Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 23:42 13.07.25 
Взаимопомощ
   >> Бъдещи и настоящи майки-happy mama
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | (покажи всички)
Тема за количките?нови  
Автор Fighty (новак)
Публикувано06.09.04 19:34

Въпроса ми е по-скоро към вече майчетата.
Какви колички ползвате и какви са ви впечатленията от тях? Тези дни обикалях магазините и много харесах като дизайн няколко модела на Бертони.Тъкмо си казах :"Ето, няма смисъл да си купувам количка на Chicco ,Premaman или нещо друго за 600лв, има и хубави евтини колички" и днес влязох в такава тема в бг-мама. Много лоши отзиви за БертониДве мами се оплакаха , че са им се счупили по време на разходка и децата им са паднали!!!И то се чупят тръби, не да кажеш винтче да се отвие! За chippolino също нямаше ласкави отзиви, а се коментираха и Hauck които пък били ужасно тежки.
Та чудя се- да дам ли повече пари, но да имам една количка която ще ми е удобна и сигурна и ще мога да я ползвам дълго време или да се задоволя с по-евтиния вариант с риск да ми се наложи да купя втора когато тази се счупи?

Тема Re: за количките?нови [re: Fighty]  
Автор Free Soul (светла)
Публикувано06.09.04 19:50

Здравей.
Аз малко по-отдавна си правих проучвания в този форум и във форума на бг-мамма за количките- четох архиви и нови теми, различни отзиви, питах продавачки и собственици ...
Накрая стигнах до извода, че най-препоръчвани са полските колички МАГ ИНГЛАНД. Магазин Штъркел им е директен вносител.

Има и само летни, но има много хубави модели комбинирани колички, със зимен кош, със или без порт-бебе, с чанти и багажник, с въртяща се дръжка, сгъваеми, с непромокаема материя, с големи гуми - помпащи се или не. Има модел с въртящи се колела - за по-голяма маневреност...

С тези характеристики, разбира се, могат да се отчетат и други модели колички. Онова, което ми направи впечатление в мненията на майките е, че всички потвърждават, че тези колички са изключително здрави и возят меко. Един негативен отзив за здравината им не срещнах.

Ами...мнението ми стана малко като рекламна брошура, ама...

Успех с проучването!

Автор Tandoori (veche mama)
Публикувано06.09.04 20:01

Здравей,
чистосърдечно ти препоръчвам Чиполино Венеция-обаче от оранжевите със заека( има разлика!). Ползвам я откакто се е родил малкия и това ми е една от най-ценните покупки. Свива се максимално, лека е, лесно се почиства, издържа на всичко( това последното сме го пробвали, тя горката си знае къде сме я мъкнали) въобще с една дума много съм доволна!
Сега заминаваме за Щатите и смятам и там да си я ползвам.

Автор clover ((four leaf))
Публикувано06.09.04 20:09

И аз мисля да си купя количка на МАГ ИНГЛАНД, по-точно модела Princess Roll, който е с две въртящи се колела ( според мен това е важно за маневреността на количката).
Нямам никакво намерение да давам 600лв. за количка, още повече вероятността да се счупи по-евтината количка не е чак толкова голяма.
Ако ти се дават обаче тези пари, сигурно ще останеш доволна.

Тема и аз се чудя същото [re: Fighty]  
Автор bib.bib ()
Публикувано06.09.04 22:26

И аз не мога да избера количка, раздвоена съм точно като теб.
Видях една в магазина на Чико до новата автогара срещу Новотел-а, която е в промоция, струва 280 лева и е комбинирана. Една съседка я ползва и казва, че върви добре, но е тежичка. Цветовете, които имат вървят повече с твоята синя лентичка, на мен ми трябва нещо, което да става за момиченце.
Другото към което съм се ориентирала са едни немски, мисля че се казват ABC design или нещо подобно и ги има в магазин Бебелан в Иван Вазов. Цените са им горе-долу до 300-400 лева за комбинираните модели.
Тръгваш по улицата, която е срещу Лучано в посока стадион Раковски и от дясно на 150-200 метра е магазина.
Ако някъде видиш нещо друго интересно, ще ми е интересно да кажеш

