Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 01:38 15.07.25 
Взаимопомощ
   >> Бъдещи и настоящи майки-happy mama
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Mazhat mi se promeni sled razhdanetoнови  
Автор Leah (непознат )
Публикувано27.02.04 13:52

Zdraveite i ot men.Predi 2 mesetza rodih i ottogava se promeniha otnosheniata sa sapruga mi.Toi e pak sashtia mil i grizhoven mazh,no veche bebeto e nomer 1 za nego,koeto e napalno normalno,no az se chuvstvam samotna na momenti.Dokolkoto znam e po chesto sreshtano iavlenie,kogato zhenite se promeniat sled razhdaneto dokato pri nas e tochno obratnoto.Poniakoga se iadosvam,zashtoto toi prekaliava s grizhite:ako zaplache,ne go ostavia i za 2 minuti,ne bilo dobre ot psihologichna gledna tochka,v rezultat na koeto az se chuvstvam kato Cruella The Evil ot 101 Dalmatintzi. Vsiako izlizane ili patuvane e zadalzhitelno sas bebeto.Predi pravehme ljubov vsiaka nosht a sega vednazh v sedmitzata.Na momenti se chuvstvam depresirana i izlishna.Chuvstvali li ste se po sashtia nachin?

Тема Re: Mazhat mi se promeni sled razhdanetoнови [re: Leah]  
Автор Topбaлaн (любопитко)
Публикувано27.02.04 14:02

ми и аз не мога да си представя, че ще пътуваме нейде без малкия..))

Автор gioia (мамата на Жужи)
Публикувано27.02.04 14:09

Ооо, спокойно!
Първите седмици след появата на бебка ни бяха кошмар. Мъжът ми е най-спокойният човек, който познавам, а тогава всяка вечер се карахме. Беше супернапрегнат и подскачаше при всяко помръдване на бебето. Все спорехме дали и е студено нослето, кой как я държи в ръце...
Бях се побъркала и си мислех, че , ето, сега, когато му родих наследничката (?!?) и ... ето, вече не съм му нужна...Ревях по цяла нощ.Хей, такива глупости.
След 40-те дни видимо се подобриха нещата и сега да го видиш-беба си вика нещо от другата стая, а той си седи спокойно на компа и чака да стане "сериозно", за да иде да я провери. :)

Просто трябва си време!

Хайде, усмихме се! Имате се бебче!!!

Автор lilav (люляк)
Публикувано27.02.04 14:10

Мило майче! След появата на детето живото на двойката се променя из основи. Не очаквай всичко да е както преди. Може би ти е нужно повече време за да го осъзнаеш и да свикнеш. Детето вече става на преден план. И при нас е така, нямаме много време за себе си, всичко се върти около малката. Не е лесно да си родител, но щастието, което носят децата си заслужава. Постепенно ще свикнеш с новата си роля. Успех!

Автор KeiSi (КЦ)
Публикувано27.02.04 14:17

Мисля, че той е прав да не оставя бебето да плаче. И също така си мисля, че той е страхотен татко! Би трябвало да се радваш! И при нас всяко излизане е с бебето. Само веднъж го бяхме оставили на майка ми за 1/2 час, но аз не бях спокойна и за минута, а и детето беше плакало Лошо е, че е охладнял към теб, но нещата пак ще влязат в релси. Едва ли всичко ще бъде точно както преди- все пак живота се променя когато дойде детето! Трябва всеки да намери отново мястото си в семейството.

Тема Re: Mazhat mi se promeni sled razhdanetoнови [re: lilav]  
Автор bimba (Викината мама)
Публикувано27.02.04 14:26

Здравей първо да ти кажа ,че доста майчета биха ти завидяли за грижовния татко,наистина след раждането нещата доста се променят ставаме по зависими от това малко беззащитно същество правим плановете си спрямо него и въобще света се върти около него,завреме за нас самите почти не остава време.Аз мога да ти дам следния съвет ако имате баби наоколо оставете бебо по някога при тях само за една вечер ,идете на кино ,на заведение ,върнете се в къщи приготви романтична обстановка ,на всеки му харесва да бъде глезен мъжете обикновено не се сещат за тези неща,ако пък няма на кого да оставите бебо или не искате прати тати да приспива малкия и докато се върне създай някаква обстановка ,която ще го впечатли ,ще се затворите сами дори само за малко,където няма комин там няма и пушек казват старите хора за семейството и неразбориите в него,недоразуменията винаги се оправят с разговори ,кажи на съпруга си какво те тормози ,от какво имаш нужда,не оставяй да те завладее чуството на гняв от личен опит зная ,че мъжете нямат ясновидски способности и няма да те разбере просто ей тъй за какво нямаш настроение.Радвайте се на живота на детето си в тях е смисъла всичко друго е бош лаф,успех.

Автор Eвa ()
Публикувано27.02.04 15:19

Това че се чувстваш депресирана, излишна и самотна не е от нищо друго освен хормоналния дисбаланс след раждането -толкова скоро е било. А и стреса от всички тези промени не е шега работа.
Сигурно не се и чувстваш съвсем във форма което допълнително допринася за лошото ти настроение.
Я погледни какво имаш - грижовен татко, сладко бебе, а и страшното /раждането / вече е минало - предстоят ви толкоз хубави неща - първата усмивка, първата дума и т.н.
Колкото до секса - нормално е да е така - всичко е било прекалено скоро, а и таткото сигурно се уморява покрай грижите за бебо.
Всичко ще се нареди и хич не се отпускай ами почивай, че гледай какво става като дойде ред на зъбите да излизат

Автор nadq (непознат )
Публикувано27.02.04 15:51

Zdravej Leah, trjabva da ti priznaja, zapodozrjah te za saprug predtavjash za sa mama! Vie napravo ste si razmenili rolite ( psihikite)! Ne mislja, che shte se pritesnjavash oshte dalgo, neshtata shte se normalizirat sled vreme!

Тема Re: Mazhat mi se promeni sled razhdaneto [re: Leah]  
Автор DeboraМодератор (без титла)
Публикувано27.02.04 15:57

Извинявай, ама ти нали не си очаквала, че като се роди бебето всичко ще си остане същото?
Радвай се, че имаш такъв човек до себе си!
На много татковци им трябва доста време да свикнат да полагат грижи за децата си, а ето, твоят е ТАТКО от първият ден!
Ами радвай се, и го поотмени около грижите покрай бебето, и може би ще е готов за секс по-често.
Извини ме, но просто като прочетох си представих таткото поел майчинските задължения, ами в този случай веднъж и седмично си е много!

Автор mali (dreamer)
Публикувано27.02.04 17:45

Защо въобще се притесняваш? Важното е, че имаш грижовен мъж!!! Променя се отношението, нормално е. Вече няма да сте само двамата. Като се замисля и аз не мога без Калина

Човек има велики намерения, но малки възможности за осъществяването им!

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.