Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 03:58 11.11.25 
Взаимопомощ
   >> Бъдещи и настоящи майки-happy mama
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Св.Софиянови  
Автор alexal (непознат )
Публикувано08.09.04 14:24

Здравейте,на всички!!!
Имам един въпрос към вас и много ще се радвам да ми помогнете.Кажете ми мненията си за АГ-Св.София.Някой раждал ли е там;при кой лекар;какви са му впечатленията!Мислярче това споделяне на информация ще бъде много полезно за нас!

Тема Re: Св.Софиянови [re: alexal]  
Автор ROSl ()
Публикувано08.09.04 14:41

Много от майките в клуба са родили там и съм останала с впечатлението, че повечето са много доволни от екипа при който са родили. Аз съм една от тези мами и смятам ,живот и драве, и второто бебче да родя там, въпреки че вече не живея в София. Когато постъпих в болницата м.г. ,нямах уговорка с лекар ,но не съжалявам и този път също няма да го направя ,защото останах с добро мнение за 3-4те екипа, които се смениха докато чаках разкритие. А доктора при който родих е Петров-обичам го!!!

Живко-18.09.03

Тема Re: Св.Софиянови [re: ROSl]  
Автор Deluxe (Бивша чудеща се)
Публикувано08.09.04 15:10

Дъщерята роди при д-р Пламен Петков и завеждащата родилно отделение д-р Григорова и е във възторг от тях и целия екип на родилно и след родилно отделения + бебешкото!

Автор alexal (непознат )
Публикувано08.09.04 15:26

А някой знае ли нещо за д-р Ташков?

Автор Kлep (женствена)
Публикувано08.09.04 16:52

АЗ съм раждала там и съм много доволна. Същото мога да кажа и за всички момичета, които лично познавам. Лекарите са кадърни, персоналът - любезен, условията - приемливи.
Аз раждах при д-р Савова. Тя ми следеше и цялата бременност - работи с касата. Мога да ти я препоръчам от сърце.

Тема Re: Св.Софиянови [re: Kлep]  
Автор vini77 (Мама на Симона)
Публикувано08.09.04 17:00

Аз и още една мама от "септемврийките"бяхме скоро при него.
И двете сме много доволни....
Според мен, който и лекар да избереш от Св.София няма да съжаляваш.
Наистина всички са страхотни там.

Тема Re: Св.София [re: alexal]  
Автор lta (Meche)
Публикувано09.09.04 10:32

И аз раждах там преди 2 месеца и половина. Раждах във ВИП зала с присъствието на таткото без уговорен лекар. Останах страшно доволна и със сигурност ще раждам пак там следващия път. Не помня името на лекарката, но на акушерката е - Зикова. Страшна жена със златни ръце. Ако не беше тя да ми помогне, щях да се мъча доста по-дълго време.

Много съм доволна и от престоя си в болницата, от бебешкото отделение и изобщо от всичко!

Успех и леко раждане!

Тема Re: Св.Софиянови [re: lta]  
Автор Andrea$ (Ая)
Публикувано09.09.04 11:04

Все едно моето раждане описваш Точно тоя сценарий на раждане в Св. София е идеален според мен.
Най-хубавото нещо според мен там е, че бебто е постоянно при майката (ако тя иска и ако всичко е наред с бебето след раждането) и всички манипулации по него се вършат пред очите й. Притеснява ме единствено фактът, че децата там още ги повиват в пелени надолу, което не е добре за крачетата, макар и отдолу да са с памперси. Чудя се ако майката си носи дрешки, дали ще й позволят да облича бебето си, или те да го обличат...

Тема Re: Св.Софиянови [re: Andrea$]  
Автор maiche (ентусиаст)
Публикувано09.09.04 14:05

Аз раждах там миналата година и съвсем не съм с толкова отлични впечатления за съжаление, но явно аз съм "калиткото", тъй че няма да се впускам в подробности. Учудва ме обаче това, което пишеш, че всички манипулации се извършват пред теб - при нас бебетата ги отнасяха в отделна стая и там ги миеха/обличаха/мереха/преглеждаха и т.н. и хич не бяха очаровани, ако някой искаше да присъства.... Освен това на мен ми вдигнаха скандал и трябваше да се оправдавам като ученичка защо съм си позволила да разповия бебето (едната баба искаше да го види разповито ), пък представям си как ще реагират, ако решиш ти да си го обличаш......................

Тема Re: Св.Софиянови [re: Andrea$]  
Автор elmax™ (Яна(19.04.04))
Публикувано09.09.04 14:27

Аз също съм много доволна от условията. Бебетата не ги сменят пред майките(поне при мен, бях в единствената стая с 6 легла, май на 5тия етаж беше, където са и ВИП стаите), а ги носехме с легълцето в определен час до тяхната стая. Нямаше проблем да присъстваме на къпането, но педиатърката на смяна беше много добричка и сигурно затова успяхме да видим. Не всички биха разрешили.
Не мисля. че ще разрешат дрехи от вкъщи, защото им е по-лесно да обличат техните дрешки. Все пак доста бебета имат за сменяне :)Вярно е, че ги повиват, но не е толкова стегнато. На мен ми беше много удобно, защото не знаех как точно да я държа, а като са повити са относително по-лесни за хващане. Вкъщи не съм повивала разбира се, но в болницата ми беше в плюс.
Според мен това, че бебетата са при майките е много полезно, защото не се налага да се прави режим от толкова рано. Кърмиш, като заплаче и това е. Яна веднъж спа 8 часа(на 3 дни) и щеше да ми е много съвестно, ако трябваше да я будя, за да спазвам режим

П.С. Раждах при д-р Чурешка и акушерка Белишка във ВИП без таткото. :-)

<P ID=&quot;edit&quot;><FONT class=&quot;small&quot;><EM>Редактирано от elmax™ на 09.09.04 14:32.</em></font></p>

Редактирано от elmax™ на 09.09.04 14:37.

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.