|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | (покажи всички)
Тема
|
къде сте декемвр./януарки 03/04 я на отчет
|
|
Автор |
natby (минаващ) |
Публикувано | 22.04.04 09:41 |
|
бе къде изчезнахте,как са бебетата ръстът ли. ниа на последната консултация тежеше 6 кила при дължина 61,5. от една седмица сменихме обедното млечно хранене с картофено пюре и вече си го хапваме с кеф. вчера пробвах да го разнообразя с морковено,купено от магазина, ама тя много мрази моркови. иначе излизаме доста. можем да си направим разходка заедно в някой парк. ама това е от нас айде всички на отчет 
| |
Тема
|
Re: къде сте декемвр./януарки 03/04 я на отчет
[re: natby]
|
|
Автор |
@n@stell (новак) |
Публикувано | 22.04.04 10:13 |
|
Tykmo si misleh, che ako nikoi ne pusne tema az shte pusna pak na 26-ти shtoto togawa sme na konsultaciq.
Уф ще ме извините за латиницата ама понеже пиша по 10 пръсната (латиница) и следните съчетания излизат така щ - схт, ш - сх, ч - цх, ж - й
и стават едни плесканици както и да е:)
Tа ние бяхме преди почти месец 6 кила и 63 см ама сега нещо ми понатежава да незнам да не ударим 7 кила другата седмица ще се отчетем.
Ние преминахме през някаква криза и аз незнам каква предните две седмици - рев по цял ден, почна да се буди нощем по 2-3 пъти, иска да яде на всеки два часа и не ще легнал, само прав да го държа, а ако му се отдаде да седне кеф, абе с една дума УЖАС. С мъжа се базикахме, че му се е отворила "глътка" и че първите три месеца не ме хвана депресията ама ако продължава така ще ме хване.
Сега пък обратното от три дни хапне, поиграе си САМ (това никога не е било) и заспи, е става нощем по веднъж ама аз му дам малко да хапне и тои още на 2-3 минута заспи пак.
Та това е засега от нас
A zabrawih da napisha che shte stawame na 4 meseca
Редактирано от @n@stell на 22.04.04 10:16.
| |
Тема
|
[re: @n@stell]
|
|
Автор |
natby (минаващ) |
Публикувано | 22.04.04 10:26 |
|
това със спането стана и при нас. преди заспиваше сама и беше почнала да се буди по веднъж към 3-4 и после към 6-7 а сега се буди по три пъти. мъжът ми тая нощ не издържа и се премести в друга стая. а за къде да се преместя?????? много е уморитлено. не се влиае от хранене или от вечерния ритуал с банята. понякой път я къпем дори в 10 и пак се буди в един. 
| |
Тема
|
|
|
Автор |
@n@stell (новак) |
Публикувано | 22.04.04 10:57 |
|
ами маи всички бебета минават през едно и също...
| |
Тема
|
[re: @n@stell]
|
|
Автор |
dkmd (новак) |
Публикувано | 22.04.04 11:01 |
|
ами май да:-((( Захари е на 4 месеца и до преди две седмици спеше непробудно по цяла нощ. Е, да ама сега се буди по 1-2 пъти и мрънка (а две вечери плака много). Не знам на какво се дължи, но се надявам да премине...

| |
Тема
|
|
|
Автор |
Bakerita (момче и момиче) |
Публикувано | 22.04.04 11:09 |
|
Здравейте и от нас с Кати!И ние развалихме тези дни режима .И след много умуване,защо се буди,аджеба пак нощем си го обясних тъй:Беше лошо времето-не излизаме.Като сме си в къщи-не спи добре през деня,нерви се ,хапне,дремне и главно-реве!И след банята-уморена,не се насуква достатъчно и после през нощта-ГЛАД .Вчера нищо,че духаше-стояхме доста навън и май ще проработи системата .А,и спрях да и давам сок от ябълка.Много го харесва,но след него се почва едно пръцкане ,едно къркорене и от него може пък да не спи спокойно.Май направо на пюрета ще я караме.
А,иначе не си знаем килограмите-на 26 сме на боцкане,ама сме доста дебели-сигурно доста над 7 кила(6.500 бяхме преди месец) И,засега неможем да си мръднем дебелото дупе-само си размахва като обърната костенурка,ръцете и краката.Е,успокоявам се,че поне още мога спокойно да я оставям където ми падне.
