|
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
Тема
|
Предложение
|
|
| Автор |
gamaOO1 (непознат
) |
| Публикувано | 03.10.04 12:17 |
|
|
Аз имам предложение основно споровете дали да се разделя клуба или не, дали да пишат само бременни или вече станалите мами.
Може би сегашният вариант е най-добър. Но не може ли да се раздели първата страница така да се каже"поравно" между бъдещите майчета и настоящите. Може би чисто технически това е неизпълнимо и не съм наясно с тези неща.
Но факт е, че в момента на първата страница НЯМА НИТО ЕДНА тема, която да вълнува една бременна жена. Тези неща са всички са полезни, но ние все още мислим за бременността и раждането си.
Мисля, че тогава няма да има ощетени!
| |
|
|
|
Като толкова искате да има повече теми за бременни на първа страница, защо не пробвате да сте по-активни. Тогава няма да има нужда технически да се разделя първата страница.
Само като станете настоящи майчета, да не рипнете пък срещу бременните, които само пълнят клуба с теми, които вече не ви интересуват. Ми тъй де-вие вече сте родили, какво ще ви интересува на коя кога й прилошава.
| |
|
|
|
Когато искаш да прочетеш нещо по въпрос, свързан с бременността, нищо не ти пречи да потърсиш из БГ-МАММА или форума, който не се състои само от първата си страница. Много ми е странно как все на бремените им пречат "останалите". Идея си нямаш колко бързо ще минеш в "другия отбор". Късмет!
| |
|
|
|
Пък после кой кого гони!
Значи ние - бъдещите майки нямаме място в клуб "Бъдещи майки"!
Страхотно!
| |
|
|
|
Моля? Това ли казах?... Съжалявам, че така си ме разбрала. Напротив, казах, че форумът не е само първа страница и в него има място за всички и за всякакви теми. И аз съм била някога "бъдеща майка", може и пак да стана, така че не бих си позволила да гоня никого.
| |
|
Тема
|
никой никого не гони
[re: gamaOO1]
|
|
| Автор |
bimba (викината мама) |
| Публикувано | 03.10.04 13:57 |
|
|
ама на мен ми се струва,че бъркате сайт с форум ,значи подреденоста и изобщо тематиката зависят от участниците във форума ,а дали ще има теми за бременни зависи най-вече от активността на самите бременни.Ти какво искаш аз като майка на 2 годишно дете да пиша за гадене,фази на бременноста еклампсии и пр ,проблеми свързани с бременността,ами ако питате, ако мога ще помогна ако не, ще си замълча ама вие не питате.А това може да е за добро защото просто карате леки бременности и няма за какво да пишете .Някой нагоре много добре го беше казал,че много бързо ще преминете от бъдеши в настоящи майчета-късмет!
| |
|
Тема
|
Re: никой никого не гони
[re: bimba]
|
|
| Автор |
Pyжa72 (мама на Валя) |
| Публикувано | 03.10.04 15:00 |
|
|
gamaOO1 сега ти се струва важно да се раздели клуба на бременни и мами, но бременността е много много кратьк период, а майка си цял живот, така че едва ли е много практична идеята. Иначе разделени клубове има и в bg-mamma и biberonbg.com.
Така или иначе винаги една мама може да бьде от полза за една бьдеща мама, докато обратното е сьмнително. Та не знам дали ще има много желаещи за подобно деление. То това деление не от полза най-вече на бьдещите мами които тепьрва имат да учат много неща.
Казвам ти го аз която сьм била и бьдеща мама и сега сьм мама и пак сьм бременна.
| |
|
|
|
Не искам да се заяждам, но ако наистина толкова са безинтересни темите за гледане на деца, защо никоя бременна мама не каза поне едно благодаря на Divinora, която ви пусна тема за козметика и бременност?!
Много ми е странно това с "на ти куклите, дай ми парцалите". Честно казано такива хлапашки изявления "я ми направете интересно" след определен момент започват да омръзват.
Като има нещо, което те вълнува защо (??!) просто не по питаш, а чакаш някой да пусне тема, в която ти да прочетеш какво те интересува. Ами темите се пускат от участниците е клуба. Не мисля, че някой е седнал просто да си прави списък днес какви теми ще пусне.
Направо пък ме разбива КАК МОЖЕ на бременните да не им е интересно как се гледат деца???!!! Хайде обяснете ми, че не разбирам!
Аз когато бях бременна четях всички теми на майките и бях 100 пъти по-подготвена от приятелките си, които бяха бременни за повечето проблеми по отглеждането на детето. Да не говорим, че като се роди едва ли ще имаш толкова свободно време да пипеш тук.
| |
|
Тема
|
Re: Предложение
[re: Tandoori]
|
|
| Автор |
vini77 (Мама на Симона) |
| Публикувано | 03.10.04 18:20 |
|
|
цитат (Tandoori):
"Аз когато бях бременна четях всички теми на майките и бях 100 пъти по-подготвена от приятелките си, които бяха бременни за повечето проблеми по отглеждането на детето. Да не говорим, че като се роди едва ли ще имаш толкова свободно време да пишеш тук."
.
Твърдо ЗА!!!

| |
|
|
|
никой никого не гони миличка ! Тая тема се появява през 2-3 месеца откакто забременях с Жики та до сега. Докато бях бременна ,чудя се защо, никоя тема не ми беше излишна ?!? Четях всичко с удоволствие а когато имах въпрос го задавах и получавах нужните съвети и помощ както от бременните така и от вече миналите по моя път -НАСТОЯЩИ майчета-благодаря им! След като родих сигурно трябваше да се омитам от клубчето, но докато се реша да го направя , забременях отново  . Та сега съм една бъдеща-настояща мама...да влизам ли или да не влизам в клуба??? Между другото, ако сега четеш кои кремчета са най-ефикасни против подсичане, какво да правиш ако нослето на бебчо е запушено и с какво масло се масажира телцето на новороденото, всичко това ще ти бъде от огромна полза в първите дни след раждането когато няма да имаш много много време да влизаш в клубчето на *Бъдещите(настоящи) майки*

Лека бременност ти желая и прекрасно бебче! Не се коси!!!
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|