|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | (покажи всички)
Тема
|
айде и ние декемвр.03-отчет и среща
|
|
Автор |
natby (мама на ниа) |
Публикувано | 22.06.04 17:55 |
|
айде да се отчетем. нийчето вече 7300, 67 см. папка зеленчукови и месни /пиле и пуйка/пюренца, каша а от скоро ще почнем и жълтък. нямаме още зъби ама нещо ни е нервно та май ще се почва и продължаваме да не спим, да се будим по три четири пъти на нощ. поне кърмата засега ни стига. айде да се видим в петък в южния кво ще кажете?!
| |
Тема
|
Re: айде и ние декемвр.03-отчет и среща
[re: natby]
|
|
Автор |
queenmabb (на сънищата) |
Публикувано | 22.06.04 18:12 |
|
Супер! Само да е хубаво времето.
Ние пък сме шишки - 8700, 69 см. Пухкавка е Стелито и всички искат да я мачкат. Но пък е много енергична, само се върти и докато е будна стои непрекъснато по корем, ама непрекъснато.
Иначе яде зеленчукови, каша два пъти седмично и кисел.
От една седмица се буди по няколко пъти през нощта, по-точно започва пронизително да реве без да се буди и аз пъхам шишето с водата, което моментално я усмирява, ама така няколко пъти. Обяснявам си го със зъбите, или може да й пресъхва гърлото, не знам. Но нямаме зъби, обаче релефът на венците е променен.
Айде към четвъртък, да видим как ес очертава времето и да се разберем за срещата.
Целувка на Ния.
| |
Тема
|
[re: queenmabb]
|
|
Автор |
natby (мама на ниа) |
Публикувано | 22.06.04 18:15 |
|
и ниа така се буди, ама не минава с вода. зъби са това да знаеш. ще се чуем в четвъртък и ще се уговорим. стелчето е сладка бухтичка и аз искам да я щипкам.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
lady Marian (defender) |
Публикувано | 22.06.04 18:26 |
|
Привет и от нас!
И ние сме вече полвин годишни. 7.400, 64 см(което е смешно, защото минялият път бяхме 65;-)).
Голям е щурак. Разказва играта на всичко живо. Пълзи, изправя се. Още не може да седи стабилно, освен в количката и шезлонга, където е вързан, но пък за сметка на това в кошарата като го сложа и моментално се изправя по мрежата и така си стои. И на 4 крака или на колене също. Седенето на дупе хич не го обичаме. 
И ние се будим от известно време по няколко пъти на нощ! . И само слагане на гърдата го успокоява, нищо друго. Лекарката каза, че най-вероятно му е малко кърмата, което е възможно, защото сега, като заместихме две хранения през деня, май е понамаляла. Аз пробвам да се цедя, ама нещо не се получава
Иначе вече сме на цял жълтък, ядем месно пюре и се пробваме на попара напоследък, но последното без особен успех
И да се оплача - днес ни е кошмарен ден! Нито иска да яде, нито да спи, а постоянно мрънкоти. И пюрето не си щя и кашата. Обикновенно така сладко си ги хапва, днес - рев, тръшкане... А и той един силен, едвам го удържам
Иначе за Южният сме на линия, стига да не вали.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
gulbenur (минаващ) |
Публикувано | 22.06.04 19:11 |
|
Привет и от нас!
Мерки и теглилки ще ви напишем в четвъртък, защото тогава сме на консултация, но очаквам около 7 кг и малко отгоре (200-300гр. най-много ) и около 65 см.
Мнооого съжаляваме, че не можем да дойдем на срещата, че малко сме далечко...
Иначе сме по разходките и като излезем около 10.30 часа та се прибираме чак около 6 часа вечерта.
Мъчат ни жегите, много ни е топло и само вечер и навън на сянка спим добре.
Но пък вечерите засега сме бетон, никакво събуждане ( пу, пу ).
