|
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
|
Тема
|
Да си бременна е секси !
|
|
| Автор |
dodo_dodo (трън) |
| Публикувано | 15.09.04 15:44 |
|
|
Ето вижте какво пише
Вие чувствате ли се секси в бременна кожа?
| |
|
|
|
Да, аз се чувствам секси, и съпругът ми ме намира много секси, въпреки 25-те килограма отгоре . Невероятно, но факт!! 
| |
|
|
|
Пращя направо от секси
Обаче явно има нещо вярно, понеже напоследък привличам много мъжки погледи , а по принцип не ми прави впечатление...
* Life is everything that happens to you, while you plan life *
| |
|
|
|
Изобщо и отникъде - не.
Пък снимките ги разгледах ама оценка как да дам...ни бременни, ни небременни жени не ме привличат сексуално.

| |
|
|
|
Да бе, какво им става на тези мъже и аз съм се чудила. Правило ми е впечатление и по време и на двете бременности как се блещят неприкрито срещу ми. Чак ми е ставало неудобно. Нямат ли свян или поне уважение към жената-майка?
| |
|
Тема
|
Re: Да си бременна е секси !
[re: Flash_]
|
|
| Автор |
dodo_dodo (трън) |
| Публикувано | 15.09.04 16:45 |
|
|
По-странно щеше да бъде ако те привличаха
| |
|
|
|
И аз съм се изумявала поради същата причина - вървя си по улиците, а разни ми бибибкат от колите си. В интерес на истината, колкото и да е ласкателно за една жена да се заглеждат по нея, е в точно такъв момент хич не ми е приятно 
Шантав!
| |
|
|
|
Определено е смущаващо. Някакси скверно е.
| |
|
|
|
Не знам, не съм забелязала да ме зяпат, просто се заглеждат повече. Както и жени, между другото.
Ми да гледат, сега им е паднало, стига да се държат прилично, не ми пречат. А те някак със страхопочитание/възхита май ме гледат, а може и да си въобразявам, понеже просто си се надувам, че ми личи вече? 
* Life is everything that happens to you, while you plan life *
| |
|
|
|
Ми зависи кой какво влага в понятието ‘секси’. За мен бременната жена излъчва на първо място духовна красота, нежност... С което в никакъв случай не твърдя, че бременните са физически грозни! Но това е защото гледам с очите на майка и на жена, която си пада по мъже Факт е мисля, че голяма част от мъжете гледат на бременните жени като на сексуален обект, в смисъл това че са бременни изобщо не ги прави нежелани, даже понякога и напротив.
Лично аз в началото на бременността си се харесвах, може и секси да се нарече... увеличени гърди и т.н., но последните месеци се чувствах огромна, тежка, супер неподвижна, да не говорим за болежките в ставите... което обаче не стресна кои знай колко мъжлето :о)...
Та за мен на първо място бременността е КРАСИВА! Но не просто физически. 
4.01.2003
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
|
|
|