Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 22:16 11.11.25 
Взаимопомощ
   >> Бъдещи и настоящи майки-happy mama
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | (покажи всички)
Тема Pampers-a му с Pampers!нови  
Автор kalina (Русе)
Публикувано19.02.04 11:18

Мами,
знам че сто пъти сме говорили за това кои пропускат и кои не, но вчера получих прозрение. Яна е 7.200кг, но Pampers-3 отдавна пропускат и предположих че трябва да сменим размера. Купихме голям пакет 80 бр. 7-18кг, макси-4. Първият памперс пропусна. Разгледах го подробно и с почуда установих, че задната му половина е почти празна, пълнежът е рехав, не както отпред, на места няма нищо. Взех един нов, същата работа. Пълнежът е толкова рехав и прозрачен, на места стои на топченца, доста бодливи при това. Явно спестяват материал гадовете, говоря за тези които се продават в България, големите /уж/ икономични пакети, които купувам от Метро и CBA. Купувала съм и на бройка от аптеки, от малките пакетчета картинките им са абсолютно различни, някакви червени рибки, за съжаление не съм обръщала внимание дали точно те са пропускали.
ТА! Прозрението ми е следното. Може би пропускат при момичетата, а при момчетата не, защото само отпред са добре уплътнени.
Дайте да видим на кого пропускат - младежи/девойки?

Яна 21.09.2003

Тема Re: Pampers-a му с Pampers!нови [re: kalina]  
Автор marnic (новак)
Публикувано19.02.04 11:25

Когато си бях в БГ, непрекъснато ми пропускаха пелените на Памперс. Никълъс беше под 7 кг тогава, а взех 4-ка и пак- никакъв ефект. После започнах да вземам на Либеро и бях доста по- доволна. От Хъджис нямам спомен

Автор Nataliee (Mama na Niki)
Публикувано19.02.04 11:27

Здравей,
Така както описваш "рехавия пълнеж" и различните картинки.... да не би да си попаднала на фалшификат някакъв? Преди месеци имаше тук тема от една мама,която си беше купила доста по-евтини памперси на Памперс, които се оказали фалшиви... Не би трябвало да има такива в големите вериги, обаче...

При Николай са си наред, не пропускат. Само че аз точно около 6,500-7 кг смених от 3-ка на 4-ка Памперс, защото обиколката на крачетата оставяше ярки червени отпечатъци.

Може би си права, че в случая момче/момиче има значение

Автор Kиka (жълтоока)
Публикувано19.02.04 11:38

Никога, ама никога не ми е пропускал памперса. Ползвам само "Памперс" - просто няма причина да го сменям (е, веднъж-два пъти съм вземала единично от аптека Хъгис и хич не бях очарована). Купувам големите пакети от Метро или Била. Периодично някоя мама пропищява от пропускащи пелени и аз започвам да се заглеждам в нашите, но проблеми просто няма. Ползвам още 3-я размер - Ива е под 7 кг, и нито има червени белези от ластиците, нито ми пропуска.
Възможно ли е причината да не е в пола на детето, а във формата на дупето, кръстчето и крачетата и затова при едни бебчовци да протичат, а при други - не?

Тема Re: Pampers-a му с Pampers!нови [re: Kиka]  
Автор kalina (Русе)
Публикувано19.02.04 11:50

Ама много сте елегантни
Определено има някаква причина, точно това се опитвам да разбера, явно просто има различни партиди, аз също винаги купувам големи пакети от големите супермаркети.
Не си ли се заглеждала, задната част на памперса еднаква ли е с предната?

Яна 21.09.2003

Тема Re: Pampers-a му с Pampers!нови [re: Nataliee]  
Автор kalina (Русе)
Публикувано19.02.04 11:52

Рехавият пълнеж е точно от големите пакети с еднотипните картинки.
А различни картинки съм купувала един два пъти когато в аптека ми дадат памперс от най-малките пакетчета. Между другото ходила съм и на сайта на Памперс, не видях да има модел Total Care, този който се продава тук.

Яна 21.09.2003

Автор Дeлфин (момиче)
Публикувано19.02.04 12:03

Защо се тормозиш да мислиш защо и как? Просто ги зарежи тези ПАМПЕРС! Отдавна им мина славата. За мен са пълен боклук!

Автор Kиka (жълтоока)
Публикувано19.02.04 12:10

В една друга тема нали си говорихме за причините за тази ни елегантност
Ама, май попроядохме напоследък (пу-пу, да не я уручасам)

Задната част на памперсите наистина почти няма пълнеж, но това е чак там, където се пада кръстчето (или поне при нас там се пада кръстчето).

Автор Jmuche (с бебе Таня)
Публикувано19.02.04 12:16

Здравей,
И ние имахме проблеми с Памперс и имено големите пакети - точно това и аз установих, че отзад на дупето са много рехави и нямат почти никакъв пълнеж - за съжаление обаче бяхме взели 2 големи пакета . Вече ползвам Либеро и са СУПЕР! В момента са на промоция в Била и струват 19,99 лв за 70 броя /мисля че толкова бройки бяха/. Вече за втори път взимам от тях и нямат нищо общо с Памперс. Наистина може да сме случили някаква кофти партида, но не ми се иска да рискувам втори път. Казват че Хъгис синьо-зелена опаковка бил хубав - аз пробвах 1 бройка /купих си на дребно/ и ми хареса, но досега така и не открих някъде да продават цели пакети, а на бройка излиза много скъпо /0,40 лв/.
Така че ти препоръчвам Либеро!

Тема А в Бг няма линови [re: kalina]  
Автор jara (rozova)
Публикувано19.02.04 12:32

памперси на "Dodot"?
Аз ползвам само от тях и досега никога не са ми пропускали.
Моника е почти на 5 месеца и за това време не сме имали фалшив памперс.Страхотни са !
Някога съм й слагала в 8 вечерта и съм го сменяла в 8 сутринта без пропуск.
Много съм доволна,ама много

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.