|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема
|
Много off: болна костенурка
|
|
Автор |
Teди (мама на Оги) |
Публикувано | 15.03.04 19:33 |
|
Мами, моля ви, помогнете! Моята червенобуза костенурка не иска да мърда. Гледа, потрепва като я докосна, но се е свила в черупката и не мърда сама. Поднасях й храна, капнах й течни витамини на устата, но не мога да я отворя, за да капна вътре.
Само на 3 и половина години е, много е рано да... другата ми костенурка е добре, много е жизнена и яде с апетит преди малко. Отделила съм ги, за да не се пренесе болестта... какво да правя...   
| |
Тема
|
Re: Много off: болна костенурка
[re: Teди]
|
|
Автор |
miki3 (mimi) |
Публикувано | 15.03.04 19:49 |
|
moiata kostenurka e na okolo 4 godini i e ujasno goliama veche mi e mnogo trudno da ia gledam zashtoto me e strax ot neia i ne moga da i smeniam vodata i ne znam kakvo da ia pravia. sluchvalo se e da boleduva i ne iska da iade v povecheto sluchai ochite sa i vaspaleni tova e edno ot nai chestite zaboliavania pri kostenurkite. kape im se vit. ,,a,, vinagi taka se e opraviala probvai da i kapesh varxu glavata shtom ne iska da si ia pokaje.
| |
Тема
|
[re: miki3]
|
|
Автор |
Teди (мама на Оги) |
Публикувано | 15.03.04 19:58 |
|
Моите са малки по размери и винаги са били много жизнени. Тази зима не са изпадали в летаргия. Очите и на двамата са се възпалявали по веднъж, но сега са чисти...
Ще капна витамини върху главата. Благодаря! Дано да помогне 
| |
Тема
|
|
|
Автор |
diana__ (mama na Velina®) |
Публикувано | 15.03.04 20:00 |
|
Защо не я заведеш на ветеринарен лекар?
| |
Тема
|
[re: diana__]
|
|
Автор |
Teди (мама на Оги) |
Публикувано | 15.03.04 20:15 |
|
Май само това ми остава, ама чак утре 
| |
Тема
|
|
|
Автор |
dodo_dodo (трън) |
Публикувано | 15.03.04 20:38 |
|
Сигурна ли си, че няма перде на очите? А черупката твърда ли е? Виж над опашката точно. Да не би да и е студена водата или пък да няма лампа?
| |
Тема
|
[re: dodo_dodo]
|
|
Автор |
Teди (мама на Оги) |
Публикувано | 15.03.04 20:44 |
|
Очите са абсолютно чисти, преди време имаше ципа на едното оче и лекувах с витамини. Лампата им свети по цял ден , а и черупките им ги проверявам всяка седмица (докато ги мия). Досега не се е държал така...
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Millena (s interes) |
Публикувано | 15.03.04 20:54 |
|
Не съм имала костенурки точно, но знам каква е мъка да ти боледува животинче Дано не е нещо сериозно, стискам палци да мине бързо!
| |
Тема
|
|
|
Автор |
dodo_dodo (трън) |
Публикувано | 15.03.04 20:57 |
|
Странна работа тогава....просто не зная каква може да е причината. Наистина май е най-добре да я заведеш на лекар.
| |
Тема
|
Кой ветеринар
|
|
Автор |
Teди (мама на Оги) |
Публикувано | 15.03.04 21:05 |
|
Препоръчайте ми ветеринар, моля! Може би някъде в центъра и да работи отрано...
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
|
|