|
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | (покажи всички)
|
Тема
|
какво ви липсваше.......
|
|
| Автор |
lavender (ентусиаст) |
| Публикувано | 11.11.04 17:06 |
|
|
мили мами,
каня се от 1-2 дни и сега Dodo ме подсети.
Та, какво ви липсваше докато бяхте бременни?Неща, които много сте обичали да правите преди това, а бременността не ви е позволявала.
аз например.Много ми липсваше тениса ,картинга ,горещите вани с масла ,масажите......И най-вече дългите разходки на Витоша.
не говоря за неудобствата на бременността.
| |
|
Тема
|
Re: какво ви липсваше.......
[re: lavender]
|
|
| Автор |
Duci (Angel) |
| Публикувано | 11.11.04 17:14 |
|
|
На мен морето и синьото сирене. Още ми липсват..................
| |
|
Тема
|
[re: Duci]
|
|
| Автор |
lavender (ентусиаст) |
| Публикувано | 11.11.04 17:19 |
|
|
синьото сирене????
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
vini77 (Мама на Симона) |
| Публикувано | 11.11.04 17:34 |
|
|
На мен морето и ските.
Моето любимо ангелче
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
Duci (Angel) |
| Публикувано | 11.11.04 17:36 |
|
|
Ами нали не може да се яде, че има някава бактерия, която е вредна за бебето. Аз аз още кърмя, та все още си мечтая за това пусто сирене.........
| |
|
Тема
|
[re: Duci]
|
|
| Автор |
Adelle (на Борис) |
| Публикувано | 11.11.04 17:37 |
|
|
И на мен ми липсваха точно същите неща - морето и синьото сирене. Допълвам - и бялото вино.  
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
iva78 (гъба Пънчушка) |
| Публикувано | 11.11.04 17:39 |
|
|
Да ти кажа честно от години все се каня да скачам с бънджи.Първо преди да започна да работя все не ми достигаха пари, после като започнах да работя - нямах време.И накрая тамън се наканих и взех, че забременях.Това добре-викам си " другото лято".И това лято вече бях уговорила всичко, само за деня оставаше дасе разберем с един приятел, но........теста за бременност отново беше положителен  .Другото лято май пак ще се размина - заради операцията... .
А и по принцип си обичам екстремните усещания.та по време на бременността ми бяха забранени всякакви такива - СофияЛенд, ски, кънки и т.н.
Е това ми липсваше най-много и през двете бременности-адреналина!
| |
|
Тема
|
[re: iva78]
|
|
| Автор |
klemy (chudeshta se) |
| Публикувано | 11.11.04 17:46 |
|
|
Аз май съм най-недисциплинираната бременна...и на море ходих и синьо сирене ям...въздържах се от него първите 3 месеца,когато не беше образуван плацентата.И бяло вино пия понякога-по 1 чашка...
Липсва ми сауната и фитнеса...за друго не се сещам!
| |
|
Тема
|
[re: klemy]
|
|
| Автор |
miladarling (февруарка) |
| Публикувано | 11.11.04 18:04 |
|
|
Определено ми липсва спането(лежането) по корем!
| |
|
Тема
|
Оооо лежането по корем
[re: miladarling]
|
|
| Автор |
MM (za mama) |
| Публикувано | 11.11.04 18:13 |
|
|
И на мен адски ми липсва. Аз по корем най-добре спя, а сега не стига че не мога да спя по корем, ами като и стана по 3-4 пъти на нощ да отида до тоалетната....С предишната бременност си мислех веднъж да родя и ще спя само по корем. Но след това пак не можех защото гърдите ми така се пълнеха с кърма през нощта че беше невъзможно да спя по корем.
Иначе - ските - миналата година ги пропуснах защото Анна се разболя и не отидохме, предишната година успяхме да отидем на два пъти за през деня когато бяхме в България, но не беше като да отидеш цяла седмица на ски...Е и тази зима ще пропусна.
Този път най-много ми липсва енергията. Писнало ми е да се чуствам изморена постоянно и това ме прави раздразнителна. Но може би трябва по-леко да го давам, ама не виждам как ще стане.
Анна 07/09/2002
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | (покажи всички)
|
|
|