Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 21:10 17.07.25 
Взаимопомощ
   >> Бъдещи и настоящи майки-happy mama
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Херния - хирург?нови  
Автор Плaмeнa ()
Публикувано14.07.04 12:18

Днес откриха херния на сина ми (2г). Някой дали може да ми препоръча добър специалист за преглед и потвърждение на диагнозата и евентуална последваща операция.
Питам защото личната ни лекарка ни прати към пирогов в детска хирургия да потвърдят диагнозата й. Лекарят обаче, който ни прие страшно се ядоса, че не сме отивали с документ, който той очаква.... както и да е. Това, което ме притесни силно е твърдението му, че тези операции се правели изцяло на базата на описанията дадени от родителите. При условие, че детето не го боли, а само понякога се вижда подутина, мога ли аз да преценя правилно? Лекарят твърди че обикновенно родителите не грешали.....
Бих искала да го заведа и на втори лекар, моля ви ако имате координат ще съм ви благодарна?

Тема Re: Херния - хирург?нови [re: Плaмeнa]  
Автор bimba (Викината мама)
Публикувано14.07.04 13:56

не мога да ти помогна просто искам да изразя съчуствие и съпричастност,дъщеря ми е на 2г и 3 месеца-с пъпна херния от раждането,големината и е колкото череша също ни предстои последна консултация с хирургв Пловдив за да реши ще се наложили операция,адски съм притеснена макар ,че всички ми кзват че операцията е банална,момичета в Пловдив вие бихте ли ми препоръчали хирург.Пламена надявам се че и при вас нещата няма да стигнат до операция

Вики-9 04 2002

Автор NVN (на усмивката)
Публикувано14.07.04 14:39

Остави ти Пирогов и идете в Александровска.

Автор rally (майка на Марти)
Публикувано14.07.04 15:27

Аз не разбрах за кой град става дума, но ти давам координатите на един наистина много добър хирург. Рязал ме е 2 пъти (апендицит и гърда), рязал по различни поводи почти цялата ми рода - оплаквания нямаме. Много пъти е бил доктор на годината и т.н. Хайде стига с рекламата .

Координати:

гр. София
ул. "Солунска" 42
тел. 02/ 980 - 01 - 51
приемно време вторник и четвъртък, 15 - 17 часа (това за приемното време ми е инфо отпреди 2 години , но кабинетът си е още там)
проф. д - р Т. Пожарлиев

Иначе работи в Окръжна Болница София, но там не знам по какъв начин с направление би могла да идеш на преглед...
Дано съм била полезна.
Пожелавам бързо да оправите проблема.

-------------------------------------------------
Мартин - 13.05.2002 г.

Автор Пaлмиpa (лейс)
Публикувано14.07.04 15:45

здравей, моето дете го оперираха преди няколко седмици от херния и хидроцеле.
не го оперираха в Бг, но искам д ат е успокоя, ч е не е страшна операция от херния.
тъй като не се знаеше дали ще дочакаме ред в Холандия за специалист, аз бях правила проучвания за хирург уролог в Бг, и най- добрия , който ми препоръчаха беше Д-р Чаначев, детска хирургия - Пирогов, има и прием в клиника "Малинов". ако искаш, ще ти дам телефони.
успех ви желая.

"Всичко, което не е записано, като че ли не се е случило."
Иво Андрич

Тема Re: Херния - хирург?нови [re: rally]  
Автор HAЙ (мама)
Публикувано14.07.04 15:50

Абсолютно подкрепям мнението за д-рПожарлиев,страхотен хирург.
Завежда хирургичното отделение в Окръжна болница.
Определено няма да сгрешиш,ако се обърнеш към него.Желая ви успех.Дано ви се размине операцията.

Тема Re: Херния - хирург?нови [re: rally]  
Автор Плaмeнa ()
Публикувано14.07.04 15:57

Да д-р Пожарлиев ми е познат като име, но дали се занимава и с деца? Все пак детската хирургия не е ли отделна?

Тема Re: Херния - хирург?нови [re: bimba]  
Автор Плaмeнa ()
Публикувано14.07.04 16:00

На нас ни казаха, че тези неща не се израстват и не минават от само себе си, или го има, или го няма. Разбира се лекрят твърди, че операцията не е сложна, но какво ли пък друго да каже, аз и без това съм ужасена

Тема Re: Херния - хирург? [re: Пaлмиpa]  
Автор Плaмeнa ()
Публикувано14.07.04 16:04

Да моля те би ли ми дала повече координати на Д-р Чаначев. Благодаря
А за колко време се възстановихте след това, казаха ни че операцията е с пълна упойка?

Тема Re: Херния - хирург? [re: bimba]  
Автор dara (osobena)
Публикувано14.07.04 16:10

В Детска хирургия към ВМИ-Пловдив. Доц. Чаталбашев - завеждащ Детска хирургия. Той се води най-добрия детски хирург.

Ние не знаем какво е самотата
И до къде се простира тя...

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.