|
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
Тема
|
Малко офф - детско спално бельо
|
|
| Автор |
marid () |
| Публикувано | 30.09.04 09:16 |
|
|
Имате ли идея дали мога да намеря само долни чаршафи за детско легло? От спалните комплекти на Мартин чаршафчетата за в окаяно състояние, а останалото е ново. Нямам възможност да обикалям за платове и после да търся къде и кой да ги ушие
А ако ми кажете и че сте виждали чаршафи с ластик и къде, цена няма да имате
| |
|
Тема
|
Re: Малко офф - детско спално бельо
[re: marid]
|
|
| Автор |
queenmabb (на сънищата) |
| Публикувано | 30.09.04 10:27 |
|
|
Аз не съм виждала само чаршафи, но предлагам да отида днес до магазина на "Захи", който е в съседния ни блок, и да питам . Те имат всякакви такива неща.
Иначе имам чаршафче с ластик (много е ценно ), но е от комплект на пловдивската фирма Вис Виталис.
Ще ти пиша пак за резултата в ранния следобяд, като се върнем от разходка.
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
Kapиммa (мама на Ася) |
| Публикувано | 30.09.04 10:33 |
|
|
Провери, ако имаш възможност, в прословутите магазинчета на ТСМ. В каталозите го имат тоя артикул, дано и на място да е така.
| |
|
Тема
|
[re: queenmabb]
|
|
| Автор |
marid () |
| Публикувано | 30.09.04 10:33 |
|
|
Благодарско! Чакам резултата
| |
|
|
|
А къде е точно този магазин на "Захи"?
Thanks
| |
|
Тема
|
[re: queenmabb]
|
|
| Автор |
SveGab (мама на Габче) |
| Публикувано | 30.09.04 10:41 |
|
|
Много се извинявам, че се намесвам, но ако няма да е много нахално и не е проблем за теб би ли проверила в този магазин дали има едноцветни обиколници за кошарка. Много ми трябва, а не ми остава време да отида до там. /Предния си го купихме от там и съм доволна/.
Marid, извинявай, че се бъркам в твойта тема...
Габи - 21.10.2002 г.
| |
|
Тема
|
[re: SveGab]
|
|
| Автор |
queenmabb (на сънищата) |
| Публикувано | 30.09.04 10:45 |
|
|
Няма проблем. Ама напълно едноцветни ли? Ще видя.
| |
|
|
|
Намира се в Лозенец, на ул. Бигла в самото й начало откъм Кръста (кръстовището на Дж. Баучър и Черни Връх). Там е фирменият им магазин (нещо като склад). Аз им харесвам хавлиите, имат спални чувалчета, непромокаеми постелки, най-различни видове бельо, пижамки и т.н. също и дрехи, но не са нещо особено, може би само за малките бебчовци до 6 м. имат хубави гащеризончета.
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
nevermore (минаващ) |
| Публикувано | 30.09.04 10:51 |
|
|
по улиците около женския пазар (в частта откъм Пиротска, където се движи трамвай 20) има множество магазини за платове и чаршафи - на Екзарх Йосиф, после на спирката на трамвая на самия пазар, на малките колони на Пиротска (там със сигурност има магазин за спално бельо). Във всичките се продават български платове и шият на място, като почти винаги има и готови ушити неща. Отнема около 1/2 час да ги обиколиш и сигурно ще си намериш нещо.
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
Cпacka (добра ламя) |
| Публикувано | 30.09.04 11:04 |
|
|
Имаше такива в изобилие в "Малкия принц" в Стрелбище", но не знам дали са приключили ремонтът там. Цената им беше около 4.50 лв. на брой.
Пътят към ада е постлан с добри намерения.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|