|
Тема
|
Какво става с Йоана Митовска
|
|
Автор |
VirtualMan (непознат
) |
Публикувано | 28.03.04 00:43 |
|
Интересува дали някой знае какво става с Йоана Митовска, детенцето с Атрезия на жлъчните пътища, същият случай като Елена, за която бяха събрани необходимите пари. Знае ли някой колко пари са събрали? Няма ли организирани някакви инициативи и за нея?
| |
Тема
|
Re: Какво става с Йоана Митовска
[re: VirtualMan]
|
|
Автор |
Mamma (BG-Mamma) |
Публикувано | 28.03.04 00:53 |
|
Аз се сблъсквам с нежелание за сътрудничество от страна на родителите за предоставяне на информация.
Ако желае някой - да опита. Аз се пробвах да разговарям над 5 пъти без успех.
Информацията, която е публикувана на сайта даже не е предоставена от тях, а от доктор Желев и една мама (Puhka) от клуба.
Съжалявам, но наистина не мога да разбера защо тези хора не желаят да помогнат да се направи една добра кампания. А все пак, за да се направи каквото и да било е нужно и усилие и от тяхна страна.
Доколкото ми е известно, родителите на Елена са предоставили всичките си контакти на хора и организации, които са помогнали при събирането на средства за Елена - родителите на Йоана не са се обадили на никой.
Това е. Наистина ми е много мъчно и ми е жал за детенцето, но факт - срещу мен има стена, която не мога да пробия.
Не знам дали е отчаяние или незаинтересованост, но и двете според мен са недопустими, когато става въпрос за живота и здравето на собственото ти дете.
| |
Тема
|
[re: Mamma]
|
|
Автор |
ROSl () |
Публикувано | 28.03.04 10:31 |
|

[image]httpcommunity.webshots.com/s/image9/9/18/33/109891833CoMkup_ph.jpg://[/image]
| |
Тема
|
[re: Mamma]
|
|
Автор |
VirtualMan (непознат
) |
Публикувано | 28.03.04 11:12 |
|
Аз се обаждах преди време и им изпратих пари, но също ми се сториха незаинтересовани и някак пасивни. Направо е гадно, като си помислиш - хората искат да помагат, а от страна на родителите никаква инициатива. Когато се обадих на Искра Влахова, майката на сляпо-глухонямото дете - Мария, чух един човек, който е много заинтересован и с желание за действие. Така се действа.
| |
|
|
|
|