Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 21:10 17.07.25 
Взаимопомощ
   >> Бъдещи и настоящи майки-happy mama
*Кратък преглед

Тема ЧАСТНА ДЕТСКА КУХНЯнови  
Автор pinkfluer (непознат )
Публикувано15.10.04 16:08

Моля Ви, ако някоя Мама знае телефон или адрес на частна детска кухня в райони: Овча купел; Княжево; Люлин; Красна поляна или друг съседен район нека пише...
Благодаря

Тема Re: ЧАСТНА ДЕТСКА КУХНЯ [re: pinkfluer]  
Автор sannia (и бебе Дея)
Публикувано15.10.04 17:54

Ходих до единствената частна детска кухня, която открих. Намира се на бул. "Мадрид", незнам кой номер, но е от страната на театър "София", срещу една банка, мисля "Юнионбанк". 55 лв. на месец, с доставка до дома и събота вкл. Не обслужват обаче всички райони. Още не сме се записали. Чакам Дея да стане на 10м. Видях, че супите им са с фиде, нямам идея дали е нормално. Мобилен тел. можеш да намериш в БГ-мамма.

Тема Re: ЧАСТНА ДЕТСКА КУХНЯнови [re: pinkfluer]  
Автор мeчo пyx (еми)
Публикувано15.10.04 23:33

Не е частна, ама все пак:
Детска кухня
кв. Княжево
бул. Цар Борис ІІІ, 361

#define QUESTION ((bb))||!(bb))

Автор мeчo пyx (еми)
Публикувано15.10.04 23:34

Намерих и частна, можеш да им видиш сайта :

гр.София ,ж.к."Красна поляна",бул."Вардар 20А"
Частна детска кухня-храна за детето месечно 33-38лв

#define QUESTION ((bb))||!(bb))

Автор pinkfluer (непознат )
Публикувано16.10.04 19:35

Благодаря за отговорите Ви, аз също знам за тази частна кухня на бул."Мадрид", но ние жвеем в по-крайните квартали на София и не искат да ни доставят храната може да се запишем но трябва сами да си я взимаме, затова се надявах ако имаше и друга частна кухня която да обслужва и крайните квартали, а ето и телефона ако някоя мама се интересува от тази частна кухня в София: 943-45-08......И не се притеснявайте че супите са с фиде савсем нормално е.
И аз открих тази частна детска градина в "Красна поляна" която има и частна детска кухня, и се обадих само че и на тях им карат храната и пак не става...

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.