|
Тема
|
ЧАСТНА ДЕТСКА КУХНЯ
|
|
Автор |
pinkfluer (непознат
) |
Публикувано | 15.10.04 16:08 |
|
Моля Ви, ако някоя Мама знае телефон или адрес на частна детска кухня в райони: Овча купел; Княжево; Люлин; Красна поляна или друг съседен район нека пише...
Благодаря
| |
Тема
|
Re: ЧАСТНА ДЕТСКА КУХНЯ
[re: pinkfluer]
|
|
Автор |
sannia (и бебе Дея) |
Публикувано | 15.10.04 17:54 |
|
Ходих до единствената частна детска кухня, която открих. Намира се на бул. "Мадрид", незнам кой номер, но е от страната на театър "София", срещу една банка, мисля "Юнионбанк". 55 лв. на месец, с доставка до дома и събота вкл. Не обслужват обаче всички райони. Още не сме се записали. Чакам Дея да стане на 10м. Видях, че супите им са с фиде, нямам идея дали е нормално. Мобилен тел. можеш да намериш в БГ-мамма.
| |
|
Не е частна, ама все пак:
Детска кухня
кв. Княжево
бул. Цар Борис ІІІ, 361
#define QUESTION ((bb))||!(bb))
| |
|
Намерих и частна, можеш да им видиш сайта :
гр.София ,ж.к."Красна поляна",бул."Вардар 20А"
Частна детска кухня-храна за детето месечно 33-38лв
#define QUESTION ((bb))||!(bb))
| |
|
Благодаря за отговорите Ви, аз също знам за тази частна кухня на бул."Мадрид", но ние жвеем в по-крайните квартали на София и не искат да ни доставят храната може да се запишем но трябва сами да си я взимаме, затова се надявах ако имаше и друга частна кухня която да обслужва и крайните квартали, а ето и телефона ако някоя мама се интересува от тази частна кухня в София: 943-45-08......И не се притеснявайте че супите са с фиде савсем нормално е.
И аз открих тази частна детска градина в "Красна поляна" която има и частна детска кухня, и се обадих само че и на тях им карат храната и пак не става...

| |
|
|
|
|