|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
Тема
|
С какво се избърсва...
|
|
Автор |
honey13 (scorpio) |
Публикувано | 26.06.04 23:48 |
|
дупето на детето, когато се премине от памперс на гърне?
Ралица все още е на памперси, но живот и здраве скоро ще ходим на вилата и имам намерение за започнем битката за гърнето. Аз я бърша с мокри кърпички и се чудя дали няма да й е кофти, ако изведнъж мина на обикновена тоалетна хартия. Или, ако мина - каква марка да е? Ние в къщи използваме "Санитекс", ама за бебешко дупе ми се струва жулява.
Както винаги, очаквам вашите отговори, защото знам че ще са ми много полезни!
Ралица, 20.Х.02г.
| |
|
ние започнахме с гърнето доста успешно,но аз предпочитам да измивам дупето на Краси само с вода
| |
|
Нашата "вила" е една съборетина, не ти е работа - с тоалетна на двора и с една мивка пак на двора. В момента прекарват тръби вътре в къщата, но ще има вода само в "кухнята"... В общи линии положението е трагично, но поне Рали по цял ден ще е на чист въздух. Така че номера с подмиването няма как да стане
Ралица, 20.Х.02г.
| |
Тема
|
Re: С какво се избърсва...
[re: honey13]
|
|
Автор |
ivelina (и Радина) |
Публикувано | 27.06.04 09:58 |
|
Ние се бършем с едни памучни кърпички от плат след пишане - 2-3 пъти на ден, и с мокри кърпички след голямата работа, но в яслата ги чистят с таолетна хартия, но не знам марката...но ако искаш ти може да си продължаваш с мокрите кърпи...
Радина 06.11.2002
| |
Тема
|
[re: ivelina]
|
|
Автор |
HAЙ (мама) |
Публикувано | 27.06.04 10:03 |
|
Здравей!Ние след гърнето пак с мокри кърпички се бършем или се мием.Мен ако питаш,спокоино можеш да си продължиш с кърпите,тоалетната хартия ми се вижда по-неудачен вариант.
Успех с гърнето,ние все още сме доникъде и взех вече да се отчайвам.
| |
Тема
|
[re: HAЙ]
|
|
Автор |
honey13 (scorpio) |
Публикувано | 27.06.04 10:35 |
|
Не се отчайвай! По дебелите книги прочетох, че започнеш ли веднъж не е добре да се отказваш, щото излиза, че Венци те е победил... В смисъл, че не е добре за авторитета. Също така четох, че е хубаво да се почне с гърнето, когато се отиде на ново място - море, планина..., понеже ставало по-лесно
Ралица, 20.Х.02г.
| |
Тема
|
[re: ivelina]
|
|
Автор |
Vache () |
Публикувано | 27.06.04 13:35 |
|
И в нашата ясла бършат с тоалетна хартия. Александра така беше подсечена от това бърсане, при това на третия ден. Смятам да им занеса мокри кърпи. Горката още не мога да я оправя. Тя се е наакала в памперса и те са я прежулили с тая хартия   .
| |
Тема
|
[re: honey13]
|
|
Автор |
HAЙ (мама) |
Публикувано | 27.06.04 14:17 |
|
Какво да не се отчайваш.Виси по половин час в тоалетната,защото сега иска на дъската,не на гърнето,гледа ме с един ококорен и разбиращ поглед и като стане тича да се скрие някъде,за да се изпишка.И това вече ми се случва за четвърти път.Иначе много ентусиазирано обяснява,че в гащите не се пиша,а се пиша в тоалетната,тъй че с теорията е наясно.
Абе,инатливо е това мойто скорпионче,ама и аз съм инатлива,така че ще видим кой кого.
| |
Тема
|
[re: Vache]
|
|
Автор |
Katia (непознат
) |
Публикувано | 27.06.04 15:04 |
|
I az ti predlagam da prodalzhi6 da si bar6e6 deteto s mokri karpi4ki. Sinat mi, koioto skoro 6te stane na 5 mu kupuvam vse o6te mokri karpi. Sega tuk sa pusnali edni novi na pampers, koito sa specialno za deca, koito sami se u4at da se obsluzhvat. Kazvat se Kandoo.
| |
Тема
|
[re: Katia]
|
|
Автор |
honey13 (scorpio) |
Публикувано | 27.06.04 15:46 |
|
И аз така се каня, но все пак друго си е да знам, че и другите майчета мислят по този начин. Хм, а пък тези кърпички докато стигнат до България, сигурно и внуци ще имам, майтапя се, естествено
Ралица, 20.Х.02г.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
|
|
|