Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 23:17 12.11.25 
Взаимопомощ
   >> Бъдещи и настоящи майки-happy mama
*Кратък преглед

Тема Съвет за бебешки кремнови  
Автор ga_an (непознат)
Публикувано02.06.04 19:28

Здравейте , мами. Ние сме на 2 месеца и имаме много суха кожа на челото, носа, а и целите му веждички се лющят.Засега го намазвам със зехтин и сякаш се оправя,но изсъхнели и ако не го намажа отново става ужасна гледка.Имал ли е някой подобен проблем и как се справихте?

Митко 6 04 2004

Тема Re: Съвет за бебешки кремнови [re: ga_an]  
Автор Rampelina (непознат )
Публикувано02.06.04 19:34

Можеш и с дефламол да го мажеш, той много подхранва кожата. А иначе ние използвахме Липикар на Ла Рош.

Тема Re: Съвет за бебешки крем [re: ga_an]  
Автор Krassi (минаващ)
Публикувано02.06.04 20:52

Дъщеря ми беше същата. След мазане с какви ли не кремове единственото, което и помогна бесхе най-обикновен възелин. Опитай

Тема Re: Съвет за бебешки кремнови [re: Krassi]  
Автор magnoliamm (mama na Alex)
Публикувано02.06.04 20:59

Пробвай хидратантния крем на 4ико - много е добър , овлажнява кожата супер, дано да помогне.
Успех

Автор Adelle (мама на Бобче)
Публикувано02.06.04 23:13

Аз съм фен на бебешкия крем за лице на Бюбхен - мирише страхотно и кожичката става като пухче.
Цената му е повече от прилична - около 5лв. някъде. Май в сайта на Чета го имаше на снимка кремчето.

бебе Борис 29.09.2003

Тема Re: Съвет за бебешки кремнови [re: Adelle]  
Автор planet (joy)
Публикувано03.06.04 02:26

Има едно кремче Линола фет ЕН (изписвам го на кирилица както се произнася)
Ако друго не ви помогне може да го опитате - много съм доволна от него. На нас личната ни каза че изсушаването на кожичката било на алергична основа и ни изписваше Фелистил гел - нещо такова но не ни помагаше оправяхме се с това кремче
Милия бебчо дано му мине бързо!

Автор Andrea$ (Ая)
Публикувано03.06.04 08:45

Зехтина и бебешкото олио омазняват кожата, но не я хидратират. И ние (а и много малки бебета) имахме проблем със суха кожа - по гърдите и гушката. Оправихме се с Nachtkerzen Балсам на д-р Theiss. Много добре хидратира, подхранва и възстановява кожата. Други 2 хубави крема с такова действие са Липикар и Примаж.
Успех!

Тема Re: Съвет за бебешки кремнови [re: Andrea$]  
Автор ctrifonova (:) :))
Публикувано03.06.04 09:26

za men naj hubaviat krem e bulgarskiat Bochko/ ima sas snradlika za dupe i s roza za lice. Polzvala sam kakva li ne kozmetika. maza mi noseshe ot Francia, snaha mi izprashtashe ot Amerika, az kapuvah pochti vsichko koeto vidia, no naj dovolna sam ot Bochko i struva samo miakakvi stotinki!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.