Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 20:33 14.07.25 
Взаимопомощ
   >> Бъдещи и настоящи майки-happy mama
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема бременност и секснови  
Автор sofi226 (непознат )
Публикувано19.07.04 16:22

привет на всички!!!
след онзиденшния преглед при лекаря - ето ме при вас в клуба
Моля ви кажете ми нещо за секса по време на бременност... някъде съм чела, че се отразява добре, от другаде чувам, че предизвиква контракции, които са опасни за плода.... какво знаете вие?
Аз съм съвсем в началото на бременноста - 6-та седмица /ох, дано всичко да е наред.../
предварително ви благодаря за мненията!

Тема Re: бременност и секснови [re: sofi226]  
Автор nikol78 (avgustinka)
Публикувано19.07.04 16:46

Няма нищо опасно, освен ако не ти е забранено от лекар по някакви причини /предишни спонтанни аборти, вагинално кървене и др./ Надникни

, има интересни статии!

Автор Kaти (2cool4you)
Публикувано19.07.04 16:52

Добре дошла при нас и леко бременеене!
За секса те съветвам да звъннеш на лекаря си- той ще ти отговори най- правилно, просто защото ранната бременност всички жени я изкарват различно.

Автор bejb (слънчице)
Публикувано19.07.04 16:56

сексът сам по себе си не е вреден, дори е полезен (освен ако не е забранен от лекар), но от друга страна по време на оргазъм наистина се получават контракции. При мен обаче се получаваха чак в 7-8 мия месец. Отначало не се притеснявах, но след като това започна да става постоянно се поуплаших и трябваше да се откажа от това удоволствие

Редактирано от bejb на 19.07.04 16:58.

Автор Andrea$ (Ая)
Публикувано19.07.04 17:13

Прегледай подобната тема

. Дискусията се води с медицинско лице и вярвам ще ти е полезна.
Лека бременност!

Автор kalli (kalinka)
Публикувано19.07.04 21:56

Ако се чувстваш добре и нямаш проблеми с бременността,можеш да водиш полов живот до самото раждане.
Моят лекар ми беше казал така,и аз го послушах Е,накрая е малко по-трудно,но ако имате желание,не се притеснявай

Тема Re: бременност и секс [re: sofi226]  
Автор Zenda (na Ancheto)
Публикувано19.07.04 22:25

Ми може, докато ти се иска... говори все пак с лекаря, ако нямате някакви специални притеснения, второто тримесечие е идеално - вече не ти се гади, а още коремът не ти пречи толкова... аз бях ненаситна! Това с контракциите е май чак накрая - питай лекар все пак.

Автор V_lady (усмихната)
Публикувано20.07.04 11:40

Ако се чустваш добре и имате желание може да правите секс, колкото си искате. Все пак не е зле да се посъветваш и с лекаря си. При всеки бремеността протича различно.

Тема Re: бременност и секснови [re: nikol78]  
Автор honey child (also wild)
Публикувано20.07.04 11:56

Сериозно? При предишни спонтанни аборти не може ли да се прави секс през бременността? Лекарят не ми каза... но аз и не съм го питала конкретно за това Мъжът ми ще бъде съкрушен, ако се окаже така

Тема Re: бременност и секснови [re: V_lady]  
Автор vini77 ()
Публикувано20.07.04 12:01

Присъединявам се към мнението на другите момичета....
"Посъветвай се с лекаря"
Нещо интересно - снощи по Discovery даваха предаване на същата тема. Най-интересното за мен беше, че към края на бременноста и по-точно последните 6 седмици не било полезно да се прави орален секс...Ако по невнимание влезе въздух вътре, жената можело да умре

Само че аз толкова се шашнах, че не успях да чуя нищо повече...Ще трябва да следя за повторението

Все пак, доколкото знам повечето жени се пазят накрая, така че...няма страшно....
Ние сме умни мамчета

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.