Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 20:51 17.07.25 
Взаимопомощ
   >> Бъдещи и настоящи майки-happy mama
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Родителнови  
Автор fasulche (zelenichko)
Публикувано26.08.04 16:29

Леле, сега го прочетох:
http://www.news.bg/article.php?cid=7&pid=0&aid=145971

Как може ей така да си изоставиш детето?
И дали е негово?
Взел такси и заминал, а защо никой не го е спрял?

Кръгълче.

Тема Re: Родителнови [re: fasulche]  
Автор bimba (викината мама)
Публикувано26.08.04 16:47

ужас не може да е вярно,тва изобщо не е човешко да си оставиш детето толкова малко и да си хванеш шапката,не това и животните не го правят,а "случайните минувачи"можаха да опишат бащата а никой нищо не е направил,пълно безхаберие е ба се хората дето сме нямам думи

Тема ОФФ!!!нови [re: fasulche]  
Автор SilverElfМодератор (DecusEtTutamen)
Публикувано26.08.04 16:49

Ужасно е!
Но момичета не смятате ли, че темата е по скоро за форум Родители и деца?

Тема Re: ОФФ!!!нови [re: SilverElf]  
Автор bimba (викината мама)
Публикувано26.08.04 16:54

абе майе колкото за там толкова и за тук тази тема,не мога да си представя що за човек ще си остави детето на година и половина ужас пък не че възраста има значение де,нищо не го оправдава абсолютно нищо

Автор Pyжa72 (мама на Валя)
Публикувано26.08.04 16:59

Явно е психичноболен. Друго обяснение няма.....

Тема Re: ОФФ!!!нови [re: SilverElf]  
Автор fasulche (zelenichko)
Публикувано26.08.04 17:20

Ако мислиш, че не за този форум - махни темата, просто исках да споделя недоумението и възмущението си!
Какво значение в кой форум ще е?

Кръгълче.

Тема Re: Родител [re: fasulche]  
Автор Чyдя ce! (Баба!!!)
Публикувано26.08.04 17:54

A днешния ''Нощен труд(п)'' четохте ли?Бебе родено преди 15 минути захвърлено до кошче за боклук ,малко по натам намерили и плацентата.Даже предложих на дъщерята да го осиновим , а нали и кърма има сега....

Автор gugu (минаващ)
Публикувано26.08.04 19:46

Незнам за къде е темата, ама като е отворена тук е по-добре да разбираме новините оттук.
Боже опази ни от такива неща!!! Това ми прилича повече на криминално начинание или просто някой случайно е намерил изгубено дете ... но знае ли човек.

Автор Rampelina (мама на Валерий)
Публикувано27.08.04 20:26

Аз вчера не съм видяла този постинг, днес прочетох във вестниците за това детенце и ми се реве цял ден... Толкова тъжно гледа горкото. Това сладко мъниче се нуждае от обич и топлина; не мога да си представя да си оставиш детето ей така на улицата... Каквито и да са причините няма оправдание. Като го гледам какво е мило и сладичко ми идва на мен да го взема и гушна и да си го гледам. Дано да пишат дали са го намерили този идиот, но дори и да са, нищо хубаво не го очаква това малко същество с такива родители.

Тема Re: Родителнови [re: Rampelina]  
Автор Tandoori (veche mama)
Публикувано27.08.04 20:38

И аз съм потресена!
Такова сладко детенце, здравичко, казаха много добре развито за възрастта си, каква може да бъде причината да го изоставят????
Направо недоумявам! Миличкото...плаче ми се като си помисля какво го чака по тези домове това хубаво дете..

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.