Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 15:27 10.07.25 
Взаимопомощ
   >> Бъдещи и настоящи майки-happy mama
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
Тема Нашите почивни дни в картинкинови  
Автор Honda (пристрастен)
Публикувано19.05.04 15:14

Ето нашите документации за покоряването на първият връх на Елизабет и първото и цопване в морето

Приятни мигове с нас

Редактирано от Honda на 19.05.04 15:39.

Тема Re: Нашияте почивни дни в картинкинови [re: Honda]  
Автор Grami ()
Публикувано19.05.04 15:23

Мила Хонда,
Много ми харесаха снимките! Големи сте бонбони...
Целувки от София

Тема Re: Нашите почивни дни в картинкинови [re: Honda]  
Автор Zamechtana (мама на Алекс)
Публикувано19.05.04 16:44

Прекрасни снимки! Разкошни дъщери имаш Honda!

Пожелавам на теб и любимите ти хора още безброй много такива дни - изпълнени със слънце, усмивки и настроение!

4.01.2003

Автор GoldenEyeful (раче осмокраче)
Публикувано19.05.04 16:51

Много сте готини! Да са ти живи и здрави децата, пък дано и ние се сдобием с по още едно! А гледам и възпитател си имате, имам предвид кучето!
Голяма весела дружинка сте!
И ние мислим да ходим на море, тогава беба ще е на 10 месеца.
Поздрави от нас!

Автор Cпacka (добра ламя)
Публикувано19.05.04 17:07

Я стига! Това някакъв колаж ли е?!
Къде го намерихте това ранно лято, че и за плаж да става? Тук е такъв студ, че едно детенце преди 2 дни питаше кога ще дойде Дядо Коледа!

Хондаааа, размечтах се покрай тези албуми за едно такова романтично пътешествие по някое поне толкова красиво място като върха и за няколко дни на морския бряг. Такава пъстра картинка сте, че будите само умиление и мааалко бяла завист! За принцесите вече съм ти казала какво мисля! Пу-пу-пу!

Но и лабрадорът ви е разкошен! (или е голдън ритрийвър? ). С мъжа ми семейно си мечтаем за такова куче някога, когато (ако!) имаме къща с двор.

Пътят към ада е постлан с добри намерения.

Тема Re: Нашите почивни дни в картинкинови [re: Cпacka]  
Публикувано19.05.04 17:33

Хи хи. Не е колаж. Кой казва, че в Шотландия нямаме хубаво време и само вали. Няма такова нещо. И тук има лято (някой път е по-рано ама нали го има)
За пътешествията ...... и вие ще тръгнете - сигурна съм. И в Б-я има толкова прекрасни и живописни местенца.
А кучето е Голдън Ретривър ( още е бебе - на 7 месеца и за това не се е доокосмил още) Голям е мазник и много добродушен. От сърце ви пожелавам да се сдобиете с такова (въпреки, че са скъпи)
Ама в Б-я наистина ли е толкова студено?!

Автор Sierra_Nevada ()
Публикувано19.05.04 17:37

Много хубави слънчеви снимки.Бебето на ръце ли го носихте до горе?А Амбър ..кои се грижи за него, в смисъл кои го къпе?
Много хубави деца,пу,пу....

Тема Re: Нашите почивни дни в картинкинови [re: Sierra_Nevada]  
Публикувано19.05.04 17:48

На ръце щото забравих кенгурото в колата. Ми то така. За едно ли е да мисля. Храна, вода, дрехи.............Учудвам се ако се случи дан е забравя нещо
За Амбър познай - аз съм основният човек дето се грижи за него. Нали по цял ден си се гледаме. Ама като се върне тати от работа той си поема ама всичките деца Не е лесно ама никой не ми е и казва, че ще е .
Цункай малкият юнак и видях, че нещо проблеми със съня има. Много предложения са ти дали мамите. И аз минах през такъв период със СИмона. ПРиспиване само в количката ,но поне при нея този проблем изчезна като я захраних.

Тема Re: Нашияте почивни дни в картинкинови [re: Grami]  
Публикувано19.05.04 17:52

Най после в къщи. Ей обиколи света

Тема Re: Нашите почивни дни в картинкинови [re: GoldenEyeful]  
Публикувано19.05.04 17:59

Дай боже. Здравето е най-ценното. И аз ви пожелавам едно прекрасно лято на морето и ще чакаме документация на събитието
Голям е кеф. Вярно е ,че важи и приказката с "деца на море" ама пък са такива сладки моменти.
И за второ дай боже........ще чакаме с нетърпение да се похвалите, пък може и с "помощник"

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.