|  | | Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)

| 

| 

| Тема |  Нашите почивни дни в картинки   |  |  | Автор | Honda (пристрастен) |  | Публикувано | 19.05.04 15:14 |  |  | 

Ето нашите документации за покоряването на първият връх на Елизабет и първото и цопване в морето

Приятни мигове с нас

Редактирано от Honda на 19.05.04 15:39. 

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Нашияте почивни дни в картинки  [re: Honda] |  |  | Автор | Grami () |  | Публикувано | 19.05.04 15:23 |  |  | 

Мила Хонда,
 Много ми харесаха снимките! Големи сте бонбони...
 Целувки от София

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Нашите почивни дни в картинки  [re: Honda] |  |  | Автор | Zamechtana (мама на Алекс) |  | Публикувано | 19.05.04 16:44 |  |  | 

Прекрасни снимки! Разкошни дъщери имаш Honda!

Пожелавам на теб и любимите ти хора още безброй много такива дни - изпълнени със слънце, усмивки и настроение!

4.01.2003

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Нашите почивни дни в картинки  [re: Honda] |  |  | Автор | GoldenEyeful (раче осмокраче) |  | Публикувано | 19.05.04 16:51 |  |  | 

Много сте готини! Да са ти живи и здрави децата, пък дано и ние се сдобием с по още едно! А гледам и възпитател си имате
  , имам предвид кучето! Голяма весела дружинка сте!
 И ние мислим да ходим на море, тогава беба ще е на 10 месеца.
   Поздрави от нас!

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Нашите почивни дни в картинки  [re: Honda] |  |  | Автор | Cпacka (добра ламя) |  | Публикувано | 19.05.04 17:07 |  |  | 

Я стига! Това някакъв колаж ли е?!
   Къде го намерихте това ранно лято, че и за плаж да става? Тук е такъв студ, че едно детенце преди 2 дни питаше кога ще дойде Дядо Коледа!

Хондаааа, размечтах се покрай тези албуми за едно такова романтично пътешествие по някое поне толкова красиво място като върха и за няколко дни на морския бряг. Такава пъстра картинка сте, че будите само умиление и мааалко бяла завист! За принцесите вече съм ти казала какво мисля! Пу-пу-пу!

Но и лабрадорът ви е разкошен! (или е голдън ритрийвър?
  ). С мъжа ми семейно си мечтаем за такова куче някога, когато (ако!) имаме къща с двор. 
 Пътят към ада е постлан с добри намерения.

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Нашите почивни дни в картинки  [re: Cпacka] |  |  | Автор | Honda (пристрастен) |  | Публикувано | 19.05.04 17:33 |  |  | 

Хи хи. Не е колаж
  . Кой казва, че в Шотландия нямаме хубаво време и само вали. Няма такова нещо  . И тук има лято (някой път е по-рано ама нали го има  ) За пътешествията ...... и вие ще тръгнете - сигурна съм. И в Б-я има толкова прекрасни и живописни местенца.
 А кучето е Голдън Ретривър ( още е бебе - на 7 месеца и за това не се е доокосмил още) Голям е мазник и много добродушен. От сърце ви пожелавам да се сдобиете с такова (въпреки, че са скъпи
  ) Ама в Б-я наистина ли е толкова студено?!

|  |  |  
             |  |  | 

Много хубави слънчеви снимки.Бебето на ръце ли го носихте до горе?А Амбър ..кои се грижи за него, в смисъл кои го къпе?
   Много хубави деца,пу,пу....

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Нашите почивни дни в картинки  [re: Sierra_Nevada] |  |  | Автор | Honda (пристрастен) |  | Публикувано | 19.05.04 17:48 |  |  | 

На ръце щото забравих кенгурото в колата
  . Ми то така. За едно ли е да мисля. Храна, вода, дрехи.............Учудвам се ако се случи дан е забравя нещо    За Амбър познай - аз съм основният човек дето се грижи за него. Нали по цял ден си се гледаме. Ама като се върне тати от работа той си поема ама всичките деца
   Не е лесно ама никой не ми е и казва, че ще е  . Цункай малкият юнак и видях, че нещо проблеми със съня има
  . Много предложения са ти дали мамите. И аз минах през такъв период със СИмона. ПРиспиване само в количката ,но поне при нея този проблем изчезна като я захраних. 

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Нашияте почивни дни в картинки  [re: Grami] |  |  | Автор | Honda (пристрастен) |  | Публикувано | 19.05.04 17:52 |  |  | 

Най после в къщи. Ей обиколи света

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Нашите почивни дни в картинки  [re: GoldenEyeful] |  |  | Автор | Honda (пристрастен) |  | Публикувано | 19.05.04 17:59 |  |  | 

Дай боже. Здравето е най-ценното. И аз ви пожелавам едно прекрасно лято на морето и ще чакаме документация на събитието   Голям е кеф. Вярно е ,че важи и приказката с "деца на море" ама пък са такива сладки моменти.
 И за второ дай боже........ще чакаме с нетърпение да се похвалите
  , пък може и с "помощник"  

|  |  |  |  

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички) |   | 
 |