Ядем зеленчуково пюре на обяд с жълтък (по една четвърт или половинка, в зависимост от жълтъка - два пъти седмично), кремче или кисел след обяд, а два пъти седмично - каша. Храним се от кухня през седмицата, а в събота и неделя - мама готви.
Иначе не сме големи фенове на тези храни, ядем ги, но най си тачим млекцето и си го пием с кеф. От 10 дни вече не сме на кърма и само Аптамил.
Нямаме си още зъбки. И не седим още.
Това е от нас засега, пак ще се похвалим в четвъртък и приятна ви разходка от разстояние (чак от Шумен)!!!!
Редактирано от gulbenur на 22.06.04 19:14.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
irka (мама на Дени) |
Публикувано | 22.06.04 19:58 |
|
И ние ще сме на линия за разходка в Южния парк в петък ако го позволява времето. Иначе нашите мерки ги писах в миналата тема ама ще ги повторя 7.640кг. и 68см. Хапваме си зеленчуково пюренце с четвърт жълтък през ден и месно - пилешко, пуешко и телешко пак през ден. Хапваме и каши и кисели. А иначе сме си на кърма. Нощно време си се буди по един два пъти пие водичка и пак си заспива. Само миналата нощ се събуди със силен рев и се наложи да се подържим и поносим докато заспи половин час. И тя е станала по-нервна все мрънка и дъвче нещо та като нищо може и да са зъби ама още си нямаме. То нали знаете бебетата като плачът до 6 месец се казва, че са колики, а след това са зъби та и ние така!
Хайде и другите да се отчетат и да се уточним за среща, че е крайно време да запознаем връстничетата!
Деница-5.12.2003г.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
dkmd (минаващ) |
Публикувано | 22.06.04 21:10 |
|
Да се запишем за срещата и ние двамата със Захари. И той си е дундичка - 8700 и 69 см... Но пък си има 4 зъба!!! И до седмица очаквам да избие и петият. Растат му не съвсем по схемите, които съм виждала в книгите - първо избиха три долни и едва сега избиват горните....
Queenmab - от опита, който имам със зъбите - това среднощно будене си е определено от тях. И Захари мина през такъв период - ние обаче три нощи го оставихме да плаче (плачеше по не повече от 10 минути) и се научи сам да се приспива... Но не го препоръчвам този метод - много е сърцераздирателно, аз три дни ходих като болна...  
| |
Тема
|
[re: dkmd]
|
|
Автор |
queenmabb (на сънищата) |
Публикувано | 22.06.04 21:36 |
|
Ох, не знам, тя така пронизително писва, че сякаш бургия се забива в спящите ни глави. Не бих могла да я оставя така, още повече, че щом налапа шишето, цоква с настървение няколко пъти и пак заспива. Не знам дали така не я свиквам да пие вода прези нощта, и дали това изобщо е лошо или не, но пък си казвам, ами ако й е пресъхнало гърлото, много добре знам колко е гадно.
Ще се радвам да се видим в ретък, да кажеш как вървите със захранването.
| |
Тема
|
[re: queenmabb]
|
|
Автор |
dkmd (минаващ) |
Публикувано | 22.06.04 23:41 |
|
Напълно те разбирам - аз мислех, че ще полудея тези три нощи и в никакъв случай не препоръчвам метода. Гаден е, но от друга страна е ефективен...
Ще се видим в петък - само дано времето ни позволи!!!
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Bakerita (момче и момиче) |
Публикувано | 22.06.04 23:41 |
|
А,януарчета приемате ли?
То,на размери го докарваме-8.500 и 64см.
Е,не сме се озъбили още,но хапе и дъвче каквото докопа.
Голяма борба е да махнем шестото хранене-към 4-5 сутринта.Ако случайно го пропуснем-през деня наваксва бройката .
И Кати е голямо шило,все гледа да се обърне по корем и се кокори да не пропусне нещо.Като пружинка е -оставя я на гръб и хоп-вече е на корем и вири главата.
Дано да е хубаво времето,та да се видим хай-сетне! 
Кати-14.01.04
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | (покажи всички)
|
|
|