|
Тема
|
Един малък въпрос?
|
|
Автор |
gabi_baby (Щастливка) |
Публикувано | 16.08.04 14:58 |
|
Привет някой може ли да ми каже дали е чувал,че с направление от личният лекар може да ти следят бременността в "Света София",без да се плащат 200лв. за абонаментна карта?
А някой ходил ли е при д-р Костова,д-р Гергов или д-р Шишенкова?Ако да какво мнение имате за тяхната работа и бихте ли ми препоръчали някой от тях
| |
|
Имам впе4атления само от д-р Гергов, той работеше и в първа 4астна АГ клиника "Райна Княгиня". Мога да ти кажа само да не ходиш при него, за пари ще направи вси4ко, ако види, 4е имаш финансова възможност, веднага ще ти препоръ4а секцио, само заради парите, дори да не е наложително. Но нека и други майки да ти пишат, може пък аз да съм останала с погрешно впе4атление, знам ли...
| |
Тема
|
Re: Един малък въпрос?
[re: gabi_baby]
|
|
Автор |
Kлep (женствена) |
Публикувано | 16.08.04 16:22 |
|
В самата болница не можеш да ходиш на консултация с направление. Но можеш да ходиш с направление при лекар от болницата в частен център. Например аз родих при д-р Савова, като тя следеше с направление бременността ми в медицински център "Св. Петка". Самото раждане беше в болницата, центърът е само за прегледи и консултации.
Що се отнася до лекарите, за които питаш - познавам само д-р Шишенкова, която ме е преглеждала веднъж още преди да забременея, но нямам определени впечатления. Затова пък от сърце мога да ти препоръчам д-р Савова, която е чудесен лекар и човек.
| |
Тема
|
Re: Един малък въпрос?
[re: gabi_baby]
|
|
Автор |
dezho (киндер-сюрприз) |
Публикувано | 16.08.04 16:35 |
|
И аз мисля, че с направление не може да се посещава платената женската консултация без да се плащат 200те лева.Аз имам добро впечетление от д-р Шишенкова, внимателна е и обръща внимание.За другите незнам.
Редактирано от dezho на 16.08.04 16:37.
| |
|
Д-р Гергов беше анестезиолог при първото ми раждане преди 7 години в Тина Киркова. Като такъв си свърши добре работата, беше внимателен и идва няколко пъти в реанимация, за да ме види. Като акушер-гинеколог не мога да го коментирам.
Желая ти успех!
| |
|
Аз родих секцио при д-р Гергов и д-р Лисичкова в Райна Княгиня, но там така или иначе си беше платено, а и имах показания за секцио. Операцията беше перфектна, но преди това не съм ходила при тях на консултации, а и да се ходи на платена женска консултация не ми се струва разумно 
| |
|
|
|
|