Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 00:50 18.06.25 
Взаимопомощ
   >> Бъдещи и настоящи майки-happy mama
*Кратък преглед

Тема за шейнатанови  
Автор coccinella (мама на Калоян)
Публикувано24.11.04 22:28

Мили мами,
днес с таткото решихме да купим на Калоян за Коледа шейна.
Моля, обяснете ни каква шейна ще е най-подходяща за бебе, което по Коледа ще е на 7 мес. Дали да вземем от пластмасовите, които са като коритца или от стандартните с металните шини и дървени седалки? Кои са по удобни, безопасни и да могат да се ползват повече от една зима, ако е възможно?
Благодаря ви предварително за отговорите.

Тема Re: за шейнатанови [re: coccinella]  
Автор jen (мапепи)
Публикувано25.11.04 09:10

Здравей ние със скъпият също сме решили за Коледа да наградим нашият Пепи с шейна/той ще е на 8м./. Най-много ни хареса един модел в Метро, който е пласмасов , но така е направен, че бечо като го сложиш все едно седи в стол за кола. Има колани за обесопасяване и е направена от доста дебела пластмаса, цената и е около 40 лева. Дано съм ти била полезна с информация.

http://community.webshots/user/jenipp

Автор Lady Defender (Apprentice)
Публикувано25.11.04 09:35

А защо му е на толкова малко детенце шейна?
Емко ще стане на годинка другия мнесец, но все си мисля,че е мъничък за шейничка.
Иначе аз съм голям противник на пласмасовите, въпреки чеса удобни за по-малко детенце. Имам чуството, че е седнало на земята в снега детето
Тези, които харесвам, са с дървена седалка и отдолу с метални тръби, които държат седалката над земята. За малки деца е хубаво да има облегалка, за да се намърда удобно.
Но незнам сега какви има и какви се продават...

A weapon is a device for making your enemy change his mind.

Автор SveGab (мама на Габче)
Публикувано25.11.04 10:39

Миналата година ходихме на почивка, на сняг. Габи беше 1г. 3м. и я возихме на дървена шейна с метални пръчки отстрани като облегалка. Много й хареса и изглеждаше, че й е удобно. Само дето беше толкова добре екипирана, че не можеше да мръдне, само очичките й се виждаха /ама при -15 С, няма как/. И на мен тези дървените повече ми харесват, някак си са по-изолирани от снега, а пластмасовите все едно си седнал в снега, незнам... Въпреки, че ние като деца имахме пластмасова и изобщо не ми е правило впечетление дали ми е по-студено - то от толкова игри не мислиш за това...

Габи - 21.10.2002 г.

Тема Re: за шейната [re: coccinella]  
Автор ЧeтaМодератор ()
Публикувано25.11.04 11:08

Борис е на година и половина. Подариха му ето тази пластмасова шейна

и ще джиткаме с нея/ако падне сняг де/

Автор irka (мама на Дени)
Публикувано25.11.04 11:24

И ние сме решили да купим на Дени шейна. Тя ще е на 1год. , но още не сме се спряли точно каква да бъде, така че ще се възползвам от темата да събера инфо. Не мисля, че са малки Лейди! Ще им е много интересно а и по-лесно за дърпане в снега отколкото да бутам тежката количка е на близки разстояния разбира се. А и ние планираме ходене на планина а там с шейната определено ще е по-лесно и интересно!

Деница-5.12.2003г.

Тема Re: за шейнатанови [re: irka]  
Публикувано25.11.04 13:41

Абе сега каточета темата, взех да се замислям сериозно :-)
Ще взема да юрна дядо ми да изрови моята шейна
Тя си беше супер адвансед модел на времето - с дървена пейка и отдолу метални тръби, но със специален механизъм,така че огат да се сгънат и да стане лесно преносима и съхранима,когато не се използва. Няма облегалка, но предполагам, че можем да измайсторим нещо

Ох, сега видях, че навън вали сняг

Тема Re: за шейнатанови [re: Lady Defender]  
Автор ЧeтaМодератор ()
Публикувано25.11.04 14:27

Надай се, либе на китка! В събота и неделя го дават 12-15 градуса.

Тема олеле!нови [re: Чeтa]  
Публикувано25.11.04 16:16

Да вадим късите ръкави?

Тема Re: олеле!нови [re: Lady Defender]  
Автор ralichka (мама на Ники)
Публикувано25.11.04 16:35

Е явно всички бебоци ще се обзаведът с шейни за Коледа.
И ние сме решили това да е подаръка за Ники. Но падне ли сняг по-рано и Дядо Коледа ще дойде по-рано. В брошурите на Метро гледах и от двата вида шейни, но определено ми се струва, че дървената е по-добър варянт.
Хайде да пада сняг, че докъто пиша ми се прииска да съм навън и да тегля Ники с шейна.

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.