Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 16:02 13.07.25 
Взаимопомощ
   >> Бъдещи и настоящи майки-happy mama
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
Тема МАЙЧИН ДОМ-ВАРНАнови  
Автор DUFA (непознат)
Публикувано16.08.04 14:39

Ходя на женска консултация в Майчин Дом- Варна, на частно и съм много доволна до момента.
Инетересува ме мнение за майки които са раждали там и как е минало всикчо, доволни ли са от грижите коита се полагат в клиниката
Благодаря Ви предварително Искам да съм избрала възможно най-доброто което същесвува в момента във Варна

Тема Re: МАЙЧИН ДОМ-ВАРНАнови [re: DUFA]  
Автор Tandoori (veche mama)
Публикувано16.08.04 19:11

Попитай и в клуб "Бъдещи и настоящи майки" към сайта на БГ-Мамма, там има повече момичета от Варна, които са раждали там. Можеш да прочетеш и мнения за АГ и Окръжна болница на същия сайт.
Аз лично раждах в АГ-Варна, тогава бях във ВИП-стая, сега вече имат цял етаж ново отделение, и съм супер доволна. На тези хора дължа много, а отношението им беше чудесно. За справка раждах при д-р Иван Танев.

Ето ти малко линкове:

и на форума:

Автор DUFA (непознат)
Публикувано17.08.04 15:05

В този клуб само мами от София ли влизат Никой ли няма от Варна, направо съм потресена

Автор *Milena (Варна)
Публикувано17.08.04 15:11

Има,има. Но незнам някои да е раждал в Майчин дом,затова и преполагам никой не е писал.

Автор nickless (няма да кажа !)
Публикувано17.08.04 15:14

за съжаление не мога да ти дам инфо от първа ръка, само съм чувала отзиви за там. Случайно се паднах с един съвсем пресен татко на една маса в кафето на Майчин дом. Непрекъснато го търсеха по тел да му честитят, а той сипеше хвалби за екипа и обстановката. Жените на двамата шефове на приятеля ми родиха там наскоро. Докато натиснели звънеца и по две акушерки влитат като спец. отряд. Още една позната роди там. И тя много доволна. Грижи, обстановка, та дори и меню. Естествено, проверила си това какво ще ти струва.
Лошо за там не съм чула, стига да може човек да си го позволи.
Късмет ти желая.
А ако си там към кой лекар си се ориентирала?

Тема Re: МАЙЧИН ДОМ-ВАРНАнови [re: *Milena]  
Автор milenadi (непознат)
Публикувано17.08.04 15:18

Здравей
Аз съм от Варна и живот и здраве ще раждам в Майчин дом.
Не знам в кой месец си, но ако няма да раждаш до края на септември, ще ти пиша как е било.
Каквото и да решиш трябва да вярваш, че е най- доброто.
А иначе колкото майки, толкова и различни мнения за болниците

Леко бременеене

Тема Re: МАЙЧИН ДОМ-ВАРНАнови [re: nickless]  
Автор DUFA (бременна)
Публикувано17.08.04 15:38

Ходя при д-р Халачева, акушерката ми е Снежана Иванова - страхотна е и съм страшно доволна от тази жена.
За сега не искам да хваля никой докато не си свършат истинската работа Затов проучвам мнението на други.

Тема Re: МАЙЧИН ДОМ-ВАРНАнови [re: milenadi]  
Автор DUFA (бременна)
Публикувано17.08.04 15:43

В момента съм 33 г.с. и терминът ми е за 10 Октомври, живот и здраве, но на 27.08.2004 съм на основен преглед с изследвания преди издаването на болничния за раждане и ще видим какво става с бебето. Вървеше доста едро така, че и аз незнам вече за кога ще раждам, нито как, малко съм в невидение. Затова много разчитам на професионализма на докторите в Майчин дом

Автор marinna (Haliotis)
Публикувано18.08.04 22:16

Здравей DUFA! Извини ме за това, че пиша чак сега, но това е защото не съм видяла постинга ти!. Сега по въпроса- на 07.10.2003 г. родих моят сладък Максим именно в Майчин дом. Не съжалявам за избора си, още повече че отдавам спокойствието с което бях там на персонала и удобствата на тази болница. Родих със секцио, защото се наложи- изтекли води, без никакви контракции и родова дейност. Възстанових се много бързо и не съжалявам, че родих точно по този начин. Операцията ми направи д-р Капка Атанасова- чудесна е. Единственото което не ми хареса, е храната- не беше на това ниво, на което трябваше да бъде. Мисля, че това което писах, е достатъчно за да не се съмняваш,че си направила най-добрия избор. Ако имаш въпроси, с радост ще ти отговоря. icq номера ми е 241564836

Тема моят големият син [re: marinna]  
Автор danii (търсеща)
Публикувано19.08.04 07:50

е също роден на 7.10. само че 1999 г. Хубави деца са

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.