|
Тема
|
Кога да посетя гинеколог след секцио?
|
|
Автор |
dezho (киндер-сюрприз) |
Публикувано | 21.02.04 13:32 |
|
Кога е редно според вас да посетя гинеколог след раждане със секцио.Вече мина месец и 10 дни.Мястото около разреза все още ми е изтръпнало и понякога като се претоваря(от носенето ня бебчето) ме боли и усещам напрежение.Незнам и кога можем да водим отново нормален полов живот.Дали първо трябва да се консултирам с гинеколога водил операцията ми?Как беше с вас мами на по- големи бебчета???
| |
Тема
|
Re: Кога да посетя гинеколог след секцио?
[re: dezho]
|
|
Автор |
gioia (мамата на Жужи) |
Публикувано | 21.02.04 14:29 |
|
Аз родих секцио преди 3м 20 дни и още не съм се прегледала. Мисля да го направя към 5м, защото кърмя и няма да успея да ида на преглед по-рано. Иначе и аз имам леко придърпване при някои движения и безчувствена зона. Това ме беше уплашило малко, но пуснах тема и много мами казаха, че изпитват същото . Към 8м - 1 година отшумява. За полов живот- когато го почувстваш. При мен май че към 2м. Преди това просто бях скапана и мечтаех единствено да си гушна ... възглавничката
| |
Тема
|
[re: gioia]
|
|
Автор |
treasure () |
Публикувано | 21.02.04 15:50 |
|
Мен гинекологът, който извърши секциото ме извика на контролен преглед 1 месец след това, а полов живот най-рано 2 месеца след секциото и то пак след консулт с гинеколог.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
SilverElf (сребърна) |
Публикувано | 21.02.04 18:23 |
|
Деси, моят лекар (не този, който ми прави секциото) каза следното:
40 дни без секс, и веднага щом минат на гинекологичен преглед. Аз също чувствам като изтръпнала зоната над разреза и смятам, че е нормално защото съдейки по операцията на ръката си който имам от години след това, усещам същото над раната. Просто там са прекъснати хиляди нервни окончания и мускули, така че е напълно нормално.
Дани
| |
Тема
|
|
|
Автор |
bela (mama) |
Публикувано | 21.02.04 19:35 |
|
az lichno otidah edin mesec sled kato biah rodila.Za tova che chustvash naprejenie e normalno,a za seksa triabva sama da se chuvstash gotova i dobre,no pone da mine mesec,mesec i polovina
bebe Denislav-18.06.03
| |
Тема
|
|
|
Автор |
dezho (киндер-сюрприз) |
Публикувано | 21.02.04 22:19 |
|
Мерси за отговорите момичета, в сряда съм на преглед.Бях се поизплашила за тази безчувствена зона , сякаш не е част от мен....Но сега съм по спокойна
| |
|
|
|
|