|
Тема
|
Комарите
|
|
Автор |
mir@ge (непознат) |
Публикувано | 15.04.04 18:05 |
|
Здравейте,момичета!
Иде лято и аз съм се замислила как ще се справям с комарите. Как се справяте вие,дайте идеи съвместими с бебе. Ползвах таблетки Райд, но те доколкото знам са за деца над 3 год. Ще съм ви много благодарна
| |
|
Ние наслагахме мрежи навсякъде, никакви разходки след 6 часа вечерта през лятото и покрити рачички и краченца когато се налага.
Да чукам на дърво миналата година и аз и малкия( а пък мен много ме хапят, един да има на мен се е залепил) нямахме нито едно ухапване.
| |
|
От около 4 - 5 години им хванах цаката на гадовете.
На всеки прозорец, който се отваря, слагам по една саксия с босилек (може и в кофичка от кисело мляко, например). От миризмата бягат и не влизат вътре.
Много се кефя от откритието
Ралица, 20.Х.02г.
| |
|
ima kremove repelenti
naprimer off(sa6tata firma koqto pravi raid)stava i za bebeta
| |
|
От къде вземаш зелен босилек?Аз все не мога да намеря...
| |
Тема
|
Re: Комарите
[re: Tandoori]
|
|
Автор |
HAЙ (минаващ) |
Публикувано | 15.04.04 21:02 |
|
И ние си сложихме мрежи на прозорците,та вкъщи нито муха,нито комар прехвърча.Но установих,че мойто не го хапят комарите(явно проклет ще да е).Лятото привечер в градинката имаше рояци комари,всички деца нахапани,а мойто за цяло лято един комар не си го хареса.
| |
Тема
|
Re: Комарите
[re: honey13]
|
|
Автор |
gioia (мамата на Жужи) |
Публикувано | 15.04.04 21:08 |
|
Ихааа! Това е супер! Ще пробваме! А, иначе, босилек на пазара - бабите продават разсад! И ... е супер за сос за спагети ... :)
| |
|
Бабите на пазарите продават разсад - по миризмата ще го познаеш!
А иначе в хипермаркетите - Метро, Билла ги има в секциите за растителности като семена. Много трябва да се поливат, особено в жегите.
Ралица, 20.Х.02г.
| |
|
|
|
|