|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема
|
Нов детски хипермаркет
|
|
Автор |
anidimova (munka) |
Публикувано | 10.09.04 10:50 |
|
Скъпи мами,вчера по новините на БТВ дадоха една платена реклама за нов детски хипермаркет-много хубав,само че не запомних адреса.Казаха дори,че имат и сайт от който също може да се пазарува.Ако някоя от вас е гледала и се сеща,моля да ми каже.Ще бъдем полезни и на другите мами.
| |
|
www.comsed.net - ама много им е беден сайта - май трябва на място да се отиде -аз търсих за новордено нещица, ама май е повече за по-големи дечица и играчките преобладават - иначе е доста голям и като площ и като избор - от това, което видях по телевизията

| |
|
Привет,
Четох за хипермаркета преди 2 дена в пресата, имаше голяма статия. Намира се в кв. Мотописта, но точен адрес май не се споменаваше... За сега предлагат основно играчки, няма голям избор на дрешки, но смятали да разнообразяват асортимента 
4.01.2003
| |
|
sorry,za shrifta....precaka mi se kirilicata....
az zapomnih adresa - bul "Todor Kableshkov"....ama koi nomer????? Daje ne go znam kyde e tozi bulevard,shte go potursq na kartata...Apuk to kato se trugne po nego....vse shte go vidim tozi hipermarket....
...oh,tazi sutrim mi padna slizestata zapushalka..... 
| |
|
София
централен офис и склад
ул. Тодор Каблешков 76
тел. 02 / 958 99 15; 02 / 958 99 16; 02 / 958 99 17
факс: 02 / 958 99 18
e-mail: office@comsed.net
на има адреси и т.н.
| |
Тема
|
Re: Нов детски хипермаркет
[re: anidimova]
|
|
Автор |
magi99 (мамадебелана) |
Публикувано | 10.09.04 12:23 |
|
Намира се до БИЛА на България. Като караш по България и на светофара завиеш към БИЛА това е Тодор Каблешков. Караш направо и след около 300 метра от дясно ще го видиш. Голяма жълта постройка.
| |
|
Ако знаеш Била на бул."България" - "Тодор Каблешков" е от другата страна на Била, перпендикулярна е на бул."България" /на последното голямо кръстовище/. Та след Била, на 200-300 метра, голям жълт магазин е този нов хипермаркет. Чух обаче, че цените не са много по-евтини, хубавото е че има богат асортимент от продукти за деца на едно място. Пенка е писала точния адрес.
Габи - 21.10.2002 г.
| |
Тема
|
Re: Нов детски хипермаркет
[re: magi99]
|
|
Автор |
SveGab (мама на Габче) |
Публикувано | 10.09.04 12:26 |
|
Май сме писали по едно и също време... сори за повтарянето.
Габи - 21.10.2002 г.
| |
|
има бебе - играчка - за 100 и нам си колко
за тва бебе моеш да купиш количка за 100, гардеробче за 100+, кошарка (с плот за повиване), раничка, дрехи за по 20, 30 лв, памперси....................................................... това е за играчката, не за истинско бебе
аз съм потресена
знаех че има таквиз джаджи, ама никога не съм се интересувала какви са точно и кви цифри са... балосимамата с извинение
| |
|
много благодаря
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
|
|