Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 00:11 12.11.25 
Взаимопомощ
   >> Бъдещи и настоящи майки-happy mama
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема Обувки за току-що проходил  
Автор monni (работеща мама)
Публикувано07.06.04 09:19

Моля за съвет майките на скоро проходили сладурчета.
Синът ми Алекс , на 11.5 месеца проходи преди седмица и съм в голямо чудене с какви обувки трябва да ходи - вътре и навън. Изчетох какво пише из "дебелите книги" по въпроса. Но искам по-конкретно мнение и съвет от вас, какви обувки са подходящи за него, препоръчайте марки, модели, най-вече магазини (в София сме).
Всяко споделено мнение ще е от полза за обиколката, която планирам след работа

Тема Re: Обувки за току-що проходил [re: monni]  
Автор Чeтa (маминка)
Публикувано07.06.04 10:42

Ние проходихме преди месец. Взехме си ортопедични обувки с висок глезен, естествена кожа. По-добре е да са с връзки, но ние не намерихме такива, които да ни хатесат и взехме с лепенки.
Ето така изглеждаХА

За вас ще е по-добре да вземете по-отворени, защото е топло. Ако взимаш сандали също гледай непременно да са с висок глезен и най-добре да не са с отворени пръсти отпред, защото нали се сещаш, че доста лазят освен да ходят.

Тема Re: Обувки за току-що проходил [re: Чeтa]  
Публикувано07.06.04 11:12

Точно комбинацията на изискванията да са с висок глезен, стабилни, с твърда пета, да не са сандали и все пак да стават за топло време ми се струва почти невъзможна.
Или поне аз не мога да си го представя .
А вкъщи също ли ходите обути?

Автор Чeтa (маминка)
Публикувано07.06.04 11:39

Ето такива са нашите сандали

- висок глезех, твърда пета, затворени пръсти.

Тема Re: Обувки за току-що проходил [re: Чeтa]  
Публикувано07.06.04 11:50

страхотни са!!!
ако ми кажеш и откъде сте ги купили......и каква марка са.....

Автор Чeтa (маминка)
Публикувано07.06.04 12:01

Тези точно са ни подарък от лелята на Борис за РД /марка куча/, но на нашия пазар (И.Вазов) има доста модели, подобни на този, на цени между 20 и 35 кинта.

Редактирано от Чeтa на 07.06.04 12:19.

Автор Despina (мамана Детелина)
Публикувано07.06.04 14:47

Виж на този сайт. Препоръчаха ми ги като едни от най-хубавите детски обувки родно произовдство. На сайта има и адреси на магазините в които се продават.

Автор di_ma (diemma)
Публикувано07.06.04 21:11

Това е от каталога на Колев и ми струва подходящо за проходило дете през лятото.

Тема Re: Обувки за току-що проходил [re: di_ma]  
Автор marid ()
Публикувано07.06.04 21:51

Те на каталога са супер, но в магазините им няма нищо - страшно им е беден асортимента - не знам защо, но специално за прохождащи аз поне нищо подходящо не видях.
Видях на Минимен страшни сандалки, ама 19ти номер, а Мартин е 18 - идея къде има повече Минимен?

Тема Re: Обувки за току-що проходил [re: marid]  
Автор di_ma (diemma)
Публикувано07.06.04 22:40

А аз си мислих,че само във Варна не зареждат.Бях си харесала този модел и звънях на дистрибуторите им във Варна и Добрич,но ги нямаха.Останах изненадана от магазинче на пазара в Красно село.Имаше много хубави сандалки,но бях без малкия и непосмях да му купя.А Марти да хапва повече,че с това манекенско краче трудно ще си намери обвки за бягане.
Поздрав!

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.