|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
зъбки
|
|
Автор |
anaili (ентусиаст) |
Публикувано | 25.02.04 22:03 |
|
Вики (13м) има по 2 зъба повече от ляво- всичко 4
Дясната като че изостава
Нормално ли е това ?
| |
|
Като го питах моя зъболекар по подобен въпрос той каза, цитирам: "и да се притесняваш, полза няма, нищо не може да се направи".
Та така, аз престанах да се чудя
| |
Тема
|
Re: зъбки
[re: honey13]
|
|
Автор |
bimba (Викината мама) |
Публикувано | 25.02.04 22:54 |
|
бе едва ли е тревожно навсякъде по дебелите книги пише ,че най-напред никнат долни и горни централни зъби е на моята Вики и поникнаха кучешките най-напред и след туй централните,хи-хи да не е свързано нещо с имената
| |
|
Вики от вампир ли иде?  
| |
Тема
|
|
|
Автор |
bimba (Викината мама) |
Публикувано | 25.02.04 23:39 |
|
ми наподобяваше ама беше много сладко вампирче беше щото вече всички зъби са на мястото си иначе вики иде от Виктория
| |
|
На Ралица като беше бебе най-много й бяха подути венците на кучешките зъби, пък досега изобщо не са й изникнали.
Иначе е адски идейно само кучешките да поникнат...
А госпо`йца Виктория на колко стана?
| |
Тема
|
|
|
Автор |
bimba (Викината мама) |
Публикувано | 26.02.04 00:09 |
|
малко по-големи сме от вас на 1 г. 10 м ,бе както казва нашия педиатър да си виждала някое дете дето не са му изникнали зъбите 
| |
|
Така е, пък в каква последователност е без значение!
| |
|
Ами благодаря ви момичета. Ще го приема като грешки на растежа
А пък Вики идва и от      
Редактирано от anaili на 26.02.04 03:24.
| |
Тема
|
[re: anaili]
|
|
Автор |
Tina (Valentin) |
Публикувано | 26.02.04 06:38 |
|
Valentin e syshto na 13 meseca i ima 8 zyba, 2 ot koito sa kytni , dva dolni predni mu lipsvat vse oshte i daje ne sa mu poduti tam vencite, a okolo dolnite kytnici sa ujasno poduti, ta i te moje bi shte izprevarqt prednite... Na sestra mi nqkakva pediatyrka i kazala, che nepravilnoto niknene na zybite,moje da e priznak za rahit, zashtoto na plemennika mi, koito e na 12 meseca, samu poniknali 3 zyba, ama netezi,koito trqbva, ta tq se epritesnila. Tova ne e vqrno, poneje az sym imala rahit i sa si mi niknali normalno zybite, taka che spokoino. Celuvki na krasavicata!!!
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|