|
|
|
Тема
|
Стомашни проблеми
|
|
| Автор |
toni (bonboni) |
| Публикувано | 27.10.04 11:00 |
|
|
От няколко дни, вечер и най-вече през нощта, Косето става много неспокоен и се оплаква от болки в коремчето.... Плаче наистина много жално... Няколко дни си мислех че е вирус , направихме ограничение на по-дразнещите храни...но не отмина...реално няма нито разтройство, нито запек... или каквито и да е други симптоми като изключим вечерния плач....  
Смятам да го заведа на консултация с някакъв специалист, но нямам опит в тази "сфера" (стомашна) - бихте ли ми препоръчали лекар, от който сте доволни!
Благодаря ви предварително!
| |
|
Тема
|
Re: Стомашни проблеми
[re: toni]
|
|
| Автор |
yanita (засмяна) |
| Публикувано | 27.10.04 11:38 |
|
|
аз лично бих отишла при личния лекар.
нашето гардже си е най-хубаво!
| |
|
Тема
|
[re: yanita]
|
|
| Автор |
toni (bonboni) |
| Публикувано | 27.10.04 12:11 |
|
|
Ходихме.... каза че е вирус..... но имам някякви вътрешни съмнения, че не е.... Затова искам да се консултирам и със специалист, поне за лично успокоение.
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
nevermore (минаващ) |
| Публикувано | 27.10.04 12:34 |
|
|
и ние сме със същия проблем - боли ни стомахчето, особено вечер. Никога преди това не сме имали колики, а ето че сега, на 9 месеца, се обзаведохме и с това. Няма диария, но се опитва да повръща. При нас е придружено с леко повишена Т - в най-лошия случай беше 37,7 и малко хрема. Личния каза, че е типичен вирус и ни сложи не диета - лечебна храна вместо мляко, почти никакви мазнини, много течности. За болката каза по 4-5 капки еспумизан в яденето - довечера ще пробвам, че вече две нощи не е спало като хората горкото. Вие сте по-големи, то не знам при вас какво би помогнало, но не изключвай възможността да е вирус, особено ако детето е леко отпаднало.
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
Milian () |
| Публикувано | 27.10.04 14:04 |
|
|
Много позната картина....доскоро и моя Титко плачеше нощем,но проблема беше ясен-трудно се изхождаше.Не знам от какво се яви този запек.През нощта сме слагали гърнето и след това се успокояваше и заспиваше.Но при вас явно не е такъв проблема....болки в корема са симптоми на какво ли не...добре е да изключите всичко.Добре е,че си се насочила за специалист,нека той прецени от какво може да е...
| |
|
Тема
|
[re: nevermore]
|
|
| Автор |
mumi (непознат) |
| Публикувано | 27.10.04 16:49 |
|
|
И аз бих те посъветвала да заведеш детенце на гастроентеролог. Препоръчвам ти поликлиниката към Детска университетска болница. Там съм водила Маги на уролог, но видях, че има всакакви спец, вкл. и гастро. За съжаление нямам телефон, но виж в темата за "търси се гастроентеролог - непоносимост към млякото". Една от мамите беше пуснала телефона за записване. На него всъщност могат да ти кажат кога са приемните часове на съответния лекар. В заветния ден, в 8:00 някой отива с/без направление и взема номерче (поредно), с което влизаш при лекаря в съответното приемно време. Системата е отвратителна и дори да си 1-ви номер, пак няма гаранция, че няма да виснеш 1 час. Плащаш-неплащаш - висиш! Все пак лекарите са добри и внимателни. Не претупват нещата. Поне моите впечатления са такива.
Желая ви бързо, бързо да се оправите!!!!
| |
|
|
|
|