Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 13:24 17.05.26 
Взаимопомощ
   >> Бъдещи и настоящи майки-happy mama
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
Тема Да си бременна е секси !нови  
Автор dodo_dodo (трън)
Публикувано15.09.04 15:44

Ето вижте какво пише

Вие чувствате ли се секси в бременна кожа?

Тема Re: Да си бременна е секси !нови [re: dodo_dodo]  
Автор evpraksia (тя е)
Публикувано15.09.04 16:12

Да, аз се чувствам секси, и съпругът ми ме намира много секси, въпреки 25-те килограма отгоре. Невероятно, но факт!!

Тема Оф, много!нови [re: dodo_dodo]  
Автор geminarius (beauty fool)
Публикувано15.09.04 16:27

Пращя направо от секси
Обаче явно има нещо вярно, понеже напоследък привличам много мъжки погледи , а по принцип не ми прави впечатление...

* Life is everything that happens to you, while you plan life *

Тема Re: Да си бременна е секси !нови [re: dodo_dodo]  
Автор Flash_ ()
Публикувано15.09.04 16:36

Изобщо и отникъде - не.
Пък снимките ги разгледах ама оценка как да дам...ни бременни, ни небременни жени не ме привличат сексуално.

Тема Re: Оф, много!нови [re: geminarius]  
Автор dodo_dodo (трън)
Публикувано15.09.04 16:43

Да бе, какво им става на тези мъже и аз съм се чудила. Правило ми е впечатление и по време и на двете бременности как се блещят неприкрито срещу ми. Чак ми е ставало неудобно. Нямат ли свян или поне уважение към жената-майка?

Тема Re: Да си бременна е секси !нови [re: Flash_]  
Автор dodo_dodo (трън)
Публикувано15.09.04 16:45

По-странно щеше да бъде ако те привличаха

Тема Re: Оф, много!нови [re: dodo_dodo]  
Автор Si Key (Зайчо)
Публикувано15.09.04 16:49

И аз съм се изумявала поради същата причина - вървя си по улиците, а разни ми бибибкат от колите си. В интерес на истината, колкото и да е ласкателно за една жена да се заглеждат по нея, е в точно такъв момент хич не ми е приятно

Шантав!

Тема Re: Оф, много!нови [re: Si Key]  
Автор dodo_dodo (трън)
Публикувано15.09.04 16:54

Определено е смущаващо. Някакси скверно е.

Тема Re: Оф, много!нови [re: dodo_dodo]  
Автор geminarius (beauty fool)
Публикувано15.09.04 17:00

Не знам, не съм забелязала да ме зяпат, просто се заглеждат повече. Както и жени, между другото.
Ми да гледат, сега им е паднало, стига да се държат прилично, не ми пречат. А те някак със страхопочитание/възхита май ме гледат, а може и да си въобразявам, понеже просто си се надувам, че ми личи вече?

* Life is everything that happens to you, while you plan life *

Тема Re: Да си бременна е секси ! [re: dodo_dodo]  
Автор Zamechtana (мама на Алекс)
Публикувано15.09.04 17:00

Ми зависи кой какво влага в понятието ‘секси’. За мен бременната жена излъчва на първо място духовна красота, нежност... С което в никакъв случай не твърдя, че бременните са физически грозни! Но това е защото гледам с очите на майка и на жена, която си пада по мъже Факт е мисля, че голяма част от мъжете гледат на бременните жени като на сексуален обект, в смисъл това че са бременни изобщо не ги прави нежелани, даже понякога и напротив.
Лично аз в началото на бременността си се харесвах, може и секси да се нарече... увеличени гърди и т.н., но последните месеци се чувствах огромна, тежка, супер неподвижна, да не говорим за болежките в ставите... което обаче не стресна кои знай колко мъжлето :о)...
Та за мен на първо място бременността е КРАСИВА! Но не просто физически.

4.01.2003

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2026 Dir.bg Всички права запазени.