Хайде ,изгрява слънце,излизаме да спасяваме режима До скоро!
| |
Тема
|
[re: Bakerita]
|
|
Автор |
@n@stell (новак) |
Публикувано | 22.04.04 11:22 |
|
Ами и ние със сока сме така като му го дам и почват коликите дето иначе сме ги забравили и затова му давам пюре от ябълка и сме ок. Вече си мислех че само мойто бебче е проблемно.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Biba () |
Публикувано | 22.04.04 11:47 |
|
Здравейте,
Леа днес става на 15 седмици, в началото на месеца беше 5700 гр. и 61 см. Още не яде други работи освен кърма (и чайче от време на време) поне още 1-2 месеца смятам да не променяме менюто- да видим. Иначе Леа е много весело дете, по цял ден се смейка от миналата седмица даже на глас, голямо кикотене пада когато я закачам. Само когато и стане скучно и няма кой да се занимава с нея започва да мрънка. От няколко дни съм постигнала голям личен успех - успях да накарам Леа да заспива сама в леглото си, като аз седя на нашето легло и ако трябва бутам падналият биберон обратно в устата. До миналата седмица все я гушках за заспиване или заспиваше на гърдата, та затова съм горда с успеха си де . Вечер я слагам към 8 да спи и така изкарва до към 4 сутринта, сучи малко със затворени очи и продължава да спи до 7:30-8:00 ч. През деня обаче спи много кратко- най-много 40 мин. и е пак будна. На разходка ходим всеки ден (жалко че сме толкова далече и не можем да ходим с вас на разходка ), но на Леа взе да и става доста скучно легнала в количката и ако не спи все иска да става, набира се, прави едни коремни преси .
Чао, че пак се събуди и е готова за подвизи
Lea 08.01.2004
| |
Тема
|
|
|
Автор |
gulbenur (минаващ) |
Публикувано | 22.04.04 11:47 |
|
Привет и от нас!
Ами растат дечицата, та пушек се вдига!Дните минават неусетно - с проблеми или без, изнизва се времето и навършените месеци се трупат!!!
Ние ще ставаме на 4 месеца на 06.05. На 20.04. тежахме 6 кг и сме 59 см. Хапваме си кърма+Аптамил 1, сокче от ябълка и чайче. Пробвахме и пюре от ябълка, но аз си внуших, че ни излязоха пъпки по бузките и го спрях. Сега тези дни ще дам пак мъничко. Имаче Лилито хапва добре и всичко, което и дам го харесва. Нищо не е отказала досега. Като станем на 4 месеца и малко след това мисля и аз да заместя обедното хранене с картофено пюренце (за начало). Но дотогава има още време!!!
Иначе всички играчки на този етап мнооого ни ядосват, защото искаме да ги лапаме и не можем!!! Не се обръщаме още, само се изкривяваме на една страна и с малко помощ - става! Но пък още малко спокойствие за мама, че после много трябва да се внимава.
Имаме един друг малък "проблем". Цял ден сме кротки, послушни, засмяни, заспиваме си сами, на разходката сме послушни (тя трае мин 3 часа на ден)пък като стане 7 часа вечерта, като ни хване едно кривене и киселене, та не се трае!! Колики ли все още????, но май нищо не ни боли, а даже и пръст да и покажем - рев с най-високите децибели, на които сме способни. Иска да я носим на ръце, като я оставим много се разстройва.От разнасянето и смяната на различни положения почва да повръща (пък тя доста често го прави), и пак - рев. Това го прави независимо дали добре е спала през деня, дали сме излизали или не, дали е пила сокче или не - положението е същото. Може би умора от деня, излишна енергия??? - не знам и не мога да си го обясня. Ще чакам да отмине.И така - до 20.30 часа. След къпането пак се сърди малко, докато я облека (тогава пък вече е гладна), хранене и заспива като ангелче в 21.30 часа и сън до сутринта.
Имате ли и вие такива периоди през деня? Спомням си, че момиченцето на Дара беше така през този период на деня... Те дали го изживяха вече или още са така?
Това е от нас в общи линии.
| |
Тема
|
[re: Bakerita]
|
|
Автор |
merry (незапознат) |
Публикувано | 22.04.04 11:49 |
|
Ето ни и нас с Ивонтя
Разболях го аз милото. Първо хрема , зачервено гърло и уж веднага взехме мерки, но ето на вче цяла седмица а тази хрема не минава. Най Лошото е че не му тече носа навън, а на вътре - в гърлото. И вече взе и да кашля от това , има храчки, а неможе да ги изкара на вън. Напрово незнам как да му помогна - пие сиропче и чайче от лайка.
Иначе сме САМО на кърма. Аз бях почнала да давам сокче от ябълка още преди месец, но и при него реакцията беше такава - пръцкане и болежки в стомахчето. Дори бях питала майчетата тук, но накрая се отказах и срях да давам. А сок от моркови така и не се престраших да му направя - мноого изкуствени ми се виждат тези на пазара още.
Килцата ни трябва да са вече над 6, но другата седмица ще ходим да ни мерят и боцкат / ако сме здравички/. Ивчо е на 3м и половина.
Много си смуче ръчичките, и вече взе да се сърди като го оставям сам да си играе - порита малко и като ги налама ръчичките, ако може до лакътя ще ги вкара. И той напоследък се буди нощем, което не е много обичайно за него. Аз обаче го отдавах на хремата, но сега като ви чувам може и да не е така.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | (покажи всички)
|
|
|