какво да подарим на Борис. Това ще му е първата Коледа и НГ, която ще посрещне що-годе съзнателно. Искам да е нещо по-хголемичко, но да е за него - играчка да разбере и той, че е празник.

Тема Re: Какви играчки [re: Чeтa]  
Автор bez_men (мама на Искрен)
Публикувано26.11.04 19:00

Аз още октомври съм избрала подаръка, един голям камион тип ТИР !
Искрем много се впечатлява от големината на играчките вечe. Миналата година получи кола с дистанционно, но не се оказа удачен подарък не можа да се справи... Така че тази година нещо по просто, но по Голямо !

Тема Re: Какви играчкинови [re: Чeтa]  
Автор Flash_ ()
Публикувано26.11.04 19:06

За Георги да казвам ли?
При него всичко в разумни парични граници му е подарено през годините, сега съм му дала лимит/голям щото има и рожден ден след Коледа/ да си избере нещо. Едно съветче - давайте кротко с подаръците че бързо идва момента в който няма какво да се подари.
Сиси е лесна. Просто отложих 2 много желани от нея играчки във времето...от 2-3 месеца иска барабан и тротинетка. Знае, че това ще и донесе дядо Коледа и евентуални изненади ще я разстроят. Ще има и още разбира се...Нищо не съм купувала до момента обаче, имам и за други деца да купувам и ми се реве от ужас, че трябва да обикалям и избирам.

Тема Re: Какви играчкинови [re: Flash_]  
Автор bez_men (мама на Искрен)
Публикувано26.11.04 19:24

Ауу не ти завиждам с тоя барабан .

Автор Rampelina (мама на Валерий)
Публикувано26.11.04 19:24

Ние купихме на Валери надуваем въртолет с топки от Комсед - хипермаркета. Дано му хареса!

Автор marid ()
Публикувано26.11.04 19:45

Ние сме намислили да купим на Мартин люлка -конче, мисля, че ще и се радва много, понеже в момента ролята се изпълнява от краката на баща му

Тема Re: Какви играчкинови [re: marid]  
Автор Flash_ ()
Публикувано26.11.04 20:08

Това е добра идея!
При баба ми в има такова дървено конче - люлка, руско, на възраст 25 години! Като всяка руска машина - абсолютно здраво! Борбата между Сиси, братовчедка и/с 4м по-голяма/ и братовчед/по-малък/ е безмилостна и писъците са до небесата.
Голям кеф им е...

Тема Re: Какви играчкинови [re: Rampelina]  
Автор яroдka (мама на Лилиан)
Публикувано26.11.04 22:15

Не съм чувала за този хипермаркет. Къде се намира?
А колко струваше въртолета? Имаше ли и други видове?
И аз си мислех да подарим на Лили нещо подобно. Струва ми се добра идея Ще пасне идеално на мястото на кошарата.

Поздрави

Автор coccinella (мама на Калоян)
Публикувано26.11.04 22:19

И на Калоян това ще е първата Коледа и Нова година.
Твърдо сме решили да му купим шейна, нищо че е още малък, нищо че още нищо не разбира, нищо че дори още не може да стои седнал самостоятелно.
Понеже приятното трябва да върви с полезното, като добавка ще има и гърне.

Тема Re: Какви играчки [re: Чeтa]  
Автор bimba (викината мама)
Публикувано26.11.04 22:23

аз все още се чудя,но ще избирам май между кукла със аксесоари,касов апарат,един лаптоп на прилична цена,строител,но най ми е легнала на сърце една кухня като

,но производителя точно незнам и цената и е една третта от тази ,вижда ми се пладнешки обир-120 лева

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.