|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
Off: Зала за аеробика и каланетика
|
|
Автор |
jufy (shtastliva) |
Публикувано | 20.09.04 17:24 |
|
Здравейте,
Може ли някой да ми каже дали му е известна зала за аеробика, каланетика, стречинг и т.н., в която да има часове от 8,00 сутрин. Много ми липсва спорта и твърдо съм решила, че пак ще започна да спортувам, но единственото ми свободно време е сутрин от 8,00 до 9,00 ч. Питах на Спартак, но там най-раните са 10,00 или 9,30
Не искам фитнес - много ми е скучно. Пробвах и в нас, обаче не става......, така че, ако се сетите нещо - казвайте 
| |
Тема
|
Re: Off: Зала за аеробика и каланетика
[re: jufy]
|
|
Автор |
myrzelana (малко познат :)) |
Публикувано | 20.09.04 17:41 |
|
зала Универсиада, ако не ти е далече, вземи телефона им от справки и ще ти кажат какво има рано сутрин мисля ,че от 8.00 почват , сещам се и за други ама само фитнес 
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Andrea$ (Ая) |
Публикувано | 20.09.04 17:44 |
|
В залата на гърба на зала Универсиада имаше степ два или три пъти седмично от 8 сутрин. Май "Йова спорт" се казваше или нещо подобно. Това беше обаче преди повече от година. Аз тъкмо се зарадвах, че открих тая възможност за тонизиране преди работа (а и степът ми е любимо спортуване) и почна кошмарната ми бременност, после бебето... и все още нямам възможност за тези приятни занимания
Наскачай се и заради мене 
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Nea (feliz) |
Публикувано | 20.09.04 20:44 |
|
Да, в Универсиада има степ всеки понеделник, сряда и петък от 8.00ч. сутринта. Инструкторката се казва Пепа. Телефонът на залата е 73-75-72.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
gal4e (обичана) |
Публикувано | 20.09.04 21:12 |
|
Има един спортен клуб точно до Макдоналдс на "Мария Луиза", казва се "Ина". Отляво на Макдоналдс е, влиза се през едно тунелче и се качваш по стълбите, на първия етаж е. Там преди имаше ранни групи, но пак провери. За съжаление съм загубила визитката им и не мога да ти дам телефон
| |
Тема
|
Благодаря!
|
|
Автор |
jufy (shtastliva) |
Публикувано | 20.09.04 21:25 |
|
Това за зала "Универсиада" е супер и още утре ще го проверя, а и ми е близо до офиса
И на мен степа ми е любимото и много подскачах преди да забременея, но после много трудно стана с времето. Сега пазя разни диети и т.н., но без спорт нищо не става
Много ви благодаря момичета!
| |
Тема
|
[re: Andrea$]
|
|
Автор |
myrzelana (малко познат :)) |
Публикувано | 20.09.04 21:59 |
|
и аз същата имах предвид
| |
Тема
|
|
|
Автор |
kalli (kalinka) |
Публикувано | 20.09.04 22:18 |
|
На националния стадион първата група е от 7.15-степ-аеробика,понеделни,,сряда и петък.Инструкторката се казва Теди и е много симпатична,както и групата е готина
Моля те,ако ходиш,прати им много поздрави от Дани(т.е. от мен)
| |
Тема
|
[re: kalli]
|
|
Автор |
Andrea$ (Ая) |
Публикувано | 20.09.04 23:27 |
|
Да не е същата Теди, дето водеше г рупа на Спартак? Щото много ми харесваше степа й! Ама какъв е тоя час 7:15? Безумно рано ми се струва 
| |
Тема
|
[re: kalli]
|
|
Автор |
jufy (shtastliva) |
Публикувано | 21.09.04 10:40 |
|
И аз ходих при една Теди на Спартак едно време!!!!! Ако е тя - СУПЕР!
А къде точно на стадиона? Някъде около фитнеса на Боевски ли?
Тя долната зала на Спартак се премести на стадиона, ама там няма ранни часове....
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|