Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 12:17 14.07.25 
Взаимопомощ
   >> Бъдещи и настоящи майки-happy mama
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Привет на всички бременни в клуба!!!нови  
Автор desykv (непознат )
Публикувано19.03.04 15:27

Здравейте от мен - Деси. Обръщам се към всички вас - бъдещи майки, посещаващи този страхотен клуб. Тъй като наистина сме много на брой, се разделяме на отделни теми в зависимост от това кога ни е терминът. Аз пък се интересувам не само от жените, които като мен ще раждат през август, а от всички вас, независимо от възрастта ви, в кой месец сте и т.н.!!!
Призовавам да се преброим - колко бременни сме в клуба!!! Освен това хайде и да напишем по нещо за себе си - как се казваме, на колко сме години, къде живеем, омъжени ли сме, какво работим, в кой месец сме, кое детенце поред ще ни е, коя зодия сме и т.н.!!! С нетърпение ви очаквам!!!
Започвам от себе си. Казвам се Десислава, но всички ми викат просто Деси, на 26 години съм, от София, очаквам първото си детенце, омъжена съм от почти една година, в началото на петия месец съм, зодия Риби съм, мъжът ми е Водолей, очакваме бебче Лъв, работя като социален работник, но специалността ми е психология, в момента съм в болничен и се наслаждавам на бременността си и свободното си време... Бебето е много желано и от двама ни, особено от мен - искам дете от 10 години! Не ми се смейте - наистина от 16-годишна си мечтая да намеря Мъжа и да създадем хубаво семейство! Доскоро и приятни дни!!!

Тема Re: Привет на всички бременни в клуба!!!нови [re: desykv]  
Автор ббб (щастлива)
Публикувано19.03.04 17:34

Здрасти и от мен
Аз съм Бисерка на 25г. от София, зодия Водолей. По професия съм инженер,а в момента съм докторант към Техническия Университет. Омъжена съм от почти 3г. Съпругът ми е на 31, зодия Козирог. Сега съм в 11-седмица. Много, много съм щастлива, а таткото...просто нямам думи. Това ще ни е първото детенце и живи и здрави го чакаме в началото на октомври.

Тема Re: Привет на всички бременни в клуба!!!нови [re: ббб]  
Автор Vache ()
Публикувано19.03.04 22:39

Бреййй, включвам се защото ми направи впечатление комбинацията от зодиите . Аз съм Водолейка, а мъжът ми Козирог и смятам, че ние сме потърпевшите. Детенцето ни е Овчица
П.С. Между другото и аз съм инженер - транспортен факултет на ТУ - София.
Леко бременеене и едно прекрасно бебе ти пожелавам

Тема Re: Привет на всички бременни в клуба!!!нови [re: Vache]  
Автор annivo (Ани)
Публикувано19.03.04 23:13

Здрасти и от мен .Казвам се Ани -зодия близнаци .Аз съм на 27 г. Икономист съм и работя като дилър .Мъжът ми е телец ,а синът ми -близнаци като мен.Той след 2 месеца става на 4 годинки.Сега съм бременна в 30г.с. и чакам момичинце също зодия близнаци-ЖИВОТ И ЗДРАВЕ.Все още работя ,но така ми е добре,а сина ми ходи на детска градина.От София сме.

Предавам щафетата на следващата мама .

Редактирано от annivo на 19.03.04 23:16.

Тема Re: Привет на всички бременни в клуба!!!нови [re: annivo]  
Автор desi_t (непознат )
Публикувано20.03.04 00:11

Здрасти и от мен - още една Десислава .
На 26 години съм - зодия Скорпион (аграрен икономист, занимаващ се с предпечатна подготовка). Таткото Явор е на 29 и е Водолей.
Въпреки, че сме заедно от 8 години, ще се женим на 15 май. Ще отиде малко повече плат за рокля, ама какво да се прави
. Нашето бебче трябва да се роди на 1 септември и ние го чакаме с много любов . Днес бяхме на УЗ в "Майчин дом" и ни казаха, че всичко ни е на мястото.
Сигурни сме, че ще е голямо киноманче и компютърно генийче (още от сега гледа всеки нов филм в "Арена" от корема на мама).
Понякога се притеснявам, че с таткото сме още като две големи бебета, но малкото човече със сигурност ще ни сложи в ред, като дойде.

Тема Re: Привет на всички бременни в клуба!!!нови [re: desi_t]  
Автор kopche (добро)
Публикувано20.03.04 12:13

Я, и аз съм завършила аграрна икономика-УНСС-естествено, работя не по специалността ми. Албена. Зодия Овен, 29г. В 22 г. с. съм-второ раждане ще ми бъде. Имам син на 4г. -Риби
Таткото е главен счетоводител-също УНСС-Счетоводство и контрол, Стрелец, 30г.
Чакаме бебето на 25 юли-момиченце.
София, Младост1.

Автор SilverElf (сребърна мама)
Публикувано21.03.04 10:48

Темата свободен формат
Иначе - Дани - рак
тати е козирог
а бебка е водолей...
Момичета кажете нещо повече за водолейките!?!

Автор lta (Meche)
Публикувано22.03.04 10:02

Здрасти !

Аз съм Маргарита, на 26г. (зодия риби) от София, а мъжът ми е на 29 (почти - зодия овен е). Химик съм по образование (със специалност изчислителна химия), но работя в областта на биоинформатиката.
Бременна съм в 26-та г.с. (вече преполових шести месец) с първо детенце. С мъжа ми сме женени от 9 месеца и чакаме бебо в началото на юли - страхотен подарък за първата ни годишнина . Малчото ще бъде зодия рак и казаха, че е момченце - ако са познали ще се казва Йоан.

Автор nikol78 (непознат )
Публикувано22.03.04 10:03

Здравейте!
Аз съм Наталия. На 25 г. съм. Завършила съм УНСС-специалност Индустрия, но работя в Агенция за недвижими имоти. Омъжена съм от две години и половина, но чак сега решихме да си направим бебче. Бременна съм в 20 г.седмица. Зодия Дева съм, а съпругът ми е Лъв, бебчо трябва и той да е Лъв, термина ми е на 13.08.
А твоя термин кога е?

София; Младост 1

Тема Re: Привет на всички бременни в клуба!!! [re: desykv]  
Автор naty_d (наталия)
Публикувано22.03.04 10:34

Привет и от мен!
Аз съм Наталия, 24 г.с., 30 год., зодия Близнаци. Работя в Министерство на труда и социалната политика и уча икономика /маркетинг/. Мъжът ми - Наско, на 30 год., Водолей, юрист. Женени сме от 1 месец и това ни е първо бебче /бебка/. Живеем в София - "Дървеница".

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.