|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
Родител
|
|
Автор |
fasulche (zelenichko) |
Публикувано | 26.08.04 16:29 |
|
Леле, сега го прочетох:
http://www.news.bg/article.php?cid=7&pid=0&aid=145971
Как може ей така да си изоставиш детето?
И дали е негово?
Взел такси и заминал, а защо никой не го е спрял?
Кръгълче.
| |
Тема
|
Re: Родител
[re: fasulche]
|
|
Автор |
bimba (викината мама) |
Публикувано | 26.08.04 16:47 |
|
ужас не може да е вярно,тва изобщо не е човешко да си оставиш детето толкова малко и да си хванеш шапката,не това и животните не го правят,а "случайните минувачи"можаха да опишат бащата а никой нищо не е направил,пълно безхаберие е ба се хората дето сме нямам думи
| |
|
Ужасно е!
Но момичета не смятате ли, че темата е по скоро за форум Родители и деца?

| |
|
абе майе колкото за там толкова и за тук тази тема,не мога да си представя що за човек ще си остави детето на година и половина ужас пък не че възраста има значение де,нищо не го оправдава абсолютно нищо
| |
|
Явно е психичноболен. Друго обяснение няма..... 
| |
|
Ако мислиш, че не за този форум - махни темата, просто исках да споделя недоумението и възмущението си!
Какво значение в кой форум ще е?
Кръгълче.
| |
|
A днешния ''Нощен труд(п)'' четохте ли?Бебе родено преди 15 минути захвърлено до кошче за боклук ,малко по натам намерили и плацентата.Даже предложих на дъщерята да го осиновим , а нали и кърма има сега....
| |
|
Незнам за къде е темата, ама като е отворена тук е по-добре да разбираме новините оттук.
Боже опази ни от такива неща!!! Това ми прилича повече на криминално начинание или просто някой случайно е намерил изгубено дете ... но знае ли човек.
| |
|
Аз вчера не съм видяла този постинг, днес прочетох във вестниците за това детенце и ми се реве цял ден... Толкова тъжно гледа горкото. Това сладко мъниче се нуждае от обич и топлина; не мога да си представя да си оставиш детето ей така на улицата... Каквито и да са причините няма оправдание. Като го гледам какво е мило и сладичко ми идва на мен да го взема и гушна и да си го гледам. Дано да пишат дали са го намерили този идиот, но дори и да са, нищо хубаво не го очаква това малко същество с такива родители.
| |
|
И аз съм потресена!
Такова сладко детенце, здравичко, казаха много добре развито за възрастта си, каква може да бъде причината да го изоставят????
Направо недоумявам! Миличкото...плаче ми се като си помисля какво го чака по тези домове това хубаво дете..
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|