Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 00:57 13.11.25 
Взаимопомощ
   >> Бъдещи и настоящи майки-happy mama
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | (покажи всички)
Тема Как наричате малките си Слънчица?нови  
Автор sun_yana (мама на Алекс)
Публикувано16.11.04 16:10

Ето една весела тема.Вчера след поредното гушкане с малкия ми сладур се зачудих колко много галени именца съм му измислила .Той се казва Александър, на галено Алекс,освен това е Синеочко, Слънчо,Сънчо,бебе-бонбон,бебокълче(на това мъжа ми много се смее),Зайче-Байче, Писи-Миси,Малчо,Алекс-Малекс,Кривчо(като не слушка мама),Чончо-Пончо(това е от дядо му),Чочко,Писукалче(защото много обича в момента да си пищи),Паяче,Кокорчо,Мелький и Калабок(от тати,който е руснак) и със сигурност има още,за които не се сещам в момента.
А вие как наричате малките си Слънчица?
Още от първите няколко мнения се посмях от сърце, та предлагам след като списъкът стане достатъчно дълъг,да направим топлиста на най-смешните нарицателни на мъниците.

<P ID="edit"><FONT class="small"><EM>Редактирано от sun_yana на 16.11.04 17:35.</EM></FONT></P>

Редактирано от sun_yana на 16.11.04 17:56.

Тема Re: Как наричате малките си Слънчица?нови [re: sun_yana]  
Автор Slanchezara (щастлива мама)
Публикувано16.11.04 16:19

Здрасти Яна,
Бебокълче наистина е много готино, много ме развесели.
Аз й викам на моята Софийка, Мишка, Мишок, Мишленце, Софи, Софийче, Бебок, Патенце, Патичка, Дунда, Бузанка Сладурка и каквото още ми дойде на езика в момента. Не е възможно да се изредят, ама е хубаво да мислим милички и нежнички именца да пухчетата си
Много поздрави и целувки на Бебокъл Алекс от нас със Софи!

Автор Duci (Angel)
Публикувано16.11.04 16:20

Хе хе, темата наистина е весела
Ние Пепи го наричаме Пепчо-Бебчо, зайо, малък Чочко(татко му е големия Чочо), пиленце, мишчица, Жожо, Кокорчо, Жальо(това като плаче, защото прави едни муцки...), Шошо, Смешко... Това се сещам за сега

Автор irka (мама на Дени)
Публикувано16.11.04 16:28

Я да видим какво ще се сетя в момента - слънчице, котенце, мацо, мече-бубулече, зайче, уто /това си е семейна закачка с мъжа ми и двамата сме утовци и бебка е малкото уто /, мишенце, глезанче, чапи /това е от баба й/ и ....... ох това се сещам в момента!
Целувки на всички слънчица!

Деница-5.12.2003г.

Тема Re: Как наричате малките си Слънчица? [re: sun_yana]  
Автор SveGab (мама на Габче)
Публикувано16.11.04 16:44

Много готина тема. Но дали ще се сетя всички галени именца??? Габи, Габчинци, Габачка, гъбка, писи /тати е голямото писи/, слънчице, съкровище, душичка /на това тя много се смее/, ангелче, златото на мама, сърчице, хилчо, смехуранка и т.н. и т.н......
Целувки на всички Слънчица!

Габи - 21.10.2002 г.

Редактирано от SveGab на 16.11.04 16:56.

Автор sunny_bunny (:))
Публикувано16.11.04 16:48

Ех че весела тема

Нашето момченце също се казва Александър, глезено Алекс. на 7 месеца почти.
Значи викаме му зайче- байче, зъбчо /имаме 2 зъбчета/, муни, маймуни, рани-смехорани, смешко, дунчо-сладунчо, дришко-смърдишко /когато дрисне/ маймунчо-гъзунчо, ежко бежко /стърчи му косичката/, рошко, Али-бали и сигурно още разни именца, за които ще се сетя след като си пусна мнението по въпроса

Автор kapинa (mimi)
Публикувано16.11.04 17:25

Ами тя е Симона и и казваме; мони, моничка-поничка, монка-бонбонка, симонче- барбаронче, пиле ,котенце, писанка,мишленце ааааа със сигурност има още но в момента не мога да се сетя друго поздрави от нас

Автор Teди (с Огънче)
Публикувано16.11.04 17:35

Оги, Огънче, Бубо - това са ни най-честите обръщения към Оги

Тема Re: Как наричате малките си Слънчица?нови [re: sunny_bunny]  
Автор sun_yana (мама на Алекс)
Публикувано16.11.04 17:40

Още от първите няколко мнения се посмях от сърце, та предлагам след като списъкът стане достатъчно дълъг,да направим топлиста на най-смешните нарицателни на мъниците.
sunny_bunny твоето дришко-смърдишко обезателно влиза в нея,много се смях

Автор rumche (усмихната)
Публикувано16.11.04 22:36

И на мен ми харесва темата. Обръщенията ми към Андрей (10 мес.) са много и се променят с течение на времето . Най-пресните са Андрейкин-Андрейчо, Андрушкин-Андрушчо, Андрушчо-Веселушчо (когато се смее), Душ-Андруш, Малечко-Палечкин... Важното е да се удвоява и да се прави нещо като лично и фамилно име, а фамилното да е основно с окончание "-ин". Даже в темата на Додо съвсем импулсивно й нарекох бебето "Дундьо Дундин". А иначе нещо не мога да нарека Андрейчо с имена на животни - все ми идват на ум неодушевени предмети - "облачето на мама", "клончето на мама", даже "дънерчето на мама"...

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.