|
Тема
|
Зъбки- кога най-рано?
|
|
Автор |
gulbenur (минаващ) |
Публикувано | 13.04.04 11:53 |
|
Майчета,
моето момиченце е на 3 месеца и 1 седмица.
Обаче от няколко дни много настървено се опитва да напъха всичко в устата си( юмручета, пръсти, дрехи, завивки,играчки) и прави едни такива движения, като че ли си чеше венците.
Аз поогледах венците, не са както бяха преди, белеят, но сигурно това е нормално за тази възраст, не знам...
Пък и доста се лигави, пък е още малка....
Да уточня, че не от глад, защото е на смесено хранене - 6 пъти на ден, пък и не плаче за храна...
Възможно ли е толкова рано да я притесняват зъбки?
| |
|
Възможно е и е нормално. Има бебчовци които се раждат със събки/честно! /. На моята щерка пробиха на 5 месеца.
| |
Тема
|
Re: Зъбки- кога най-рано?
[re: gulbenur]
|
|
Автор |
marid (i Martin) |
Публикувано | 13.04.04 15:35 |
|
Не е малка за зъбки:)) Съвсем е възможно да ви изникнат вече.Имай предвид също че зъбките растат на периоди - могат да си правят път 2 седмици, после да има почивка от месец ( примерни периоди). Мартин вече 4ти месец вади горни зъбки . Така че въоръжи се с търпение - дано ви излязат без проблеми
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Blake (извънземен) |
Публикувано | 13.04.04 15:46 |
|
да не те плаша, ама нашия хубавец от 3-ти месец е така, и вече е на 9, а няма нито един зъб излязъл още... иначе нощем постоянно мрънка и мазането не върши много работа...
Just a genius
| |
|
На моите деца първите зьбки им порастваха на по 4 месеца и нещо - може да са зъбки.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
blekuta (мекута,пекута) |
Публикувано | 13.04.04 20:42 |
|
мдааа,може да са зъби-на Виктор на Танчето първото му зъбче проби на 3 месеца,но и аз да ти кажа,че наш Боян се лигавотеше като за световно и си тикаше разни работи в устата още от 3-месечен,а първият ни зъб проби онзи ден,тоест на 10 1/2 месеца....
а това,че има бебета,които се раждат с зъбчета,си е верно))))))))
| |
|
|
|
|