Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 14:36 14.07.25 
Взаимопомощ
   >> Бъдещи и настоящи майки-happy mama
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | (покажи всички)
Тема ЮЛСКИ МАМИ 2004 - 7  
Автор Mi6ka (с мишле вътре)
Публикувано28.06.04 12:31

1. njul - момче Тони - София - 18 юни, 09:40ч, 3.250кг, 50 см
2. Ita - момче Йоан - София - 19 юни, 4.150 кг, 54 см
3. pette - момче Калоян - София - 23 юни - 3.400 кг, 52 см
4. Силвита - момиче Рая - София - 28 юни, 2.850 кг, 48 см
5. UV - момиче Лори - Дания - 05 юли, 3.600кг, 53см
6. Mi6ka - момиче Хана - Хамбург - 05 юли, 08:50ч, 3.100кг, 50см
7. millinka - момиче Рада -Варна -05 юли - 09:00ч., 3.500 кг, 51 см
8. Luna - момиче Лора - Англия (Пловдив) - 08 юли, 18:16ч, 2.700кг, хх см
9. krassym - момче Иван - София - 14 юли, 11.15, 4.500кг, 52см
10. SIANA - момче Симеон - Пловдив - 15 юли, 9:36ч, 3.100 кг и 49 см
11. Кенга - момиче Деница -Сливен -16 юли, към 15:30ч, 3.100 кг, 49 см
12. miaou - момче Боян - Пловдив-19 юли, 23:56, 4.100 кг, 52 см

1. Alex_25 - 2 юли
2. natalina - 4 юли
3. meryto - 4-5 юли
4. newa - 7 юли
5. maryqna - 13 юли - момче Максимилиан - от Варна
6. naty_d - момиче - 14 юли - от София
7. Lia - 17 юли - момиче - от Варна
8. veluni - 17 юли - от Варна
9. DarkStar - 22 юли
10. kopche - 25 юли - момиче - от София
11. slanceslance - 25 юли
12. stel - 20,26,28 юли
13. sema - 28-30 юли - от София
14. Billy! - 28-29 юли
15. Taya - 30 юли - момче

Редактирано от Debora на 20.07.04 15:50.

Тема ЧЕСТИТО, СИЛВИТА! [re: Mi6ka]  
Публикувано28.06.04 12:37

Честито ти съкровище, Силвита!

Да ти е жива и здрава Рая, /прекрасно име/, желая ви много здраве и обич!
Бързо възстановяване и много щастливи мигове!

Тема отговор на sema: [re: Mi6ka]  
Автор Keнra (мама)
Публикувано28.06.04 13:00

В другата тема споменаваш, че май и твоя ред идвал.
Абе да си призная честно аз даже вече си мислех, че е минал. Появи се преди седмица, сподели няколко явни симптома, че нещото иде и.... така здраво зачезна, че очаквах следващото ти влизане да е с гръмко "УРА".

Тема Re: ЮЛСКИ МАМИ 2004 - 7 [re: Mi6ka]  
Автор lta (Meche)
Публикувано28.06.04 14:14

Честито от на с с бебе Йоан на Силвита и бебе Рая! Да са живи и здрави, много да се гушкат и да са много щастливи и винаги обградени с много любов!

П.С. Моля само да добавите в списъка с вече родилите, че сме 4, 150 и 54 см

Цунки на пупите!

Тема Re: ЮЛСКИ МАМИ 2004 - 7 [re: lta]  
Публикувано28.06.04 14:52

Готово, вече ви има с точните мерки
Ита, я кажи, стават ли му на твоя принц дрешки номер 56 или вече ги надрасна, защото май съм купила повечко от тях, а ме предупредиха, че е рисковано.
И да нацелуваш принца!

Тема Избрахме име на бебоче ... [re: Mi6ka]  
Автор SlANA (смехоранче ;o))
Публикувано28.06.04 20:54

Да ти е жива и здрава принцеската, Силвита! Нагушкай я от нас!

