Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 13:31 14.07.25 
Взаимопомощ
   >> Бъдещи и настоящи майки-happy mama
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема Благодаря на медицинския персонал във II Градска!нови  
Автор desykv (оптимистката!!!)
Публикувано23.08.04 12:52

Лекарите са голяма работа!!! Ангели в бели престилки!!! Знам, че уви, далеч не всички са такива, но ви уверявам, че родилното отделение във Втора Градска Болница е страхотно!!! Всички лекари, сестри, акушерки са професионалисти и са много добри към родилките, лично се уверих!!! И не искат пари!!! Специална признателност на д-р Николова, без която сигурно щеше да се стигне до секцио, но тя много ми помогна!!! В отделението е чисто, бяло, просторно, дори уютно, в стаите са по 2 жени с техните бебета, има възможност за взимане на душ... Абе останах много доволна, че послушах интуицията си да родя там!!! Горещо я препоръчвам на всички бременни жени! Всичко е много по европейски...

Тема Re: Благодаря на медицинския персонал във II Градска!нови [re: desykv]  
Автор NVN (на усмивката)
Публикувано23.08.04 13:05

Големи поздравления и благодаря за препоръката!

А за доктор Калин Калев нещо да знаеш?

Тема Re: Благодаря на медицинския персонал във II Градска!нови [re: NVN]  
Публикувано23.08.04 13:44

Да, случайно знам, че е адски добър - той работи там със съпругата си д-р Калева! От майката на една моя приятелка, те са близки, познават се, тя е раждала при него... Абе лошо за тази болница от родилки не съм чувала!!!

Автор NVN (на усмивката)
Публикувано23.08.04 13:51

О, много ти благодаря! Досега никой не казваше за него!

Автор rumche (усмихната)
Публикувано23.08.04 17:02

Честито бебе! Ама май съм пропуснала - момче или момиче? Каквото и да е, да е живо и здраво! И на теб бързо възстановяване!
И аз през януари раждах при д-р Николова. При мен също нещата бяха безпроблемни. Искам да те попитам нещо - помниш ли акушерките? Мен много ме трогнаха с отношението си две от тях - едната се казваше Боби Цветкова, а на другата така и не разбрах името. Пълничка е и с тъмна, май права коса до раменете. Или поне така изглеждаше тогава. Дали знаеш коя е?

Автор rumche (усмихната)
Публикувано23.08.04 17:11

Не е вярно! Аз (май единствена) ти отговорих на темата, която беше пуснала преди време. Не прочете ли?

Тема Re: Благодаря на медицинския персонал във II Градска! [re: rumche]  
Автор NVN (на усмивката)
Публикувано23.08.04 17:13

Ми не . Аз явно като съм отсъствала няколко дни, тя е отишла толкова назад, че съм пропуснала после. Сега отивам веднага. Много ти благодаря!

Публикувано23.08.04 17:24

Няма за какво, пак заповядай!

Автор Aurora (Schumi`s girl)
Публикувано23.08.04 19:32

честито бебенце! да ти е здравичко и много да ви радва с тати!

много ми става приятно и най-вече спокойно да чета такива мили думи за Втора Градска болница, защото живот и здраве, ше раждам там. имаш ли впечатления за д-р Василев?

Автор Maлko_koтe (Щастлива)
Публикувано23.08.04 19:52

Здравей:) и аз съм чувала ,че там е приятно! Аз бях в "Св.София" , но не мога да се оплача беше перфектно всичко ..персонала ни носеше на ръце, мен и 2-те момичета с които бях в стаята..чувствахме се като принцеси..едно внимание, едно уважение..да не ти се тръгва от там. Радвам се, че не взех ВИП стая. На 2-ри етаж бях, прозорците бяха готина модерна дограма , леглата като легнеш не ти се става:), удобни възглавници...чаршафите бяха прекрасни сини калъфките също, нощниците също синички:) Имахме си самостоятелна баня и тоалетна:) Бебето може да е при теб денонощно или другият вариант да го взимаш през 3 часа да го кърмиш , а нощем да го оставяш при другите дечица! Всичко беше незабравимо:)

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.