Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 12:39 18.07.25 
Взаимопомощ
   >> Бъдещи и настоящи майки-happy mama
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
Тема С какво се избърсва...нови  
Автор honey13 (scorpio)
Публикувано26.06.04 23:48

дупето на детето, когато се премине от памперс на гърне?
Ралица все още е на памперси, но живот и здраве скоро ще ходим на вилата и имам намерение за започнем битката за гърнето. Аз я бърша с мокри кърпички и се чудя дали няма да й е кофти, ако изведнъж мина на обикновена тоалетна хартия. Или, ако мина - каква марка да е? Ние в къщи използваме "Санитекс", ама за бебешко дупе ми се струва жулява.
Както винаги, очаквам вашите отговори, защото знам че ще са ми много полезни!

Ралица, 20.Х.02г.

Тема Re: С какво се избърсва... [re: honey13]  
Автор begemotka (член)
Публикувано27.06.04 00:21

ние започнахме с гърнето доста успешно,но аз предпочитам да измивам дупето на Краси само с вода

Тема Re: С какво се избърсва... [re: begemotka]  
Автор honey13 (scorpio)
Публикувано27.06.04 00:52

Нашата "вила" е една съборетина, не ти е работа - с тоалетна на двора и с една мивка пак на двора. В момента прекарват тръби вътре в къщата, но ще има вода само в "кухнята"... В общи линии положението е трагично, но поне Рали по цял ден ще е на чист въздух. Така че номера с подмиването няма как да стане

Ралица, 20.Х.02г.

Автор ivelina (и Радина)
Публикувано27.06.04 09:58

Ние се бършем с едни памучни кърпички от плат след пишане - 2-3 пъти на ден, и с мокри кърпички след голямата работа, но в яслата ги чистят с таолетна хартия, но не знам марката...но ако искаш ти може да си продължаваш с мокрите кърпи...

Радина 06.11.2002

Тема Re: С какво се избърсва... [re: ivelina]  
Автор HAЙ (мама)
Публикувано27.06.04 10:03

Здравей!Ние след гърнето пак с мокри кърпички се бършем или се мием.Мен ако питаш,спокоино можеш да си продължиш с кърпите,тоалетната хартия ми се вижда по-неудачен вариант.
Успех с гърнето,ние все още сме доникъде и взех вече да се отчайвам.

Тема Re: С какво се избърсва... [re: HAЙ]  
Автор honey13 (scorpio)
Публикувано27.06.04 10:35

Не се отчайвай! По дебелите книги прочетох, че започнеш ли веднъж не е добре да се отказваш, щото излиза, че Венци те е победил... В смисъл, че не е добре за авторитета. Също така четох, че е хубаво да се почне с гърнето, когато се отиде на ново място - море, планина..., понеже ставало по-лесно

Ралица, 20.Х.02г.

Тема Re: С какво се избърсва... [re: ivelina]  
Автор Vache ()
Публикувано27.06.04 13:35

И в нашата ясла бършат с тоалетна хартия. Александра така беше подсечена от това бърсане, при това на третия ден. Смятам да им занеса мокри кърпи. Горката още не мога да я оправя. Тя се е наакала в памперса и те са я прежулили с тая хартия .

Автор HAЙ (мама)
Публикувано27.06.04 14:17

Какво да не се отчайваш.Виси по половин час в тоалетната,защото сега иска на дъската,не на гърнето,гледа ме с един ококорен и разбиращ поглед и като стане тича да се скрие някъде,за да се изпишка.И това вече ми се случва за четвърти път.Иначе много ентусиазирано обяснява,че в гащите не се пиша,а се пиша в тоалетната,тъй че с теорията е наясно.
Абе,инатливо е това мойто скорпионче,ама и аз съм инатлива,така че ще видим кой кого.

Тема Re: С какво се избърсва... [re: Vache]  
Автор Katia (непознат )
Публикувано27.06.04 15:04

I az ti predlagam da prodalzhi6 da si bar6e6 deteto s mokri karpi4ki. Sinat mi, koioto skoro 6te stane na 5 mu kupuvam vse o6te mokri karpi. Sega tuk sa pusnali edni novi na pampers, koito sa specialno za deca, koito sami se u4at da se obsluzhvat. Kazvat se Kandoo.

Тема Re: С какво се избърсва... [re: Katia]  
Автор honey13 (scorpio)
Публикувано27.06.04 15:46

И аз така се каня, но все пак друго си е да знам, че и другите майчета мислят по този начин. Хм, а пък тези кърпички докато стигнат до България, сигурно и внуци ще имам, майтапя се, естествено

Ралица, 20.Х.02г.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.