Тема Re: и аз се чудя същотонови [re: bib.bib]  
Автор tianna (непознат )
Публикувано06.09.04 22:38

Аз ползвам количка на ABC design, немско производство, съответно и качество. Несравнима е с китайските колички, излишно е да се говори. Само дето е малко по-тежичка, дано не ти се налага да я качваш нагоре пеш.
Има и триколки.
Освен на посоченото място се продават и в магазин Малена, РУМа на Младост 2, ет.2.

Тема Re: и аз се чудя същотонови [re: tianna]  
Автор bib.bib ()
Публикувано06.09.04 22:59

Благодаря за инфото, и аз съм се загледала в триколките
Реших, че ще изчакам да родя и тогава ще избера като повдигам количките в магазина, защото всички ми се виждат тежички.
Уж имаме асансьор, ама от време на време мисля да я сгъвам в багажника на колата, когато излизаме. А и сме на 7-мия етаж и със сина ми няколко пъти съм влачила количката догоре, когато асансьора блокира
Пак ще загледам тази марка, защото съм заплюла креватче в същия магазин и мисля до 1-2 седмици да го капарирам или да го платя, ако не пазят с капаро до раждането.
Поздрави от мен

Автор ЧeтaМодератор ()
Публикувано06.09.04 23:38

Ако си се заглеждала в триколки, аз ти препоръчвам

Моята е модел Фешън. Това е най-добрата покупка, която съм правила за бебето ми

Teзи които не умеят, критикуват

Автор tswete (mama na Alex)
Публикувано06.09.04 23:54

Малко време съм я ползвала - 4 месеца и нещо - Чико от промоция за 280 лв, комбинирана. Много съм доволна - 8,5 кг, много стабилна, леко се бута, невероятно маневрена, широка, удобна, става и за новородено бебе и за по-голямо дете. Супер, прекрасна е и предполагам е от същата промоция. Моята е зелена, по-дебел е плата, а имаше и чудесни сини на планетки, но ги изтървах . Ако пак съм пред твоята дилема, пак бих избрала същата. Макар че е голяма и като е сгъната не е от най-компактните модели, а също и не й се мести дръжката и детето гледа по посока на движението и можеш да го следиш през прозорче. Но като седне веднъж то и не иска теб да гледа, а напред. Но е сигурна за детето и не се чупи, а съм виждала доста счупени Чиполино и направо хвърлени Бертони, а и майки с отверки на разходка...

Автор queenmabb (на сънищата)
Публикувано07.09.04 09:23

Още един глас за Куини Фешън - триколка. Много съм доволна - вярно, че е тежка, обаче това е в плюс на сигурността - Стела колкото и да се върти, никога не може да я наклони, а едно детенце на нашата площадка падна настрани с количка Чиполино, както си беше вързано с коланчетата обърна цялата количка. А тежи още няма и 8 кг (детенцето). Също така я сгъваме непрекъснато в багажника, както си е със седалката. Или пък може да се ползва със столче за кола и тогава столчето с бебето в колата, а рамката на количката в багажника. Също така ми е е налагало да я мъкна до 6ти етаж и през един подлез, пък и през разни други стълби. Тогава гушвам бебето и лангъркам (ама че дума, язък ми за филологията ) яко количката нагоре надолу, като я дърпам само за дръжката. Е, супер здрава излезе, нищо й няма. Някоя пластмаса щеше да се разпадне. И цената на този модел е добра, пък и са едноцветни, аз обичам изчистени неща.
Успех в избора!

ПС, Ако имаш възможност, помисли за въртящо се предно колело, несъмнено е голямо удобство, но моделите вече са значително по-скъпи.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.