Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 02:41 15.07.25 
Взаимопомощ
   >> Бъдещи и настоящи майки-happy mama
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема Много off: болна костенурканови  
Автор Teди (мама на Оги)
Публикувано15.03.04 19:33

Мами, моля ви, помогнете! Моята червенобуза костенурка не иска да мърда. Гледа, потрепва като я докосна, но се е свила в черупката и не мърда сама. Поднасях й храна, капнах й течни витамини на устата, но не мога да я отворя, за да капна вътре.
Само на 3 и половина години е, много е рано да... другата ми костенурка е добре, много е жизнена и яде с апетит преди малко. Отделила съм ги, за да не се пренесе болестта... какво да правя...

Тема Re: Много off: болна костенурканови [re: Teди]  
Автор miki3 (mimi)
Публикувано15.03.04 19:49

moiata kostenurka e na okolo 4 godini i e ujasno goliama veche mi e mnogo trudno da ia gledam zashtoto me e strax ot neia i ne moga da i smeniam vodata i ne znam kakvo da ia pravia. sluchvalo se e da boleduva i ne iska da iade v povecheto sluchai ochite sa i vaspaleni tova e edno ot nai chestite zaboliavania pri kostenurkite. kape im se vit. ,,a,, vinagi taka se e opraviala probvai da i kapesh varxu glavata shtom ne iska da si ia pokaje.

Тема Re: Много off: болна костенурканови [re: miki3]  
Автор Teди (мама на Оги)
Публикувано15.03.04 19:58

Моите са малки по размери и винаги са били много жизнени. Тази зима не са изпадали в летаргия. Очите и на двамата са се възпалявали по веднъж, но сега са чисти...
Ще капна витамини върху главата. Благодаря! Дано да помогне

Автор diana__ (mama na Velina®)
Публикувано15.03.04 20:00

Защо не я заведеш на ветеринарен лекар?

Тема Re: Много off: болна костенурканови [re: diana__]  
Автор Teди (мама на Оги)
Публикувано15.03.04 20:15

Май само това ми остава, ама чак утре

Автор dodo_dodo (трън)
Публикувано15.03.04 20:38

Сигурна ли си, че няма перде на очите? А черупката твърда ли е? Виж над опашката точно. Да не би да и е студена водата или пък да няма лампа?

Тема Re: Много off: болна костенурканови [re: dodo_dodo]  
Автор Teди (мама на Оги)
Публикувано15.03.04 20:44

Очите са абсолютно чисти, преди време имаше ципа на едното оче и лекувах с витамини. Лампата им свети по цял ден , а и черупките им ги проверявам всяка седмица (докато ги мия). Досега не се е държал така...

Автор Millena (s interes)
Публикувано15.03.04 20:54

Не съм имала костенурки точно, но знам каква е мъка да ти боледува животинче Дано не е нещо сериозно, стискам палци да мине бързо!

Автор dodo_dodo (трън)
Публикувано15.03.04 20:57

Странна работа тогава....просто не зная каква може да е причината. Наистина май е най-добре да я заведеш на лекар.

Тема Кой ветеринарнови [re: Teди]  
Автор Teди (мама на Оги)
Публикувано15.03.04 21:05

Препоръчайте ми ветеринар, моля! Може би някъде в центъра и да работи отрано...

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.