След дълги размишления, колебания и проучвания с тате решихме бебоче да се казва Симеон. (Ако знаете колко номерология и история прочетох - не е истина ... ) Така, че може да се добави официално в списъка ...
Да ви кажа, момичета, от 36-та седмица ме преглеждат гинекологично всяка седмица. Днес започваме 38-мата и докторът съобщи тържествено: "Сигурно ще удържиш още 10 дни, но не е много сигурно." При което аз хлъцнах. Вече имам малко разкритие, което било нормално. Няма обаче никакви контракции и болки. От време на време само ме боли кръста.
Освен това за 10 дни съм отслабнала с 500 гр. Това нормално ли е? Как е при вас?

Всяко мото е "рамка", а аз предпочитам картини без рамки ...

Тема Re: отговор на sema: [re: Keнra]  
Автор sema (african)
Публикувано28.06.04 23:05

Да си призная честно днес бая се стреснах! Цяла нощ не можах да спя, а от сутринта като се започна едно неприятно напрежение ниско долу с позиви за ходене в тоалетна + едно отпаднало усещане - направо си казах - ето почва се. Отидох до Шейново, направихме запис на тоновете и се установи, че бебка е цели 3.100 кг, контракции не се появиха, но седмиците ми са едва 35 и няколко дни. Истината е, че миналата седмица "изчезнах" до морето - там си е много хубаво да знаете, и явно това пътуване с кола се е оказало натоварващо за целият ми организъм. Та по този повод лекарят ми категорично забрани всякакви активности и предписа - ЛЕЖАНЕ!!! - ще трябва да се кротна. Дано да устискам още 2-3 седмици, за да е съвсем готова бебка за големия ден. Пия си МАГНЕ-то, НО-ШПА-то и повече лежане - кефче! След някой друг ден ще се стегна за пазара, че то май време няма.
Та такива ми ти перипетии около мен.
На всички пожелявам да си почиват повечко, че да се родят големи и здрави бебчета.Поздрави и леко!

Тема Re: отговор на sema: [re: sema]  
Автор krassym (:))
Публикувано29.06.04 08:32

Явно всеки доктор си има собствен стил - доста ми се вижда всяка седмица да има гинекологичен преглед. Но така поне си в течение как се развива всичко и няма да има кой знае какви изненади :)
След малко тръгвам за курса в ЦУМ-то вече след толкова лекции на какви ли не теми, взе да ми омръзва, но поне се виждам с много познати и е весело. Въпреки, че вчера направих отново една голяма разходка и сега още се чувствам изморена.
Сема, представям си как си се чувствала с тези признаци. Представяше ли си как ще протече всичко-раждане и т.н.?
Поздрави на пупите от мен! :)

Тема Re: Избрахме име на бебоче ...нови [re: SlANA]  
Автор krassym (:))
Публикувано29.06.04 08:33

Явно всеки доктор си има собствен стил-доста ми се вижда всяка седмица да има гинекологичен преглед. Макара, че така поне си в течение как се развива всичко и няма да има кой знае какви изненади :) А името, което сте избрали е разкошно :)
След малко тръгвам за курса в ЦУМ-то вече след толкова лекции на какви ли не теми, взе да ми омръзва, но така поне се виждам с много познати и е весело. Въпреки, че вчера направих отново една голяма разходка и сега още се чувствам изморена.
Сема, представям си как си се чувствала с тези признаци. Представяше ли си как ще протече всичко-раждане и т.н.?
Поздрави на пупите от мен!

Тема Re: отговор на sema: [re: krassym]  
Автор sema (african)
Публикувано29.06.04 11:08

Краси, ама ти си съвсем на финала! Стискам ти палци! То май при теб си е всеки момент, а?
Да ти кажа честно доста се поуплаших за бебка - все пак не й е време още и това ми беше основния проблем вчера. Иначе бях спокоийна за самото раждане. То аз съм минала веднъж по този път и горе долу имам представа за какво става дума, та по тази причина съм решила твърдо с епидурална!
Ако имаш време напиши две думи за курса в ЦУМ - каква беше темата?
Поздрави на всички и повече лежане!

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.