Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 00:09 12.11.25 
Взаимопомощ
   >> Бъдещи и настоящи майки-happy mama
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | (покажи всички)
Тема какво ви липсваше.......нови  
Автор lavender (ентусиаст)
Публикувано11.11.04 17:06

мили мами,

каня се от 1-2 дни и сега Dodo ме подсети.
Та, какво ви липсваше докато бяхте бременни?Неща, които много сте обичали да правите преди това, а бременността не ви е позволявала.

аз например.Много ми липсваше тениса ,картинга ,горещите вани с масла ,масажите......И най-вече дългите разходки на Витоша.

не говоря за неудобствата на бременността.

Тема Re: какво ви липсваше.......нови [re: lavender]  
Автор Duci (Angel)
Публикувано11.11.04 17:14

На мен морето и синьото сирене. Още ми липсват..................

Тема Re: какво ви липсваше.......нови [re: Duci]  
Автор lavender (ентусиаст)
Публикувано11.11.04 17:19

синьото сирене????

Автор vini77 (Мама на Симона)
Публикувано11.11.04 17:34

На мен морето и ските.

Моето любимо ангелче

Автор Duci (Angel)
Публикувано11.11.04 17:36

Ами нали не може да се яде, че има някава бактерия, която е вредна за бебето. Аз аз още кърмя, та все още си мечтая за това пусто сирене.........

Тема Re: какво ви липсваше.......нови [re: Duci]  
Автор Adelle (на Борис)
Публикувано11.11.04 17:37

И на мен ми липсваха точно същите неща - морето и синьото сирене. Допълвам - и бялото вино.

Автор iva78 (гъба Пънчушка)
Публикувано11.11.04 17:39

Да ти кажа честно от години все се каня да скачам с бънджи.Първо преди да започна да работя все не ми достигаха пари, после като започнах да работя - нямах време.И накрая тамън се наканих и взех, че забременях.Това добре-викам си " другото лято".И това лято вече бях уговорила всичко, само за деня оставаше дасе разберем с един приятел, но........теста за бременност отново беше положителен .Другото лято май пак ще се размина - заради операцията....
А и по принцип си обичам екстремните усещания.та по време на бременността ми бяха забранени всякакви такива - СофияЛенд, ски, кънки и т.н.
Е това ми липсваше най-много и през двете бременности-адреналина!

Тема Re: какво ви липсваше.......нови [re: iva78]  
Автор klemy (chudeshta se)
Публикувано11.11.04 17:46

Аз май съм най-недисциплинираната бременна...и на море ходих и синьо сирене ям...въздържах се от него първите 3 месеца,когато не беше образуван плацентата.И бяло вино пия понякога-по 1 чашка...
Липсва ми сауната и фитнеса...за друго не се сещам!

Тема Re: какво ви липсваше.......нови [re: klemy]  
Автор miladarling (февруарка)
Публикувано11.11.04 18:04

Определено ми липсва спането(лежането) по корем!

Тема Оооо лежането по корем [re: miladarling]  
Автор MM (za mama)
Публикувано11.11.04 18:13

И на мен адски ми липсва. Аз по корем най-добре спя, а сега не стига че не мога да спя по корем, ами като и стана по 3-4 пъти на нощ да отида до тоалетната....С предишната бременност си мислех веднъж да родя и ще спя само по корем. Но след това пак не можех защото гърдите ми така се пълнеха с кърма през нощта че беше невъзможно да спя по корем.

Иначе - ските - миналата година ги пропуснах защото Анна се разболя и не отидохме, предишната година успяхме да отидем на два пъти за през деня когато бяхме в България, но не беше като да отидеш цяла седмица на ски...Е и тази зима ще пропусна.

Този път най-много ми липсва енергията. Писнало ми е да се чуствам изморена постоянно и това ме прави раздразнителна. Но може би трябва по-леко да го давам, ама не виждам как ще стане.

Анна 07/09/2002

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.