Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 01:49 13.11.25 
Взаимопомощ
   >> Бъдещи и настоящи майки-happy mama
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Малко офф - детско спално бельонови  
Автор marid ()
Публикувано30.09.04 09:16

Имате ли идея дали мога да намеря само долни чаршафи за детско легло? От спалните комплекти на Мартин чаршафчетата за в окаяно състояние, а останалото е ново. Нямам възможност да обикалям за платове и после да търся къде и кой да ги ушие
А ако ми кажете и че сте виждали чаршафи с ластик и къде, цена няма да имате

Тема Re: Малко офф - детско спално бельонови [re: marid]  
Автор queenmabb (на сънищата)
Публикувано30.09.04 10:27

Аз не съм виждала само чаршафи, но предлагам да отида днес до магазина на "Захи", който е в съседния ни блок, и да питам . Те имат всякакви такива неща.
Иначе имам чаршафче с ластик (много е ценно ), но е от комплект на пловдивската фирма Вис Виталис.
Ще ти пиша пак за резултата в ранния следобяд, като се върнем от разходка.

Автор Kapиммa (мама на Ася)
Публикувано30.09.04 10:33

Провери, ако имаш възможност, в прословутите магазинчета на ТСМ. В каталозите го имат тоя артикул, дано и на място да е така.

Тема Re: Малко офф - детско спално бельонови [re: queenmabb]  
Автор marid ()
Публикувано30.09.04 10:33

Благодарско! Чакам резултата

Тема оффнови [re: queenmabb]  
Автор Duci (Angel)
Публикувано30.09.04 10:36

А къде е точно този магазин на "Захи"?
Thanks

Тема Re: Малко офф - детско спално бельонови [re: queenmabb]  
Автор SveGab (мама на Габче)
Публикувано30.09.04 10:41

Много се извинявам, че се намесвам, но ако няма да е много нахално и не е проблем за теб би ли проверила в този магазин дали има едноцветни обиколници за кошарка. Много ми трябва, а не ми остава време да отида до там. /Предния си го купихме от там и съм доволна/.
Marid, извинявай, че се бъркам в твойта тема...

Габи - 21.10.2002 г.

Тема Re: Малко офф - детско спално бельо [re: SveGab]  
Публикувано30.09.04 10:45

Няма проблем. Ама напълно едноцветни ли? Ще видя.

Тема Re: оффнови [re: Duci]  
Публикувано30.09.04 10:50

Намира се в Лозенец, на ул. Бигла в самото й начало откъм Кръста (кръстовището на Дж. Баучър и Черни Връх). Там е фирменият им магазин (нещо като склад). Аз им харесвам хавлиите, имат спални чувалчета, непромокаеми постелки, най-различни видове бельо, пижамки и т.н. също и дрехи, но не са нещо особено, може би само за малките бебчовци до 6 м. имат хубави гащеризончета.

Автор nevermore (минаващ)
Публикувано30.09.04 10:51

по улиците около женския пазар (в частта откъм Пиротска, където се движи трамвай 20) има множество магазини за платове и чаршафи - на Екзарх Йосиф, после на спирката на трамвая на самия пазар, на малките колони на Пиротска (там със сигурност има магазин за спално бельо). Във всичките се продават български платове и шият на място, като почти винаги има и готови ушити неща. Отнема около 1/2 час да ги обиколиш и сигурно ще си намериш нещо.

Автор Cпacka (добра ламя)
Публикувано30.09.04 11:04

Имаше такива в изобилие в "Малкия принц" в Стрелбище", но не знам дали са приключили ремонтът там. Цената им беше около 4.50 лв. на брой.

Пътят към ада е постлан с добри намерения.

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.