Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 00:43 05.11.25 
Взаимопомощ
   >> Бъдещи и настоящи майки-happy mama
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Aptamil къде е най-евтино???нови  
Автор 3te...ki (трите точки :))
Публикувано05.11.04 20:08

Мами, има ли нещо като склад за адаптирани млека където да не са чак толкова скъпи?
Ако да, къде се намира?
Пък ако не знаете за склад, то поне се надявам да сондирам мнения къде може да се намери на цена под 16.50лв. (защото това е най-ниската цена, на която съм го виждала до момента...)

Тема Re: Aptamil къде е най-евтино???нови [re: 3te...ki]  
Автор myrzelana (mamma X 2 :))
Публикувано05.11.04 20:41

Има го в търг верига Европа - но не съм обръщала внимание колко е , щото ние сме на НАН, ще проверя през уикенд-а и ще ти песна бележка. По принцип една мама ми каза, че в Метро бебешките храни били без ДДС по някакво си споразумение и наистина аз нан- а най-евтино оттам го намирам. За аптамила ще питам и в една аптека в Дружба при нас, където продават много евтинко. 16.50 какъв грамаж е ?

Тема Re: Aptamil къде е най-евтино??? [re: myrzelana]  
Автор shushon (бонбон)
Публикувано05.11.04 21:44

900 гр.
В Метро да не те излъжа ама беше под 16 лв.

Автор Firebird (интернавт)
Публикувано05.11.04 23:22

В Билла го купувах за 16 лв. (15,99 или 15,90 - нещо такова)

Тема Re: Aptamil къде е най-евтино???нови [re: myrzelana]  
Автор new* (непозната)
Публикувано05.11.04 23:58

Мързеланке, колко струва НАН там, откъдето ти го купуваш? Аз го купувам от магазинчето във фабриката на Нестле, на бул. Европа по 6.15 лв...

Редактирано от new* на 06.11.04 00:19.

Тема Re: Aptamil къде е най-евтино???нови [re: Firebird]  
Автор galq4 (мама на Стела)
Публикувано06.11.04 10:22

ако го има в новия магазин хит.ние сме на фризолак и там го намерих най-евтино.като ходя ще проверя и ще ти пиша ако някои не ти каже до тогава

Тема Re: Aptamil къде е най-евтино???нови [re: galq4]  
Автор 3te...ki (трите точки :))
Публикувано06.11.04 17:33

Мерси! Ще изчакам проверките на всички ви
Аптамила в Метро наистина е по-евтин, но няма да се разсърдя, ако някъде го има и още по-евтин :)

Автор elmax™ (Яна-19.04.04)
Публикувано06.11.04 18:13

В "Щъркел" струва 15.90. По-ниска цена от тази не съм виждала.

Тема Re: Aptamil къде е най-евтино???нови [re: new*]  
Публикувано06.11.04 18:19

В Метро е 6.25 - в Търг верига Европа ( която ми е при блока и я ползвам като закъсам) 6.50 , явно при вносителя е най-евтинко . Аптамила в Европа е18.10 за 900 гр. - ужас-с-с-с-сно скъп май ....
хипоалергичното на НАН- 8.23 лв. (ако някой се интересува, разбрах, че някои мама го ползват) .
Това е от мен

Публикувано07.11.04 20:02

днес го видяхме в Хит в Младост - 15.99, по пътя на логиката в Метро трябва да е ма-а-а-алко по евтино, може би като в Штъркел (15.90), трябва дас и прецениш как ще ти се върже с транспортните разходи. На мен от Метро ми е най-евтино - щото ми е и най- близо

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.