Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 20:56 14.07.25 
Взаимопомощ
   >> Бъдещи и настоящи майки-happy mama
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Моля за съвет за добър педиатър /София/Младостнови  
Автор The Sun /cлънчицe/ (/бивша The Moon)
Публикувано04.10.04 11:33

Здравейте, майчета!
Бих искала да ми препоръчате добър педиатър в София и по възможност в Младост или близките квартали. Днес ходих на консултация и лекарката ми нахвърли набързо какво трябва да подготвя и това е едно от нещата - след раждането трябвало да дойде да види бебчето и така а и идея си нямам кой да бъде - бих искала да е някой, на който майчетата от вас имат доверие и е доказал опитността си - не искам да се "оплаквам" но на проследяващ бременността лекар в София на случих /няма да споменавам име - не е нужно/ . Затова и не я попитах да ми препоръча някой, защото ще е толкова "вещ" като нея - благодаря! Всяка от нас би обяснила нещата много по-добре, отколкото тя, но както и да е - не това е въпросът...Благодаря за евентуалните препоръки и лек ден на всички

Тема Re: Моля за съвет за добър педиатър /София/Младостнови [re: The Sun /cлънчицe/]  
Автор Blake (извънземен)
Публикувано04.10.04 13:27

ами аз мога да ти препоръчам нашата педиатърка - досега сме нямали проблеми с нея, помага много, дава съвети и т.н. - с две думи разбира си от работата и е много вежлив човек... казва се Надежда Иванова и работи в поликлиниката в Младост 1 (май 27-ма е) - потърси по вратите че не си спомням точно номера на стаята (140 и нещо беше) - само внимавай, щото там са 4 поредни врати с д-р Иванова :) - принципно е на работа на четни дати сутрин и на нечетни - следобед.

Just a genius

Тема Re: Моля за съвет за добър педиатър /София/Младостнови [re: Blake]  
Публикувано04.10.04 15:07

Благодаря,Blake Днес бях в една от "поредните " врати с табелка "д-р Иванова" Само, че моята лична лекарка /а не гинеколожката от която съм толкова недоволна/ е Христина Иванова - мисля, че точно до нея съм виждала табелка "Надежда Иванова". За всеки случай, ще поразпитам още доволни майчета - дано да има такива и да желаят да споделят мнение, ще се допитам и до личната си лекарка и ще избера Мен това си ме и интересува - да обяснява, да си разбира от работата и да има подход към децата - знам ли какво "дзверче" ще си имаме. Това е шега ,разбира се А не като гинеколожката ми - казвам й ,че вчера за пръв път изпитах някаква режеша болка, която досега не ми се е случвала - а тя се опита да ме погледне умно, след което изтърси "ами може бебето да се е врътнало"!!!???? - Естествено, че може, както може да е още от хиляди други причини,които тя няма как да ми каже, защото не знае...оххх, започнах да се нервирам пак.....както и да е Благадаря,Blake Живи и здрави съкровища у дома

Тема Re: Моля за съвет за добър педиатър /София/Младостнови [re: The Sun /cлънчицe/]  
Автор Billy_wolf (нетърпелива)
Публикувано04.10.04 18:59

Д-р Надежда Иванова
27 поликлиника (Младост1) кабинет 149
сл. тел. 9753535 в.259
GSM 0889442694

Аз не мога още да преценя дали съм доволна от нея. Иди се срещни с нея и прецени за себе си.

Аз ходих този месец при нея извънсредно, защото бебето ми плачеше много и беше доста нервно. Тя ми обърна внимание жената, но някак си отегчено - всички било от коликите (все така казва, най-вероятно е права, ама мен това не ме успокои). Като казах че искам и да го премерим (ами така и така съм там) ме попита кога ми е редовната консултация и доста без желание го премери. Но иначе не мога да се оплача. Дойде веднага след раждането, проява иначе май разбиране.
Абе още не мога да я преценя. Бебето ми тази седмица прави 2 месеца и ми е още рано за твърдо мнение.

Автор Blake (извънземен)
Публикувано04.10.04 23:13

точно тя е, а Хр. Иванова ще ти я препоръча - така стана при нас - Христина е докторката на жена ми :)

Just a genius

Автор Andrea$ (Ая)
Публикувано04.10.04 23:29

Здравей!

Ето

, в която се обсъждат педиатрите в младост.

Мен ако питаш, всички са един дол дренки. Дано не ти се налага да опираш до тях, освен за консултации. Моят съвет е да си избереш някой педиатър наблизо, за да ти е удобно за ежемесечните консултации през първата година. Иначе по всички важни въпроси си се информирай сама и не ги слушай сляпо, а проверявай назначените от тях лечения и "профилактики" от повече източници... Най-ценните съвети относно здравето на детето си съм получила не от педиатъра си.

Това е моето мнение
Успех!

Тема Re: Моля за съвет за добър педиатър /София/Младост [re: Andrea$]  
Публикувано05.10.04 11:01

Благодаря за "препратката" , Андреа - ще ги разгледам Понеже се "понапарих" с гинеколожката си и затова искам някой лекар за бебчо, който поне ако не разбира толкова , поне се интересува и е сравнително близко, за да идва когато ми е нужен. Сигурно е вярно, че едва ли ще науча някакъв ценен съвет от избрания, затова и както досега ,повече разчитам на споделеното тук - в клуба, отколкото да вярвам сляпо на някой лекар, за който всички дечица са разпределени "до 1 година", "до 2 години" и т.н. За себе си съм спокойна когато не улуча налекар, защото знам как си се чувствам, но едно малко бебче едва ли ще мога да знам точно какво му е... Не искам да засегна никой лекар, както и някой от присъстващите тук, който се е доверил вече и е доволен, така че ако неволно е станало- съжалявам
Блейк, и аз съм много доволна от д-р Христина Иванова така, че ще взема под внимание и нейното мнение, макар, че на другото майче, което е писало тук /съжалявам, но не запомних ника/ й се сторила отегчена - а това и на мен не ми харесва, но има време - ще почета и ще поразпитам Благодаря ви за изказаните мнения Лек и щастлив ден ви желая

Автор Billy_wolf (нетърпелива)
Публикувано05.10.04 11:43

Относно препоръчаната ти вече и от Блейк Надежда Иванова, само да допълня, че очевидно и тя се интересува от новите неща, защото е осведомена за късното захранване (а повечето педиатри не са). Но ми направи впечатление че не настоява. Каза ми, че ако искам да захранвам рано да почвам със сокчетата, но тя лично препоръчвала късното захранване. Т.е. тя е привърженик на кърменето и помага доста!

Аз също съм на мнение, че е по-важно да ти е близко педиатъра. за по-важни неща така или иначе ще си водиш детето при специалист!

Автор anidimova (munka)
Публикувано05.10.04 11:45

Аз препоръчвам д-р Байкова от Мусагеница-филиала на Студентска п-ка
8704339

Тема Д-р Иванова [re: The Sun /cлънчицe/]  
Автор Kлep (женствена)
Публикувано05.10.04 11:48

И аз съм при нея и съм много доволна. Момичетата вече са ти я препоръчали, присъединявам се към препоръките им.

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.