|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
Ako na niakogo mu se e sluchvalo... daite suvet!
|
|
Автор |
zvezdichka8 (непознат
) |
Публикувано | 25.02.04 14:22 |
|
Az sum bremenna v kraia na osmia mesec. Vchera pribiraiki se ot razhodka mi se sluchi neshto, koeto me pritesni! Hodeshe mi se na toaletna i kakto si vurviah kum kushti se podmokrih - malko. Sled kato si vliazoh v nas purvata mi rabota beshe da otida do toaletnata - hodih malko - az ochakvah, che shte e poveche, zashtoto predi da se pribera mi se hodeshe dosta. Pritesni me tova, che se izpusnah v gashtite na pribirane kum kushti i tui kato ne znaeh dali tova e urina ili e iztekla malko ot okoloplodnata voda vednaga otidoh pri moia ginekolog, koito me pregleda i kaza, che e vuzmozhno i tova da se e sluchilo - da e izteklo ot okoloplodnata technost. Posuvetva me da se pribera v kushti i da se nabludavam prez sledvashtite 24 chasa - ako pak se poluchi sushtoto izpuskane da ticham kum bolnicata. I az chakam... za sega vsichko e nared. Ostavat niakolko chasa do minavaneto na tezi 24 chasa, no az se pritesniavam! Ako e bilo urina - dobre, no ako e bilo okoloplodna technost?! Dali niama da ima niakakuv problem za bebeto? I zashto vuobshte se poluchi izpuskaneto? Molia vi ako na niakoia ot vas se e sluchvalo podobno neshto ili znae neshto po vuprosa molia da mi otgovori!
| |
Тема
|
Re: Ako na niakogo mu se e sluchvalo... daite suvet!
[re: zvezdichka8]
|
|
Автор |
elishka2OOO (mama na Wanko) |
Публикувано | 25.02.04 14:26 |
|
Зна4и аз не мисля 4е това е околоплодна те4ност,а си се изпуснала...На мен веднъй ми се слу4и към края на бременността(не помня кога то4но),но знам 4ее нормално към края на бременността и след райдането при някои йени това да се слу4ва.Доколкото знам това е от тейестта преди райдането,а след това е от разтягане на мускулите,но 6те се оправи,не се притеснявай,но това не озна4ава да не се наблиудава6 де
Хаиде о6те малко е останало.Пожелавам ти леко райдане и едно много сладко и неревливо бебенце
| |
Тема
|
|
|
Автор |
bibi (вярваща) |
Публикувано | 25.02.04 14:32 |
|
Привет! На мен ми се еслучвало, когато бях бременна, че и след това като родих. Според мен е урина е не съм специалист, но мисля че се притесняваш излишно. Всичко е наред, понякога когато ни се ходи много до тоалетна се случва да се изпуснеш мъничко, пък и бебо те притиска. Когато бях бременна моята акушерка ме предупреди че може да се случи такова нещо. Почивай повече, не се стискай много като ти се ходи до тоалетна, аз като излезех на разходка последните месеци срам не срам ходех в някое барче или място където има тоалетна. На бременна никой не отказва.
Виктор 17 08 2003
| |
Тема
|
[re: bibi]
|
|
Автор |
elishka2OOO (mama na Wanko) |
Публикувано | 25.02.04 14:38 |
|
Уффф и аз така ходех навсякъде и постоянно,а да не говорим като се ка4ах в кола,постоянно се спира6е някъде 4е направо.................
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Topбaлaн (любопитко) |
Публикувано | 25.02.04 14:51 |
|
ми плода расте
мястото ограничено...
детето иска да се върти, от време на време ти натиска пикочния мехур)))
та при това положение - нормално ми се вижда да се изпуснеш))
ако искаш - тичай на лекар....но покрай сестра ми и жена ми съм чувал, че това е нормално)
| |
Тема
|
[re: elishka2OOO]
|
|
Автор |
zvezdichka8 (непознат
) |
Публикувано | 25.02.04 15:22 |
|
Blagodaria ti Elishka2000, imah nuzhda da chuia takiva dumi!
| |
Тема
|
[re: bibi]
|
|
Автор |
zvezdichka8 (непознат
) |
Публикувано | 25.02.04 15:25 |
|
Blagodaria ti Bibi!
| |
Тема
|
|
|
Автор |
shali () |
Публикувано | 25.02.04 15:27 |
|
На мен не ми се е случвало до този момент ( аз съм също в осмия месец)
но пък това чувство да ми се пишка много,а когато отида в тоалетната
да има малко ми е много познато.Във всички книжки които съм изчела до момента пише че е нормално това,както и да изпуснеш по малко урина при ходене,кихане,кашляне и т.н усилие,така че и аз като другите мами
си мисля,че по-скоро не е околоплодна течност.Това изпускане го обясняват с натиска на главичката на бебчето върху пикочния мехур и разхлабените връзки на таза,затова сега не е лошо да започнеш упражненията за заздравяване на перинеума.
Успех!
| |
Тема
|
[re: Topбaлaн]
|
|
Автор |
zvezdichka8 (непознат
) |
Публикувано | 25.02.04 15:29 |
|
Blagodaria i na teb Torbalan-e - naistina imam nuzhda da chuia mneniata vi - po tsial den sum sama v kushti i prez glavata mi minavat kakvi li ne misli!
| |
|
Mozhe bi prekaleno mnogo se pritesniavam pokrai razni takiva sluchki ot bremennostta mi i im obrushtam prekaleno mnogo vnimanie, no az sum si takava! Pritesnitelna! Za tova iskam da vi blagodaria, che vi ima!
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|