|  | | Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)

| 

| 

| Тема |  Честит Имен Ден, Алекс!   |  |  | Автор | Zamechtana (мама на Алекс) |  | Публикувано | 30.08.04 09:21 |  |  | 

Искам да честитя именния ден на всички бебешоци и поотраснали сладури, които носят имената Алекс, Александра и Александър (в това число и моето синче), на техните майчета и татковци, които също празнуват днес! Да са ни живи и здрави слънчицата, винаги усмихната и щастливи!

4.01.2003

|  |  |  
             |  |  | 

Здравейте:))
 И аз се присъединявам към поздравленията за именния ден на Алекс:)) И моята дъщеря е Александра:))
 Да са ни живи и здрави и много да ни слушат и радват:)) Другото се нарежда:))
 Весел празник на всички:))
 Поздрави!

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Честит Имен Ден, Алекс!  [re: Zamechtana] |  |  | Автор | Roo (мама) |  | Публикувано | 30.08.04 13:46 |  |  | 

И ние се присъединяваме към всеобщото поздравяване.
 Моят син е Александър и аз с много срам си признавам, че днес му бях забравила именния ден и когато баба му ми се обади да ми честити празника си помислих че се е объркала нещо. Но до довечера имам време да се погрижа за отпразнуването му.
 Честито на всички именици!

Александър 14.02.2002
 Виктор 17.07.2003

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Честит Имен Ден, Алекс!  [re: Zamechtana] |  |  | Автор | Honda (пристрастен) |  | Публикувано | 30.08.04 13:51 |  |  | 

Честито и от мене на всички именици.
 Да им е живо и здраво името, и нека късмета винаги е с тях.
 Наздраве!

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Честит Имен Ден, Алекс!  [re: Zamechtana] |  |  | Автор | vache (непознат) |  | Публикувано | 30.08.04 14:04 |  |  | 

Честито на всички именници от мен и нашата Александра
  ! Да са живи и здрави, весели и засмени всички с това прекрасно име!

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Честит Имен Ден, Алекс!  [re: Roo] |  |  | Автор | Zamechtana (мама на Алекс) |  | Публикувано | 30.08.04 15:28 |  |  | 

Хе хе, ти пак бързо си влязла в час
  Аз миналата година генерално пропуснах имения ден на синковеца  От незнание  А му беше първия! Чак дни след това разбрах, че сме имали повод за празнуване. За това пък на този ден бракувахме две приятелчета... хапване, пийване, песни и танци... след което ми беше още по кофти за пропуска... Но тази година съм мама в час  
 4.01.2003

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Честит Имен Ден, Алекс!  [re: vache] |  |  | Автор | kalina (Русе) |  | Публикувано | 30.08.04 15:37 |  |  | 

Честито и от нас!

Яна 21.09.2003

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Честит Имен Ден, Алекс!  [re: kalina] |  |  | Автор | Princess (импулсивна) |  | Публикувано | 30.08.04 15:57 |  |  | 

Честит празник от мен и моята дъщеричка Александра!

|  |  |  
             |  |  | 

Да са живи и здрави всички с това хубаво име! За една бройка и Вики щеше да име имен ден днес, така че си го тачим името
   Надявам се, че всички сте отпразнували подобаващо!

|  |  |  
             |  |  | 

И от нас много целувки за всички именяци - и аз съм пропуснала тая работа, а имам племенник с това име

Редактирано от jan bibijan на 30.08.04 18:32. 

|  |  |  |  

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички) |   | 
 |