|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
Тема
|
Нашите почивни дни в картинки
|
|
Автор |
Honda (пристрастен) |
Публикувано | 19.05.04 15:14 |
|
Ето нашите документации за покоряването на първият връх на Елизабет и първото и цопване в морето
Приятни мигове с нас
Редактирано от Honda на 19.05.04 15:39.
| |
Тема
|
Re: Нашияте почивни дни в картинки
[re: Honda]
|
|
Автор |
Grami () |
Публикувано | 19.05.04 15:23 |
|
Мила Хонда,
Много ми харесаха снимките! Големи сте бонбони...
Целувки от София
| |
Тема
|
Re: Нашите почивни дни в картинки
|
|
Автор |
Zamechtana (мама на Алекс) |
Публикувано | 19.05.04 16:44 |
|
Прекрасни снимки! Разкошни дъщери имаш Honda!
Пожелавам на теб и любимите ти хора още безброй много такива дни - изпълнени със слънце, усмивки и настроение! 
4.01.2003
| |
Тема
|
|
|
Автор |
GoldenEyeful (раче осмокраче) |
Публикувано | 19.05.04 16:51 |
|
Много сте готини! Да са ти живи и здрави децата, пък дано и ние се сдобием с по още едно! А гледам и възпитател си имате , имам предвид кучето!
Голяма весела дружинка сте!
И ние мислим да ходим на море, тогава беба ще е на 10 месеца.
Поздрави от нас!

| |
Тема
|
|
|
Автор |
Cпacka (добра ламя) |
Публикувано | 19.05.04 17:07 |
|
Я стига! Това някакъв колаж ли е?!
Къде го намерихте това ранно лято, че и за плаж да става? Тук е такъв студ, че едно детенце преди 2 дни питаше кога ще дойде Дядо Коледа!
Хондаааа, размечтах се покрай тези албуми за едно такова романтично пътешествие по някое поне толкова красиво място като върха и за няколко дни на морския бряг. Такава пъстра картинка сте, че будите само умиление и мааалко бяла завист! За принцесите вече съм ти казала какво мисля! Пу-пу-пу!
Но и лабрадорът ви е разкошен! (или е голдън ритрийвър? ). С мъжа ми семейно си мечтаем за такова куче някога, когато (ако!) имаме къща с двор.
Пътят към ада е постлан с добри намерения.
| |
Тема
|
[re: Cпacka]
|
|
Автор |
Honda (пристрастен) |
Публикувано | 19.05.04 17:33 |
|
Хи хи. Не е колаж . Кой казва, че в Шотландия нямаме хубаво време и само вали. Няма такова нещо . И тук има лято (някой път е по-рано ама нали го има )
За пътешествията ...... и вие ще тръгнете - сигурна съм. И в Б-я има толкова прекрасни и живописни местенца.
А кучето е Голдън Ретривър ( още е бебе - на 7 месеца и за това не се е доокосмил още) Голям е мазник и много добродушен. От сърце ви пожелавам да се сдобиете с такова (въпреки, че са скъпи )
Ама в Б-я наистина ли е толкова студено?! 
| |
|
Много хубави слънчеви снимки.Бебето на ръце ли го носихте до горе?А Амбър ..кои се грижи за него, в смисъл кои го къпе?
Много хубави деца,пу,пу....
| |
Тема
|
[re: Sierra_Nevada]
|
|
Автор |
Honda (пристрастен) |
Публикувано | 19.05.04 17:48 |
|
На ръце щото забравих кенгурото в колата . Ми то така. За едно ли е да мисля. Храна, вода, дрехи.............Учудвам се ако се случи дан е забравя нещо
За Амбър познай - аз съм основният човек дето се грижи за него. Нали по цял ден си се гледаме. Ама като се върне тати от работа той си поема ама всичките деца Не е лесно ама никой не ми е и казва, че ще е .
Цункай малкият юнак и видях, че нещо проблеми със съня има . Много предложения са ти дали мамите. И аз минах през такъв период със СИмона. ПРиспиване само в количката ,но поне при нея този проблем изчезна като я захраних.
| |
Тема
|
Re: Нашияте почивни дни в картинки
[re: Grami]
|
|
Автор |
Honda (пристрастен) |
Публикувано | 19.05.04 17:52 |
|
Най после в къщи. Ей обиколи света
| |
Тема
|
[re: GoldenEyeful]
|
|
Автор |
Honda (пристрастен) |
Публикувано | 19.05.04 17:59 |
|
Дай боже. Здравето е най-ценното. И аз ви пожелавам едно прекрасно лято на морето и ще чакаме документация на събитието
Голям е кеф. Вярно е ,че важи и приказката с "деца на море" ама пък са такива сладки моменти.
И за второ дай боже........ще чакаме с нетърпение да се похвалите , пък може и с "помощник"
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
|
|
|