Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 13:11 14.07.25 
Взаимопомощ
   >> Бъдещи и настоящи майки-happy mama
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
Тема За или против витамините...нови  
Автор Heбecнa (истинска)
Публикувано09.08.04 14:29

Момичета, пиете ли витамини, моя лекар ми каза, че нямало смисъл, ако се храня нормално. Освен това съм чувала, че доста предозирали в тях калция и костите на бебчо калцирали предварително.
Ако пиете, то какви - "Матерна" или нещо друго?

Тема Re: За или против витамините...нови [re: Heбecнa]  
Автор new* (искам!)
Публикувано09.08.04 14:42

Не го слушай този доктор, ами ходи си купи Матерна. Че аз пих и какви ли не вкусотии ми даваха да ям през бременността и въпреки това, сега ме боли всеки кокал. Бебока ми е изсмукал всичкия калций , а си представям, ако не бях пила витамини...

Автор nikol78 (avgustinka)
Публикувано09.08.04 14:45

Аз пиех Матерна от 4 до 9 месец и в началото на 9 ми каза доктора да я спра. За Матерната са противоречиви мненията, но аз съм много доволна, поне от това което се случи с ноктите и косата ми беше невероятно
Бях чела, че главата на бебето ставала голяма, но мойто си отговаря точно на седмицата, така че не всичко е вярно!
Успех и поздрави!

Автор Beни (Майка на Лора)
Публикувано09.08.04 14:55

Здравей, Небесна!
Аз пих Матерна през първата си бременност и нямам оплаквания, освен,че ми се гадеше, ако я пиех на гладно. Но да не пиеш нищоспоред мен не е редно.
А как се отнасяш към хранителните добавки?

Тема Re: За или против витамините...нови [re: nikol78]  
Автор Heбecнa (истинска)
Публикувано09.08.04 15:40

О, Боже, главата му ставала голяма, ужас, това не го бях чувала!!!

Тема Re: За или против витамините...нови [re: Beни]  
Автор Heбecнa (истинска)
Публикувано09.08.04 15:41

Какви добавки, пиех фолиева киселина, но вече я спрях, ох не знам вече:(

Автор V. ()
Публикувано09.08.04 15:48

Е, не е такаАз също я пих и детето ми се роди със съвсем нормална глава. Стига глупости. Все пак са витамини за бременни, нали

Автор Beни (Майка на Лора)
Публикувано09.08.04 15:52

Природни витамини и минерали, а не синтетични. По специално имим предвид Зелена енергия на Aquasource.

Автор bib.bib ()
Публикувано09.08.04 15:52

Аз пих Матерна при първата ми бременност, тогава само се коментираше, че била скъпа (зимата на '97), а не че има други последствия Пия я и сега на практика всеки ден, рядко пропускам.
После започнах да чувам от приятелки, че от нея бебетата и главите им ставали по-големи, че се пълнеело много ...
Първият ми син действително беше с голяма обиколка на главата, а сега на всеки преглед бебчо си отговаря на седмиците. Аз качих първия път 14 кг. и живот и здраве и сега ще е нещо такова.

Абе, с две думи мисля, че е по-добре да се пие, ако не редовно поне през няколко дни или с почивки. Доколкото знам бебето при всяко положение ще си набави нужните вещества от организма на майката (не говоря за най-екстремните случаи). Важното е тя да запълни за себе си депата
Успех ти желая!

Тема Re: За или против витамините... [re: Beни]  
Автор Heбecнa (истинска)
Публикувано09.08.04 15:58

Вени, може ли да ми обясниш по - подробно за тези природни витамини.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.