Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 01:10 13.07.25 
Взаимопомощ
   >> Бъдещи и настоящи майки-happy mama
*Кратък преглед

Тема На някоя от вас изследвали ли са й чернодробни...нови  
Автор miroslava (нов човек)
Публикувано25.11.04 11:15

ензими? Другата седмица ще ми правят първите стандартни изследвания - ПКК, кръвна група, резус фактор, урина, но лекарката ми каза че и чернодробни ензими ше трябва да се изследват....Аз никога не съм имала проблеми с черния дроб, не съм боледувала от никакви хепатити...Започвам да се чудя какво ли става с дробчето ми от тоновете хормони които погълнах.....

Тема Re: На някоя от вас изследвали ли са й чернодробни...нови [re: miroslava]  
Автор eleksir ((Маня))
Публикувано25.11.04 11:49

Изследването на чернодробни ензими се препоръчва вече от все повече доктори. Моят лекар също ми препоръча това изследване в началото на бременността. Няма нищо обезпокоително, дори си мисля, че това изследване започва да става рутинно и все повече лекари го искат в началото.
Успех.

Автор maceto (непознат )
Публикувано25.11.04 11:49

Не се шашкай прекалено. Лекарката ти малко се е престарала. По принцип трябва да ти изследват антитела за вирусен хепатит В. Това си влиза в стандартните изследвания. Но щом е решила да ти пусне и ензими, няма лошо. Може би защото си пила хормони. Те може малко да раздвижат ензимите. Няма страшно. горе главата

Тема Re: На някоя от вас изследвали ли са й чернодробни...нови [re: maceto]  
Автор miroslava (нов човек)
Публикувано25.11.04 11:57

Ох, благодаря ви, успокоих се.

Автор Jungle (wild)
Публикувано25.11.04 17:56

Мира, на мен ми ги изследваха в 6та седмица. Ти нали не си забравила аз колко хормони изгълтах и се инжектирах, а преди това големите стимулации покрай Великден?? Всичко ще бъде наред, не се притеснявай!Стискам ти палци!

Тема Re: На някоя от вас изследвали ли са й чернодробни... [re: miroslava]  
Автор Puhka (мечтателка)
Публикувано25.11.04 18:46

Просто е проява на по-голяма заинтересованост и грижа към теб и на лекарска преценка и стил, което е само в твоя полза...

Ако знаеш оттук тататък колко хора в различни области на медицината какво ще ти препоръчват....

Реално ще имаш повече информация за състоянието си и това е само положително....

Успех

Тема Re: На някоя от вас изследвали ли са й чернодробни...нови [re: Puhka]  
Автор krasi5 (приятел)
Публикувано25.11.04 20:00

А как се процедира ако при бременност се открият антитела срещу хепатит В?

Автор Dafna (притеснителна)
Публикувано25.11.04 20:10

Ей, ама няма да се шашкаш. Била си стимулирана месеца, в който си забременяла и това е много грижливо от страна на лекарите
То щеше да се усети, ако ти е имало нещо на дробчето- болки, повръщане...такива разни.

Автор klemy (chudeshta se)
Публикувано26.11.04 09:22

Спокойно, маце!!И на мен д-р.Савова ми написа един дълъг списък с излседвания,които моят лекар към здравната каса,трябваше да пусне...да ама той само ги погледна и си пусна каквото сам си реши,т.е. само кръв и урина.Чернодробните лекичко ги пропусна...ама после савова нищо не каза,така че явно не са толкова важни,а пък и аз не съм пила хормони,така че най-вероятно не ти ги иска,заради това!!!!Бременей си спокойно!

Тема Re: На някоя от вас изследвали ли са й чернодробни...нови [re: klemy]  
Автор jana (силна)
Публикувано26.11.04 11:36

Дишай и си дебелей спокойно бе жена. Не тормози сладката си главица , остави това на лекарите, които според мен с повечето назначени изследвания се презастраховат . На нас какво ли не ни назначиха, като повечето неща бяха или да ни вземат парите или да се застраховат. Така ,че се наслаждавай на бременността си и не ги мисли

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.